Thuway : عنوان Titanfall به راحتی بر روی PS4 به صورت 1080p و 60 فریم اجرا می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
670x376xTitanfall-Beta-670x376.jpg.pagespeed.ic.ZCCS5_By01.jpg

Ahsan Rasheed فرد نفوذی صنعت بازیهای ویدئویی که به Thuway ملقب است اخیرا در صفحه رسمی تویتر خود پستی را ارسال کرده است که اگر EA بازی پرطرفدار Titanfall را برای PS4 تایید کند این عنوان به راحتی بر روی PS4 به صورت native 1080p و 60 فریم اجرا می شود.این دیگر برای همه روشن شده است که بازیهایی که تا به حال بر روی هر دو پلتفرم منتشر شده اند بر روی PS4 به نسبت با Xbox one با کیفیت بهتری اجرا شده است و درک این موضوع اصلا سخت نیست.

TitanFall بر روی PS4 به راحتی به صورت 1080p و 60 fps اجرا خواهد شد دقیقا به مانند Ghosts که با همین کیفیت اجرا شد.
Ahsan Rasheed (@thuway) February 14, 2014

Rasheed همچنین اعلام کرده است که سونی به شدت در تلاش است که Respawn را متقاعد کند که TitanFallرا بر روی PS3 و PS4 منتشر کنند و از طرفی مایکروسافت نیز تمام تمرکز و تلاش خود را می کند که این عنوان در انحصار کامل خود محفوظ بماند.

شایعاتی است که سونی در تلاش است Titanfall را بر روی play Station بیارد و از طرفی مایکروسافت در تلاش است که این عنوان را به طور کامل در انحصار خود قرار دهد.
February 14, 2014 Ahsan Rasheed (@thuway)

---------------------------------
آبدیت خبر:
Pete Dodd یک نفوذی دیگر بازیهای ویدئویی با صحبتهای Thuway کاملا مخالفت کرده :
دوستان ، مایکروسافت عنوان انحصاری Titanfall رو خریداری کرده است و تویت های اخیر سونی و zampella این حقیقت را عوض نخواهد کرد.این یک قرارداد تمام شده است.اگر شما قصد دارید Titanfall بازی کنید شما به یک 360 یا One و یا یک PC نیازمندید.اگر شما تنها یک PS4 دارید بسیار بد شانس هستید چون می بایست تا Titanfall 2 صبر کنید.من واقعا نمی فهمم چرا thuway سعی دارد کاری کند مردم طوری دیگر فکر کنند.Titanfall بر روی PS4 نخواهد آمد این خیلی بده اما یک حقیقته! می توانید به Titanfall 2 امیدوار باشید!
نظر شما در این مورد چیست؟آیا EA این عنوان را تمام و کمال به مایکروسافت می دهد یا اینکه سونی موفق می شود این عنوان عظیم را از انحصار خارج کند؟

منبع
منبع 2

با تشکر از A.R.A.$.H عزیز

آخرین ویرایش:
سينگل بازي كردن وقت تلف كردنه، تا چند سال ديگه هم ديگه خبري از بازي هاي سينگل محور نيست. نمونش همين نسل جديد كه اكثرا انلاين هستن.
PC رو نگاه كنيد بيشتر لذتش به بازي هاي انلاين و MMO ها هست، حالا كنسول هاي نسل جديد به اين سمت رفتن.
سينگل تو بازي هاي open world و RPG ميتونه خوب باشه (طولاني بودن) ، بازي اي كه ١٠ ساعت گيم پلي داشته باشه اصلا بدرد نميخوره.

داداش صادق من فقط مخالف بازی های آنلاینی مثل cod , battle , هستم که بی معنی هستن شاید نباید اونطوری نقل قول میکردم من منظورم فقط بازی های شوتر بود !
بازی های آنلاینی مثل starcraft , final fantasy 14 , WOW , clash of clans و تمام MMO هارو با جون و دل بازی میکنم چون فکر میخواد و کاری که میکنی ارزشش معلوم میشه !
من فقط با بازی های شوتر چه سوم شخص و چه اول شخص مخالفم آنلاین منظورمه !
راستی بچه های دوست و رفیق ماکرو فن بابا من خودم منتظرم Xbox One رو با یک باندل خوشگل از QB بگیرم اصلا حرفم سر فن بازی نبود چون من بازی DESTINY رو هم خواهم کوبید چون سینگل نداره !
اون قسمتی که بولد کردم دقیقا درسته من کاملا موافقم !‌

@Bec

داداش من بازی The Division رو نمیکوبم چون بیشتر به یک MMO شبیه تا یک آنلاین کود !
ولی با حرفت موافقم بیشتر بازی های این مدلی خواهیم دید ولی من بیشتر میخوام بازی ها آنلاین شبیه the old republic یا path of exile باشن تا کود !‌
چون معنی آنلاین تو اون بازی هاست که هرکی زودتر بکشه بهتر نیست فکر و برنامه ریزی مهمه ‌!

