Thuway : عنوان Titanfall به راحتی بر روی PS4 به صورت 1080p و 60 فریم اجرا می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
670x376xTitanfall-Beta-670x376.jpg.pagespeed.ic.ZCCS5_By01.jpg

Ahsan Rasheed فرد نفوذی صنعت بازیهای ویدئویی که به Thuway ملقب است اخیرا در صفحه رسمی تویتر خود پستی را ارسال کرده است که اگر EA بازی پرطرفدار Titanfall را برای PS4 تایید کند این عنوان به راحتی بر روی PS4 به صورت native 1080p و 60 فریم اجرا می شود.این دیگر برای همه روشن شده است که بازیهایی که تا به حال بر روی هر دو پلتفرم منتشر شده اند بر روی PS4 به نسبت با Xbox one با کیفیت بهتری اجرا شده است و درک این موضوع اصلا سخت نیست.

TitanFall بر روی PS4 به راحتی به صورت 1080p و 60 fps اجرا خواهد شد دقیقا به مانند Ghosts که با همین کیفیت اجرا شد.
Ahsan Rasheed (@thuway) February 14, 2014

Rasheed همچنین اعلام کرده است که سونی به شدت در تلاش است که Respawn را متقاعد کند که TitanFallرا بر روی PS3 و PS4 منتشر کنند و از طرفی مایکروسافت نیز تمام تمرکز و تلاش خود را می کند که این عنوان در انحصار کامل خود محفوظ بماند.

شایعاتی است که سونی در تلاش است Titanfall را بر روی play Station بیارد و از طرفی مایکروسافت در تلاش است که این عنوان را به طور کامل در انحصار خود قرار دهد.
February 14, 2014 Ahsan Rasheed (@thuway)

---------------------------------
آبدیت خبر:
Pete Dodd یک نفوذی دیگر بازیهای ویدئویی با صحبتهای Thuway کاملا مخالفت کرده :
دوستان ، مایکروسافت عنوان انحصاری Titanfall رو خریداری کرده است و تویت های اخیر سونی و zampella این حقیقت را عوض نخواهد کرد.این یک قرارداد تمام شده است.اگر شما قصد دارید Titanfall بازی کنید شما به یک 360 یا One و یا یک PC نیازمندید.اگر شما تنها یک PS4 دارید بسیار بد شانس هستید چون می بایست تا Titanfall 2 صبر کنید.من واقعا نمی فهمم چرا thuway سعی دارد کاری کند مردم طوری دیگر فکر کنند.Titanfall بر روی PS4 نخواهد آمد این خیلی بده اما یک حقیقته! می توانید به Titanfall 2 امیدوار باشید!
نظر شما در این مورد چیست؟آیا EA این عنوان را تمام و کمال به مایکروسافت می دهد یا اینکه سونی موفق می شود این عنوان عظیم را از انحصار خارج کند؟

منبع
منبع 2

با تشکر از A.R.A.$.H عزیز

آخرین ویرایش:
افتخارات بازي هاي سوني به خاطر گرافيك نيست به خاطر خيلي چيزاس اما متاسفانه اينجا ٩٠٪ مواقع فقط از گرافيك ميگين و كلا به جاي تجربه ي بازي منتظر مقاله ي ديجيتال فاندري هستين
در مورد رايز هم بدون شك بهترين گرافيك لانچ بوده طبق گفته ي خيلي ها اما در بقيه مواقع تعطيل بود

نسل عوض میشه که گرافیک و هوش مصنوعی بیشتر بشه و تعداد پلیرها بالاتر بره ... متاسفانه این بازی هیچکدوم از این فاکتورها رو نداره! ... اگه نمیخواستیم نسل عوض نشه که همون پلی 1 کافی بود!

همه چی حساب و کتاب داره دوست عزیز.
شرکتی که به قول شما پولش از پارو بالا می ره، بی دلیل از پارو بالا نرفته!
صد در صد مایکروسافت تلاش خودش رو می کنه، اما بدون شک EA هم به همین راضی نمیشه!
شرکت EA از فروش بازی روی PS4 کم سود نخواهد کرد! پس باید اتفاق خیلی بزرگی بیوفته تا EA راضی باشه و این بازی برای مایکروسافت بمونه!
از اونجائی هم که EA یک شرکت کاملا جاداگانه و آزادی هست و به کسی وابستگی نداره، می تونه هر تصمیمی بگیره و حتی هر مبلغی رو تعیین کنه! در این صورت و با توجه به احتمالات، مولتی شدن بازی حتی به نفع مایکروسافت هم خواهد بود! چون در هر حال فروش نسبی و پیش فرض خودش رو به روی کنسول خودش خواهد داشت و از اون وَر، محبور نمیشه برای یک بازی تمام بودجه خودش رو مصرف کنه!
:)
در این جا، همه چی دست EA هست، نه مایکروسافت!

