Thuway : عنوان Titanfall به راحتی بر روی PS4 به صورت 1080p و 60 فریم اجرا می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
670x376xTitanfall-Beta-670x376.jpg.pagespeed.ic.ZCCS5_By01.jpg

Ahsan Rasheed فرد نفوذی صنعت بازیهای ویدئویی که به Thuway ملقب است اخیرا در صفحه رسمی تویتر خود پستی را ارسال کرده است که اگر EA بازی پرطرفدار Titanfall را برای PS4 تایید کند این عنوان به راحتی بر روی PS4 به صورت native 1080p و 60 فریم اجرا می شود.این دیگر برای همه روشن شده است که بازیهایی که تا به حال بر روی هر دو پلتفرم منتشر شده اند بر روی PS4 به نسبت با Xbox one با کیفیت بهتری اجرا شده است و درک این موضوع اصلا سخت نیست.

TitanFall بر روی PS4 به راحتی به صورت 1080p و 60 fps اجرا خواهد شد دقیقا به مانند Ghosts که با همین کیفیت اجرا شد.
Ahsan Rasheed (@thuway) February 14, 2014

Rasheed همچنین اعلام کرده است که سونی به شدت در تلاش است که Respawn را متقاعد کند که TitanFallرا بر روی PS3 و PS4 منتشر کنند و از طرفی مایکروسافت نیز تمام تمرکز و تلاش خود را می کند که این عنوان در انحصار کامل خود محفوظ بماند.

شایعاتی است که سونی در تلاش است Titanfall را بر روی play Station بیارد و از طرفی مایکروسافت در تلاش است که این عنوان را به طور کامل در انحصار خود قرار دهد.
February 14, 2014 Ahsan Rasheed (@thuway)

---------------------------------
آبدیت خبر:
Pete Dodd یک نفوذی دیگر بازیهای ویدئویی با صحبتهای Thuway کاملا مخالفت کرده :
دوستان ، مایکروسافت عنوان انحصاری Titanfall رو خریداری کرده است و تویت های اخیر سونی و zampella این حقیقت را عوض نخواهد کرد.این یک قرارداد تمام شده است.اگر شما قصد دارید Titanfall بازی کنید شما به یک 360 یا One و یا یک PC نیازمندید.اگر شما تنها یک PS4 دارید بسیار بد شانس هستید چون می بایست تا Titanfall 2 صبر کنید.من واقعا نمی فهمم چرا thuway سعی دارد کاری کند مردم طوری دیگر فکر کنند.Titanfall بر روی PS4 نخواهد آمد این خیلی بده اما یک حقیقته! می توانید به Titanfall 2 امیدوار باشید!
نظر شما در این مورد چیست؟آیا EA این عنوان را تمام و کمال به مایکروسافت می دهد یا اینکه سونی موفق می شود این عنوان عظیم را از انحصار خارج کند؟

منبع
منبع 2

با تشکر از A.R.A.$.H عزیز

آخرین ویرایش:
تا جایی که من اطلاع دارم، دور Titanfall رو باید واسه PS4 خط کشید.
بازی هم تقریباً بهترین بازی نسل بعد هست تا این جا، هر کی هم بازی کرده کف و خون قاطی کرده، با این که گرافیک بازی در حد بازی‌های نسل بعد نیست!
خلاصه این که برگ برنده One می‌شه و همین باعث می‌شه کلی کنسول بفروشن. به شخصه امیدوارم یه راهی باشه واسه اومدنش رو PS4، ولی بعیده.
خوب این در حالی بود که انحصاری بشه نه اینکه برا pcهم میاد

منم دقیقا و بدون کم و کاستی موافق حرف های علی هستم !
در ضمن این ربطی به سن نداره من الان 18 سالمه ولی اصلا دیگه سمت بازی های آنلاین نمیرم چون وقت آدم طلف میشه !‌
خودم لولم رو سر کود بلک اپس 2 به پرستیِِژ رسوندم پارسال ولی پشیمونم چون همیش وقت تلف کردنه !
سينگل بازي كردن وقت تلف كردنه، تا چند سال ديگه هم ديگه خبري از بازي هاي سينگل محور نيست. نمونش همين نسل جديد كه اكثرا انلاين هستن.
PC رو نگاه كنيد بيشتر لذتش به بازي هاي انلاين و MMO ها هست، حالا كنسول هاي نسل جديد به اين سمت رفتن.
سينگل تو بازي هاي open world و RPG ميتونه خوب باشه (طولاني بودن) ، بازي اي كه ١٠ ساعت گيم پلي داشته باشه اصلا بدرد نميخوره.

