Thief | Xbox 360

کلا سازنده ها از تنبلی خودشون و یا ناتوانی بازی رو بردن برای نسل بعد ! والا بایوشاک هم هم با انریل 3 ساخته شده بود برای این نسل !حتی dishonored که اونم با انریل بود اینو میخورد!
برای بهینه سازی بازی تو این نسل وقت زیاد نداشتن ولی خوبه ! هم چین سازنده ها با اب و تاب از بازیشون تعریف میکردن که انگار نسل بعد رو با بازیشون زنده کنن ...
مبارزات بازی و فیزیک مبارزات در حد اسکایریم هست ....باورتون میشه ؟یارو روی صندلی خوابیده بود از پشت بهش زدن مثل چوب خشک افتاد !
گرافیک بازی در نسل هشتم خیلی خوبه و توی نسل هفتم هم قابل قبوله و این بازی بازی نیست که ادم بخواد بره 200 تومن پول بده !
بازی نکات مثبتم داره از جمله اتمسفر خوب استیم پانک .....حس واقعی دزد بودنخصوصا جمع اوری ایتم ها و...کلا سرگرم کنندس و حتما باید تجربه بشه ولی dishonored اینو میخوره !
در نهایت اون سازنده ای هنر کرده که که در کمبودها یه بازی خوب بسازه ....یادمه اقایون میگفتن نسل هفتم جواب کار ما رو نمیداد !

- - -ویرایش - - -

دادا من کلا از سبک بازیهای مثل دیس
آنرد خوشم میاد.خواستم ببینم بازیش برام سرگرم کننده هست؟
به قشنگی دیس انرند نیست ولی جذابیت خاص خودشو داره ....هر دوشون تو زمان استیم پانک هستن و به خوبی حس رو القا میکنن.
این بازی واقعا باید پارسال میومد تا در برابر دو بازی شاهکار یعنی بایوشاک و دیس انرند که هر دو با انریل و برای نسل هفتم بودن قرار میگرفت تا سازندهای تیف بفهمن هنر یعنی چی ؟ اینکه با یه کنسول نسل هشتمی با این قدرت بازی ساختن و فیزیک در حد اسکایریم که هنر نیست ..

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تو این قسمت گیرکردم اگر ممکنه کسی راهنماییم کنه با تشکر
78638399173815270269.jpg
[/URL]]

سلام دوستان من تو این قسمت گیرکردم اگر ممکنه کسی راهنماییم کنه با تشکر
[/URL]]

با چپ و راست و بالا و پایین اون نشانه هایی که روشن هستند(با دایره قرمز نشان دادم) را در جایی که با فلش نشان دادم قرار بده بعد دکمه X را بزن.

02024657837563235019.jpg

- - -ویرایش - - -

موسیقی های بازی در چه حدی هست؟

خیلی چیز خاصی نداره - خیلی معمولیه.

chapter 5 رو ساعت ۳ نصف شب تو اتاق تنها بازی کن نظرت کاملا عوض میشه!

من به شخصه به علت فوبیایی که دارم اصلا نمی تونم فیلم و بازی ترسناک و حتی تاریک (مخصوصا هیجانی -گرگ های توم رایدر یا سگ های دیس آنرد) بازی کنم. ولی این بازی بر خلاف تم خیلی تاریکش تا الان که اخرای چپتر 3 هستم رو منو کشوند و فقط یک بار اونم کم (وقتی که دختره دزده میاد تو رویاش و بش میگه این کارارو بکن.) ترسیدم.

بازی ترسناک میشه؟ من این عکسا رو تو تریلراش دیدم . در این حد؟:

راستی به این اسکرین شات ها از تریلراش دقت کنین:

این یکی هم تریلر vgxش هست که اتفاقا زنه قبل از این صحنه میگه: There are worse things in shadows, worse than you (تو سایه چیز های بدتری هم هست. حتی بدتر از تو)

فقط خدا خدا میکنم خیلی درست نباشه چون دیگگه من واقعا نمی تونم بازی ترسناک بکنم
احتمالا به موضوع اون مراسم عجیب و مردن دوست دزد "گرت" ربط داره

من به شخصه به علت فوبیایی که دارم اصلا نمی تونم فیلم و بازی ترسناک و حتی تاریک (مخصوصا هیجانی -گرگ های توم رایدر یا سگ های دیس آنرد) بازی کنم. ولی این بازی بر خلاف تم خیلی تاریکش تا الان که اخرای چپتر 3 هستم رو منو کشوند و فقط یک بار اونم کم (وقتی که دختره دزده میاد تو رویاش و بش میگه این کارارو بکن.) ترسیدم.

