Thief | Xbox 360

از همون اول که خبرهای این بازی منتشر میشد، بنظرم میومد که نباید زیاد بازی جالبی از آب در بیاد. و حالا می‌بینم که درست فکر می‌کردم. خیــــلی خسته کنندس. تقریباً همه چیز بازی بده! گیم‌پلی به شدت کسل‌کننده، طراحی مراحل بسیار بد. گرافیک بد نیست ولی انتظار بیشتر از این بود. داستان هم که اصلاً معلوم نیست چیه! ولی هر چی باشه، توی این بی‌بازیی، همینم غنیمته!

سلام کنسول من جیتگ شده وقتی که می خوام این بازی اجرا کنم آپدیت میخواد ومنم نمی تونم آپدیتش کنم
اگه می خوای تو لینک بازی کنی باید آخرین تایتل آپدیت رو با پی سی دانلود کنی اگه نه همینطوری تکی می تونی بازی کنی

گیم پلی بازی چند ساعته ؟

اگر توی نقشه نخواهی بگردی و آیتم ها و collectible ها نخواهی جمع کنی چیزی حدود 10- 8 ساعت می توانی بصورت خیلی سریع و بدون انجام ماموریت های جانبی کامل کنی.اما اگر بخواهی بچرخی و ماموریت های جانبی را کامل کنی بیش از 30 ساعت زمان لازم.چون نقشه بسیار بدی داره و chapter ها هم نقشه هاشون بزرگ است تقریبا.

همون گوش کوب را داری تا آخر.

سلام دوستان تو مرحله clock tower باید چیکار کرد اونجا که میره تو دمو و یک پرنده ای را نشون میده که از پنجره میره بعد از دمو یک نور آبی رنگی هست که میزنه دکمه x را بزن ولی وقتی میزنم میره تو load و دوباره از اول همون صجنه دمو بازی میاد من احساس میکنم به باگ خوردم خدا کنه اینطور نباشه لطفاً کمک کنید. :(

سلام دوستان تو مرحله clock tower باید چیکار کرد اونجا که میره تو دمو و یک پرنده ای را نشون میده که از پنجره میره بعد از دمو یک نور آبی رنگی هست که میزنه دکمه x را بزن ولی وقتی میزنم میره تو load و دوباره از اول همون صجنه دمو بازی میاد من احساس میکنم به باگ خوردم خدا کنه اینطور نباشه لطفاً کمک کنید. :(

ساعت و تاریخ کنسول را درست کنید احتمالا ok میشه.

سلام
میگم این بازیه که صحنه های اونجوری نداره که؟؟؟؟؟
آخه تلوزیون جلوی همه است و همه 4 چشی زل زدن به تلوزیون
لطفا اگه کسی این بازیو خیلی رفته جلو بهم بگه

سلام

داره. خیلی هم ناجور داره. باید مراقب باشی در کل. البته بعد از چپتر سه دیگه هیچی نداره. فقط تو چپتر سوم حواست جمع باشه.

سلام
اگه خیلی محیط بازی رو نگردی نداره مثلا بعضی تابلو ها که پشتش گاوصندق هست نیاز به ارشاد داره :دی
به غیر از یک چپتر سه که باید ببینی
در کل پیشنهاد میکنم در تنهایی کامل بازی کنی

من بازی رو تهیه کردم اینطور که فروشنده گفت بازی 99 درصد رایت شده
اول اینکه چند بار باید بازی رو وارد و خارج کنم تا دفعه سوم بازی رو بشناس البته این مشکل فقط برای این بازی هست درایو سالمه
بازی رو هارد نصب نمیشه
وقتی هم وارد بازی میشه بعد از ده دقیقه بازی فریز میشه و مجبور میشم تا با دگمه پاور کنسول رو خاموش کنم
نمیشه بازی رو برنر مکس رایت کرد تا هم بشه رو هارد نصب کرد و هم این مشکل رو نداشته باشه؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or