3 تا از مهم ترین IP های جدید نسل پیش رو Always Online هستن.
Titanfall
Destiny
The Division
به نظر میاد از این به بعد بیشتر از این ها باید شاهد این مدل بازی ها باشیم.

ديگه وقتي خبر مياد فلان بازي بخش چند نفره نداره ملت خوشحال ميشن ، قطعا تايتان فال ميشه وقت تلف كردن !!

من از هر زاویه ای نیگا کردم این بازی یه کال او دیگه است فقط چند تا روبات توش اضافه شدن.
همون گیم پلی سرعتی بکش بکش بیخود که نه تاکتیک توش داره و نه استراتژی.
یه زمانی بازی های کامپیوتری مفهوم داشتن . پیام داشتن. الان فقط شدن وسیله ای برا تلف کردن وقت.
وقتی یه بازی تلف کننده وقت سینگل نداشته باشه و فقط بشه مولتی یعنی اتلاف وقت به توان 2.
شاید کسایی که 15-20 ساله اند از اینجور بازی ها خوششون بیاد ولی اگه یکم سنشون بیشتر شه خوب میفهمن که من چی دارم میگم.
از لحاظ گرافیکی هم که هیچ چی نگم بهتره.

14100192911421084527.jpg

ديگه وقتي خبر مياد فلان بازي بخش چند نفره نداره ملت خوشحال ميشن ، قطعا تايتان فال ميشه وقت تلف كردن !!
دیگه وقتی تمام بازیهای 1080p تبدیل میشن به 720p و کک ادم نمیگزه و بسیار سریع گرافیک بی اهمیت میشه فک نمیکنم اینی که گفتی خیلی جالب باشه:)

به جز دو سه نفر دیگه کی از بازی بد گفت که اینجور نمک پاشی شروع شده؟خوبه که تقریبا همه قبول دارند بازی قشنگیه:|

تا جایی که من اطلاع دارم، دور Titanfall رو باید واسه PS4 خط کشید.
بازی هم تقریباً بهترین بازی نسل بعد هست تا این جا، هر کی هم بازی کرده کف و خون قاطی کرده، با این که گرافیک بازی در حد بازی‌های نسل بعد نیست!
خلاصه این که برگ برنده One می‌شه و همین باعث می‌شه کلی کنسول بفروشن. به شخصه امیدوارم یه راهی باشه واسه اومدنش رو PS4، ولی بعیده.
به این نسخش امیدی نیست احتمالا نسخه بعدی .

من از هر زاویه ای نیگا کردم این بازی یه کال او دیگه است فقط چند تا روبات توش اضافه شدن.
همون گیم پلی سرعتی بکش بکش بیخود که نه تاکتیک توش داره و نه استراتژی.
یه زمانی بازی های کامپیوتری مفهوم داشتن . پیام داشتن. الان فقط شدن وسیله ای برا تلف کردن وقت.
وقتی یه بازی تلف کننده وقت سینگل نداشته باشه و فقط بشه مولتی یعنی اتلاف وقت به توان 2.
شاید کسایی که 15-20 ساله اند از اینجور بازی ها خوششون بیاد ولی اگه یکم سنشون بیشتر شه خوب میفهمن که من چی دارم میگم.
از لحاظ گرافیکی هم که هیچ چی نگم بهتره.
شما خودشو ناراحت نکن :)
بزار این کودکانی که از بازی خوششون اومده وقتشونو تلف کنن :( شما برو دنبال بازیهای دیگه وقتتم تلف نشه.

اصلا اساس بازی سرگرمی و وقت هدر دادنه .حالا اگه تو سینگل بازیها چند ساعت سرگرم میشیم تو مولتی ها صدها ساعت ادم سرگرم میشه..خیلی زشته تفکر ادم این باشه که اگه یه چیزی برای من نیست پس میخوام اصلا سر به تنش نباشه. .متاسفانه اینجور حرکتا تو یه عده ایی اینجا اپیدمی شده..
ما که بتاش قسمتمون نشد ببینیم چی هست. اما مطمئنم با یکی از بهترین ها وسرگرم کننده ترین مولتی ها رو به رو هستیم.