بازی ترسناک میشه؟ من این عکسا رو تو تریلراش دیدم . در این حد؟:

Chapter 5 رو باید فقط شب بازی کرد تو اتاق تاریک و تنها
yahoo_4.gif

البته Chapter 5 به نوعی خواسته از لحاظ وارد کردن هیجان و همینطور ایجاد صدا های مخوف یک جو تاریک و ترسناک ایجاد کنه تا مخاطب رو بترسونه. مثلا داری در راهرو حرکت میکنی یه زن مرده میبینی ته راهرو با صدای مخوف حرکت میکنه و غیب میشه!

اینا رو گفتم تا اشنا بشی. اما جدا از شوخی اگه واقعا نمیتونی ادامه نده. ارزش نداره سر یه بازی یک ماه شب نتونی بخوابی. یا اگه میخوای اون قسمت رو بازی کنی صبح بازی کن و چند نفر هم پیشت باشن که یک موقع احساس ترس نکنی. من اون شبی که بازی کردم Chapter 5 رو هیچ کس خونه نبود تقریبا ساعت ۲ نصف شب داشتم بازی میکردم. اما خیلی حال داد:d

بازیش رو چند روز پیش تمام کردم. بازی خیلی خوبی بود. کسایی که از دیس انرد خوششون اومد 100 درصد عاشقش میشن.

یه نکته ای که در موردش هست اینه که همه مراحل بازی سرشار از محیط های مخفی و پنهان هستن که با گشتن میتونین پیدا کنین. شاید یه مرحله رو تموم کنید در حالیکه چند جای مخفی رو اصلا نرفتین. پس همه جای محیط رو بگردین اصلا حالش به گشتن محیط هست.

وقتی هم وارد یه محیط جدید میشین دکمه Y رو حتما بزنین و چند ثانیه از دید فوکوس محیط رو ببینین تا اگه جایی تله هست با رنگ قرمز مشخص بشه یا موارد دیگه رو راحت بتونین ببینین.

حتما تیر کمان و Armor رو آپگرید کنین. همیشه ۵ تا تیر انفجاری داشته باشین, بعضی جا ها خیلی به درد میخوره. قبل از شروع Chapter ها حتما بسته های خون و فوکوس رو تا آخرین حد پر کنین. مخصوصا قبل از شروع Chapter 7 که حتما نیازتون میشه.

آخرین ویرایش:
Chapter 5 رو باید فقط شب بازی کرد تو اتاق تاریک و تنها:d

البته Chapter 5 به نوعی خواسته از لحاظ وارد کردن هیجان و همینطور ایجاد صدا های مخوف یک جو تاریک و ترسناک ایجاد کنه تا مخاطب رو بترسونه. مثلا داری در راهرو حرکت میکنی یه زن مرده میبینی ته راهرو با صدای مخوف حرکت میکنه و غیب میشه!

اینا رو گفتم تا اشنا بشی. اما جدا از شوخی اگه واقعا نمیتونی ادامه نده. ارزش نداره سر یه بازی یک ماه شب نتونی بخوابی. یا اگه میخوای اون قسمت رو بازی کنی صبح بازی کن و چند نفر هم پیشت باشن که یک موقع احساس ترس نکنی. من اون شبی که بازی کردم Chapter 5 رو هیچ کس خونه نبود تقریبا ساعت ۲ نصف شب داشتم بازی میکردم. اما خیلی حال داد:d

بازیش رو چند روز پیش تمام کردم. بازی خیلی خوبی بود. کسایی که از دیس انرد خوششون اومد 100 درصد عاشقش میشن.

یه نکته ای که در موردش هست اینه که همه مراحل بازی سرشار از محیط های مخفی و پنهان هستن که با گشتن میتونین پیدا کنین. شاید یه مرحله رو تموم کنید در حالیکه چند جای مخفی رو اصلا نرفتین. پس همه جای محیط رو بگردین اصلا حالش به گشتن محیط هست.

وقتی هم وارد یه محیط جدید میشین دکمه Y رو حتما بزنین و چند ثانیه از دید فوکوس محیط رو ببینین تا اگه جایی تله هست با رنگ قرمز مشخص بشه یا موارد دیگه رو راحت بتونین ببینین.