--------------------

راستی بچه ها دسته ی طرح Titanfall رو دیدید ؟!
خیلی جذابه نامرد !

titanfall_xbox_one_controller.png

اگر یک باندل قیافه one هم اینطوری باشه شاید گرفتم و قانون بازی های آنلاینم رو شکوندم چون هنوز جوونم ! :d

باعث افتخاره که تو این مولتی بازار و تلکه کردن و.... یه استدیو قد الم میکنه و بازی اکشن /ادونچر با محوریت داستانی و جو و اتمسفر زیبا (حداقل از روی شواهد امر تا به اینجا) میسازه و این دلیلیه که بنده هنوز سونی فنم....

و در ضمن راجع به تایتان فال الان فکر می کنم هرکسی تو خونه (حداقل ما که اسممون گیمره) یه PC متوسط رو به خوب داره و این بازی رو راحت بازی می کنه پس فکر نمیکنم مشکلی باشه...
الان Titanfall با چی داره تلکه میکنه؟
اگه مثلا اینجا بحث سره elder scrolls online بود که ماهی 15$ میگرفت میشد بگی داره تلکه میکنه
همین سونی نسل قبل بازی MAG ساخت اونم برای تلکه کردن بود در ابعاد وسیع ؟ :|

جون هرکی دوست دارید، حال آدمو با مقایسه هاتون به هم نزنید! همه بازی ها که نباید اکشن ادونچر باشن! از این بازی هم خوشتون نمیاد، توی تاپیکش مجبور نیستید پست بدید که!

آبروی بقیه طرفدارای سونی هم میبرید! همون طور که افرادی وجهه ی طرفدارای مایکروسافت رو خراب میکنن!

اینا همون سونی واسشون خوبه که یه بازی 3-4 ساعته رو تحت عنوان تجربه سینمایی بندازه بهشون

اینا همون سونی واسشون خوبه که یه بازی 3-4 ساعته رو تحت عنوان تجربه سینمایی بندازه بهشون
به نظرم این جوری حرف نزنی ( نزنیم ) بهتره. هر کس سلیقه یی داره و قابل احترام.
یکی هم بازیایی رو دوست داره که صحنه های سینمایی زیادی دارن و .....

جون هرکی دوست دارید، حال آدمو با مقایسه هاتون به هم نزنید! همه بازی ها که نباید اکشن ادونچر باشن! از این بازی هم خوشتون نمیاد، توی تاپیکش مجبور نیستید پست بدید که!

آبروی بقیه طرفدارای سونی هم میبرید! همون طور که افرادی وجهه ی طرفدارای مایکروسافت رو خراب میکنن!
^^^^^^^^^8-|(یکی بعدش پست داد:d)

یعنی بعضی از سونی فن بوی های گرامی یه حرفایی میزنن که آدم میگه همین الان بردارم این PS4 ام رو پرت کنم وسط حیاط :| (همین بساط سر مایکروسافت فن بوی ها هم هست).

تا دیروز که معلوم بود ایین بازی دست سازنده های اصلی COD در حال ساخته و بعد از اولین نمایش همه دیوانه شدن، بازی فوق العاده انقلابی بود بعد الان شده پیف پیف؟! خدایی فردا این بازی برای دیگر پلتفرم ها هم بیاد همین حرفا رو میزنید؟! هیچ وقت یادم نمیره تا اونموقع که Mass EFfect انحصاری بود پیف پیف بود و پست ها همشون میگفتن چنین بازی ای نیاز نداریم روی پلتفرم سونی، بعد از اینکه بازی مولتی شد، همون شخصی که تا دیروز اون حرف رو میزد اومد پست داد که WOW این بازی خیلی فوق العاده و خفنه و شروع کرد به پپسی باز کردن برای بازی. یکم از دوران کودوکیتون دور بشید توروخدا. (البته اگر سنتون کودک نباشه!)

دیگه وقتی یک بازی انحصاری هست باید به یک شیوه ای سم ریزی کرد..

واقعا ارزش این خبر بسیار بالا هست یک نفر تو تویترش یک همچین حرف مسخره ای زده خبرش اومده تو BC و 9 صفحه رفته جلو..! اگر یکی دیگه فردا بگه اگر Uncharted 4 اگر روی XO بیاد با رزولوشن 4K اجرا میشه باید براش تاپیک زد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or