تنها مشکلی که بازی داره گرافیکشه که میگید افتضاحه. حالا همین گرافیکش در سطح Ryse بود همه گیر میدادن چرا سینگل نداره. اگر سینگل داشت می گفتین سینگل بازی کم عمقه و در حد انچارتد نیست. اگه سینگلش هم خوب بود میرفتین به سمت مقایسه با بازی های انحصاری سونی. یه مدت هم گیرتون این بود که چرا 12 تا بازیکن بیشتر پشتیبانی نمیکنه. :دی

لامصب کم هم نمیارین:). بازی یه تعریفی داره تا اونجایی که من اطلاع دارم به جز گرافیک المان های خیلی زیادی وجود داره که با استفاده از اون منتقدین برچسب خوب یا بد بودن رو به یه بازی می زنن. خیلی بازی های 10 سال پیش هم الان وجود داره که لذت بازی کردن اونا از صد تا AAA انحصاری هر کنسولی می تونه بیشتر باشه.

در کل بگم شخصا از بازی کردن چنین عنوانی لذت می برم چون، گیم پلی سریع داره، انلاینه، نیازی به استراتژی چیدن تو بازی نداریم و هزار تا عنوان دیگهo:-). به عنوان فن این بازی اصلا هم مهم نیست واسم که انگ Casual بودن هم بهم بچسبه. همیشه گفتم الان هم می گم. من فن چیزی میشم که واسم لذت بخش باشه فارغ از کنسول و انحصار و این مسخره بازیا.;)

پ.ن: یه جوری می گین بازی کردن وقت تلف کردنه، انگار خودتون بازی می کنین عمل پیوند کلیه انجام میدین. :|

دیگه وقتی تمام بازیهای 1080p تبدیل میشن به 720p و کک ادم نمیگزه و بسیار سریع گرافیک بی اهمیت میشه فک نمیکنم اینی که گفتی خیلی جالب باشه:)

من كي گفتم گرافيك مهم نيست ؟! خيلي هم مهمه در كنار بقيه موارد ، اين مشكل رزولوشن هم قطعا حل خواهد شد و البته براي خيلي ها دليل نميشه تا از انحصاري هاي مورد علاقشون بگذرن

باعث افتخاره که تو این مولتی بازار و تلکه کردن و.... یه استدیو قد الم میکنه و بازی اکشن /ادونچر با محوریت داستانی و جو و اتمسفر زیبا (حداقل از روی شواهد امر تا به اینجا) میسازه و این دلیلیه که بنده هنوز سونی فنم....

و در ضمن راجع به تایتان فال الان فکر می کنم هرکسی تو خونه (حداقل ما که اسممون گیمره) یه PC متوسط رو به خوب داره و این بازی رو راحت بازی می کنه پس فکر نمیکنم مشکلی باشه...

باعث افتخاره که تو این مولتی بازار و تلکه کردن و.... یه استدیو قد الم میکنه و بازی اکشن /ادونچر با محوریت داستانی و جو و اتمسفر زیبا (حداقل از روی شواهد امر تا به اینجا) میسازه
کسی بخواد روی X1 بازی اکشن/ادونچر با محوریت داستانی و جو و اتمسفر زیبا بازی کنه خب Quantum Break میتونه گزینه خوبی واسش باشه. Titanfall رو برای اونایی ساختن که اهل مولتی هستن.

باعث افتخاره که تو این مولتی بازار و تلکه کردن و.... یه استدیو قد الم میکنه و بازی اکشن /ادونچر با محوریت داستانی و جو و اتمسفر زیبا (حداقل از روی شواهد امر تا به اینجا) میسازه و این دلیلیه که بنده هنوز سونی فنم....

و در ضمن راجع به تایتان فال الان فکر می کنم هرکسی تو خونه (حداقل ما که اسممون گیمره) یه PC متوسط رو به خوب داره و این بازی رو راحت بازی می کنه پس فکر نمیکنم مشکلی باشه...

الان مولتي بازار شده دزدي و استكبار و جهان خواري ؟!!! نگيد تورو خدا اين حرفارو ، انلاين دوست نداري بگو ندارم ديگه نگو بازي انلاين كلا خر است !!
والا من مثل يه عده نيستم بشينم دعا كنم تا كنسول ها كپي خور نشن و فلاني نتونه فلان بازي رو انجام بده و ازين حركات بچگانه ، هركي پي سي داره نوش جونش اصن كپي خورش كنه بيشتر لذت ببره

باعث افتخاره که تو این مولتی بازار و تلکه کردن و.... یه استدیو قد الم میکنه و بازی اکشن /ادونچر با محوریت داستانی و جو و اتمسفر زیبا (حداقل از روی شواهد امر تا به اینجا) میسازه
حالا خوبه Respawn از اوناش نیست که 50 تا پک از همین الان آماده کنه یا بازی رو Pay 2 win کنه حتی سیزن پس برای بازی معلوم نیست فقط 2 تا DLC مثل اینکه قراره بیاد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or