سیستمــ مبارزات: صفر! با یه گوشکوب میکوبی سر گاردها!!

به قشنگی دیس انرند نیست ولی جذابیت خاص خودشو داره ....هر دوشون تو زمان استیم پانک هستن و به خوبی حس رو القا میکنن.دادا من کلا از سبک بازیهای مثل دیس
آنرد خوشم میاد.خواستم ببینم بازیش برام سرگرم کننده هست؟
سلام دوستان من تو این قسمت گیرکردم اگر ممکنه کسی راهنماییم کنه با تشکر
[/URL]]
موسیقی های بازی در چه حدی هست؟
بازی اصلا ترسناک نیست و شباهت هایی هم به دیس انرد داره .
گرافیک بازی معمولیه و گیم پلی هم بسیار خوب هست تا به اینجا !
chapter 5 رو ساعت ۳ نصف شب تو اتاق تنها بازی کن نظرت کاملا عوض میشه!
راستی به این اسکرین شات ها از تریلراش دقت کنین:
این یکی هم تریلر vgxش هست که اتفاقا زنه قبل از این صحنه میگه: There are worse things in shadows, worse than you (تو سایه چیز های بدتری هم هست. حتی بدتر از تو)
فقط خدا خدا میکنم خیلی درست نباشه چون دیگگه من واقعا نمی تونم بازی ترسناک بکنماحتمالا به موضوع اون مراسم عجیب و مردن دوست دزد "گرت" ربط داره
من به شخصه به علت فوبیایی که دارم اصلا نمی تونم فیلم و بازی ترسناک و حتی تاریک (مخصوصا هیجانی -گرگ های توم رایدر یا سگ های دیس آنرد) بازی کنم. ولی این بازی بر خلاف تم خیلی تاریکش تا الان که اخرای چپتر 3 هستم رو منو کشوند و فقط یک بار اونم کم (وقتی که دختره دزده میاد تو رویاش و بش میگه این کارارو بکن.) ترسیدم.
بازی ترسناک میشه؟ من این عکسا رو تو تریلراش دیدم . در این حد؟:
Chapter 5 رو باید فقط شب بازی کرد تو اتاق تاریک و تنها:d
البته Chapter 5 به نوعی خواسته از لحاظ وارد کردن هیجان و همینطور ایجاد صدا های مخوف یک جو تاریک و ترسناک ایجاد کنه تا مخاطب رو بترسونه. مثلا داری در راهرو حرکت میکنی یه زن مرده میبینی ته راهرو با صدای مخوف حرکت میکنه و غیب میشه!
اینا رو گفتم تا اشنا بشی. اما جدا از شوخی اگه واقعا نمیتونی ادامه نده. ارزش نداره سر یه بازی یک ماه شب نتونی بخوابی. یا اگه میخوای اون قسمت رو بازی کنی صبح بازی کن و چند نفر هم پیشت باشن که یک موقع احساس ترس نکنی. من اون شبی که بازی کردم Chapter 5 رو هیچ کس خونه نبود تقریبا ساعت ۲ نصف شب داشتم بازی میکردم. اما خیلی حال داد:d
بازیش رو چند روز پیش تمام کردم. بازی خیلی خوبی بود. کسایی که از دیس انرد خوششون اومد 100 درصد عاشقش میشن.
یه نکته ای که در موردش هست اینه که همه مراحل بازی سرشار از محیط های مخفی و پنهان هستن که با گشتن میتونین پیدا کنین. شاید یه مرحله رو تموم کنید در حالیکه چند جای مخفی رو اصلا نرفتین. پس همه جای محیط رو بگردین اصلا حالش به گشتن محیط هست.
وقتی هم وارد یه محیط جدید میشین دکمه Y رو حتما بزنین و چند ثانیه از دید فوکوس محیط رو ببینین تا اگه جایی تله هست با رنگ قرمز مشخص بشه یا موارد دیگه رو راحت بتونین ببینین.
حتما تیر کمان و Armor رو آپگرید کنین. همیشه ۵ تا تیر انفجاری داشته باشین, بعضی جا ها خیلی به درد میخوره. قبل از شروع Chapter ها حتما بسته های خون و فوکوس رو تا آخرین حد پر کنین. مخصوصا قبل از شروع Chapter 7 که حتما نیازتون میشه.
ممنون از توصیه های سازندتون
چجوری باید آپدیت کنم؟ دقیقا یادم نیست چجوری
درضمن اون جن های "گالوم" شکل تو بازی هستن؟
میشه بگین بازی چند چپتره؟ اخه هر چپترش لامصهب خیلی طولانیه. هر کدومش 1-1.5 ساعت هست.
درضمن من که عمرا دیگه این بازیو در حضور کسی بازی کنمم. (همین امروز ظهر داشتم بازی می کردم که خیلی بازی تا اینجاش عادی بود و اصلا نه صحنه های غیر اخلاقی و نه حتی فوش می دادن ولی همین که بابام اومد تو حال یکدفعه خاستم از یک سوراخی داخل یک اتاق دیگه ای رو ببینم که یک دفعه دیدم یک مرده زندانی شده و یک زنه "کمر به بالا پیدا" میخاد بزنتش! خدا رو شکر بابام ندید!)
یه سوال
توی Chapter 4 بالای یک ساختمون یک گاو صندوق خیلی خیــــــــلی بزرگ هست! رمز اون چیه؟
من که کلا شانس ندارم رفتم بازی رو خریدم تو loading cahpter2 گیر میکنه![]()
روی هارد نصبه؟ اگر نصبه پاک کن و از روی دیسک برو ...بعد از اینکه لودینگ رو رد کردی بعدا دوباره نصب کن...من که کلا شانس ندارم رفتم بازی رو خریدم تو loading cahpter2 گیر میکنه![]()