حتما تیر کمان و Armor رو آپگرید کنین. همیشه ۵ تا تیر انفجاری داشته باشین, بعضی جا ها خیلی به درد میخوره. قبل از شروع Chapter ها حتما بسته های خون و فوکوس رو تا آخرین حد پر کنین. مخصوصا قبل از شروع Chapter 7 که حتما نیازتون میشه.

ممنون از توصیه های سازندتون

چجوری باید آپدیت کنم؟ دقیقا یادم نیست چجوری
درضمن اون جن های "گالوم" شکل تو بازی هستن؟

میشه بگین بازی چند چپتره؟ اخه هر چپترش لامصهب خیلی طولانیه. هر کدومش 1-1.5 ساعت هست.

درضمن من که عمرا دیگه این بازیو در حضور کسی بازی کنمم. (همین امروز ظهر داشتم بازی می کردم که خیلی بازی تا اینجاش عادی بود و اصلا نه صحنه های غیر اخلاقی و نه حتی فوش می دادن ولی همین که بابام اومد تو حال یکدفعه خاستم از یک سوراخی داخل یک اتاق دیگه ای رو ببینم که یک دفعه دیدم یک مرده زندانی شده و یک زنه "کمر به بالا پیدا" میخاد بزنتش! خدا رو شکر بابام ندید!)

ممنون از توصیه های سازندتون

چجوری باید آپدیت کنم؟ دقیقا یادم نیست چجوری
درضمن اون جن های "گالوم" شکل تو بازی هستن؟

میشه بگین بازی چند چپتره؟ اخه هر چپترش لامصهب خیلی طولانیه. هر کدومش 1-1.5 ساعت هست.

درضمن من که عمرا دیگه این بازیو در حضور کسی بازی کنمم. (همین امروز ظهر داشتم بازی می کردم که خیلی بازی تا اینجاش عادی بود و اصلا نه صحنه های غیر اخلاقی و نه حتی فوش می دادن ولی همین که بابام اومد تو حال یکدفعه خاستم از یک سوراخی داخل یک اتاق دیگه ای رو ببینم که یک دفعه دیدم یک مرده زندانی شده و یک زنه "کمر به بالا پیدا" میخاد بزنتش! خدا رو شکر بابام ندید!)

آپگرید رو معمولا باید بری تو Tavern ها اونجا یه دلال هست میتونی ازش جنس بخری همینطور میتونی آپگرید هم برای وسیله هات بخری.

معمولا داخل Tavern ها رو بگردی دو سه نفر هستن بهت ماموریت هم میدن. این ماموریت ها جدا از ماموریت های اصلی بازی هستن و جزو ماموریت جانبی قرار میگیرن. مثلا دزدیدن یک وسیله یا کشتن یک هدف یا .....

بازی کلا ۸ تا Chapter داره که چپتر ۷ و ۸ خیلی طولانی هستن.

از چپتر ۵ به بعد جن تو بازی زیاد هست. ممکنه بعضی وقت ها تو بعضی از چپتر ها هم ببینیشون. اون گالوم شکل ها هم دو نوع دارن یکیشون میخوره انسان باشن اما تغییر شکل پیدا کردن یکیشون هم کلا انسان نیستن و کلا همه چیزشون تغییر کرده. تو مرحله تیمارستان (چپتر ۵) تو زیر زمین خیلی از این موجودات هست. تو درجه سختی های بالاتر یه جیک کنی تیکه تیکه ات میکنن. اما اگه تو درجه اسون بازی میکنی زیاد نگرانشون نباش با دو تا تیر اتشی نابود میشن.

از این صحنه های غیر اخلاقی هم فقط تو همون چپتر هست و دیگه تا اخر بازی چیزی نیست. چیز هایی که تو اون چپتر میبینی ربط داره به یه گروه و فرقه خاص که اگه Document های بازی مربوط به اون چپتر رو بخونی یه چیزایی میفهمی. کلا کارشون اینه مثل اینکه!

یه سوال
توی Chapter 4 بالای یک ساختمون یک گاو صندوق خیلی خیــــــــلی بزرگ هست! رمز اون چیه؟

سمت چپ - 319
سمت راست - 018

- - -ویرایش - - -

من که کلا شانس ندارم رفتم بازی رو خریدم تو loading cahpter2 گیر میکنه:(

ساعت و تاریخ کنسول را درست کردی؟!
یک title Update اومده که البته باید آفلاین آپدیت کنی یعنی با فلش .
البته اگر اکانتت ماله US است بازی ریلیز شده می توانی به نت وصل بشی آپدیت کنی اما اگر ماله اورپا است تا 28 باید صبر کنی بعد آنلاین آپدیت کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or