کار سختی نیست که آخه ، اگه شماره یک این بازی فروشش و نمراتش خوب باشه و به فروش XONE کمک کنه ، ماکرو دیوانه که نیست همینطوری بزاره بازی از دستش در بره ، اینم انحصاریش میکنه و تمام ... بعدشم ، کو تا نسخه 2 ، تا اون زمان هزار اتفاق ممکنه بیوفته

باو نه titanfall نه استودیو respawn هیچ کدوم مال EA نیستن اصلا EA سر انحصاری شدن بازی هیچ کارس حالا هی بگید EA ...

به زودی نمراتش منتشر میشه و قیافه دوستان دیدنی
عزیزم ، ما رو با هم قطاریات اشتباه نگیر . تا الان اکثرا کسی از این بازی بد نگفته . فقط مشکل گرافیکش هست که تو عکسا مشخصه .

Thuway اطلاعات جدیدی رو فاش کرده یک عکس از بازی Titanfall بر روی PS4 هم گذاشته که در زیر میتونید ببینید:
30378668284606908757.png

رزولوشن DR3 , Forza , KSR , H2A , Below, Fable ,Gears, QB, Horizon,D4 روی PS4 رو هم میگفت سر راه :d

نسل عوض میشه که گرافیک و هوش مصنوعی بیشتر بشه و تعداد پلیرها بالاتر بره ... متاسفانه این بازی هیچکدوم از این فاکتورها رو نداره! ... اگه نمیخواستیم نسل عوض نشه که همون پلی 1 کافی بود!
این بازی گیم پلی داره که تمام فاکتورای دیگه رو تو جیبش میکنه :دی

راستی شما که خیلی از Call of Duty جدید تعریف میکردی! اون یعنی فاکتورای نسل بعد رو رعایت کرده بود؟ :دی

یه سوال: مگه ناشر بازی EA نیست؟:-/
خب مگه ناشر، پلتفرما رو تعیین نمیکنه؟:-/
بعد دوباره سوال اول رو تکرار کنین تا به جوابی که توش نهفته هست برسین:d

تا جایی که من اطلاع دارم، دور Titanfall رو باید واسه PS4 خط کشید.
بازی هم تقریباً بهترین بازی نسل بعد هست تا این جا، هر کی هم بازی کرده کف و خون قاطی کرده، با این که گرافیک بازی در حد بازی‌های نسل بعد نیست!
خلاصه این که برگ برنده One می‌شه و همین باعث می‌شه کلی کنسول بفروشن. به شخصه امیدوارم یه راهی باشه واسه اومدنش رو PS4، ولی بعیده.

من از هر زاویه ای نیگا کردم این بازی یه کال او دیگه است فقط چند تا روبات توش اضافه شدن.
همون گیم پلی سرعتی بکش بکش بیخود که نه تاکتیک توش داره و نه استراتژی.
یه زمانی بازی های کامپیوتری مفهوم داشتن . پیام داشتن. الان فقط شدن وسیله ای برا تلف کردن وقت.
وقتی یه بازی تلف کننده وقت سینگل نداشته باشه و فقط بشه مولتی یعنی اتلاف وقت به توان 2.
شاید کسایی که 15-20 ساله اند از اینجور بازی ها خوششون بیاد ولی اگه یکم سنشون بیشتر شه خوب میفهمن که من چی دارم میگم.
از لحاظ گرافیکی هم که هیچ چی نگم بهتره.

من از هر زاویه ای نیگا کردم این بازی یه کال او دیگه است فقط چند تا روبات توش اضافه شدن.
همون گیم پلی سرعتی بکش بکش بیخود که نه تاکتیک توش داره و نه استراتژی.
یه زمانی بازی های کامپیوتری مفهوم داشتن . پیام داشتن. الان فقط شدن وسیله ای برا تلف کردن وقت.
وقتی یه بازی تلف کننده وقت سینگل نداشته باشه و فقط بشه مولتی یعنی اتلاف وقت به توان 2.
شاید کسایی که 15-20 ساله اند از اینجور بازی ها خوششون بیاد ولی اگه یکم سنشون بیشتر شه خوب میفهمن که من چی دارم میگم.
از لحاظ گرافیکی هم که هیچ چی نگم بهتره.
جسارتا 23 سالمه و این جور بازیها رو دوست دارم.
البته با اجازتون...

EA و انحصاری؟!!;;) دیگه گنده تر از mass effect که نداشتیم... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or