دوستان گرافیک بازی چجوریه خوبه یا زیاد به دل نمیشینه؟:dنسبت به 4 و one؟!
بازی قشنگ هست که آدم بخاطرش صبر کنه و روی کنسول های نسل هشتمی تجربه ش کنه؟!
گیم پلی بازی رو که دیدم زیاد حال نکردم چون یه حسی بهم میگه بازی خیلی یه نواخت و تکراری میشه و فقط اینکه با مخفی کاری از اینُ اون دزدی میکنی بهت حال میده:d
دوستان گرافیک بازی چجوریه خوبه یا زیاد به دل نمیشینه؟:dنسبت به 4 و one؟!
بازی قشنگ هست که آدم بخاطرش صبر کنه و روی کنسول های نسل هشتمی تجربه ش کنه؟!
گیم پلی بازی رو که دیدم زیاد حال نکردم چون یه حسی بهم میگه بازی خیلی یه نواخت و تکراری میشه و فقط اینکه با مخفی کاری از اینُ اون دزدی میکنی بهت حال میده:d
جو بازی به کل خیلی دپرس و غمگین است .مطمئنا قابل مقایسه با نسل بعدی نیست اما اینجوری که خیلی از دوستان دارند می کوبنش هم نیست.در کل به نظر من بازی خیلی قشنگیه و ارزش بازی کردن را داره.
دوستانی که بازی کردن لطف کنن یه توضیح بدن که بازی بیشتر مثل Bioshock و Dishonored بیشتر یه عنوان نقش آفرینی هست، یا اینکه مثل Assassins Creed بیشتر Action/adventure هست ؟ ممنون
عزيزان من يه جا گير كردم
تقريبا ٣ ساعت بازي كردم تو يك جايي هستم كه بالاش ريل جسد ها هست
الان دقيقايكم با مقصد فاصله دارم ولي بم ميگه بايد يه راهي به اونور ديوار پيدا كني
منم موندم چي كار كنم. كمك پليز
دوستانی که بازی کردن لطف کنن یه توضیح بدن که بازی بیشتر مثل Bioshock و Dishonored بیشتر یه عنوان نقش آفرینی هست، یا اینکه مثل Assassins Creed بیشتر Action/adventure هست ؟ ممنون
من امروز 2 ساعت این بازیو روی x360 بازی کردم که عالی بود. (به جایی که با Bosso آشنا میشی. یکم بعد تر. البته کم رفتم دلیلش زیره::
البته بی اشکال نبود مثلا هوش مصنوعی نه چندان خوب و باگ (یکبار در مرحله اول که با دوست دزدت (دختر) میری تو یه باغی یک بار اشتباهی رفتم تو آب و منو دیدن. بعد هر بار که خواستم ریاستارت کنم بجای این که بیاد عقب تر حتی بهم فرصت نمی داد و می گفت باختی. مجبور شدم مرحله رو از اول برم). من که تا اینجاش بهش 9 میدم. گرافیکشم برای یک کنسول 9 سال پیش عالی بود! فقط یکم بافتاش بد بود که روی ps4 و x1 احتمالا خیلی بهتره
من که خیلی ازش خوشم اومد و امید وارم بازیش خیلی طولانی نباشه. (بیش از 20 ساعت چون واقعا هم بازیا تکراری میشن-بجز gta v- و هم کسل کننده) . مطمئنین 8 ساعته؟ اخه خیلی کمه (البته برای من که بیشتر اشتیاقم اینه که بازیو تموم کنه خوبه. خیلی خوبه)
راستی به این اسکرین شات ها از تریلراش دقت کنین:
این یکی هم تریلر vgxش هست که اتفاقا زنه قبل از این صحنه میگه: There are worse things in shadows, worse than you (تو سایه چیز های بدتری هم هست. حتی بدتر از تو)
فقط خدا خدا میکنم خیلی درست نباشه چون دیگگه من واقعا نمی تونم بازی ترسناک بکنم
احتمالا به موضوع اون مراسم عجیب و مردن دوست دزد "گرت" ربط داره