The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
کلا بعد از اپیزود 1 یه تغییر تو داستان دادن ولی اسم اچیومنت ها و اپیزود هارو تغییر ندادن فکر کنم دلیلش این باشه
(نمونه تغییر دادن داستان عکس اپیزود 3 هست که بعد از عرضه اپیزود دو تغییر کرد)

عین سگ دارم دانلود میکنم همه ی قسمتارو:d یه دوتا دیگه مونده...خیلی بخاد زور بزنه دیگه فرداشب تمومه...ایشالله پس فردا بزنیمش به بدن...

اول عکس اپیزود 3 این بود:
640px-ACM_Original_Cover.png

که بعد از عرضه اپیزود 2 شد این:
640px-ACM_Cover.png

این شخصی که تو تصویر اول هست Detective Brannigan هست همونی که اول اپیزود 2 داره با بیگبی حرف میزنه

دوستان من تضمین میکنم کامیکاشو!
عالیه!فقط کلش حدود 6 گیگ شد:|
راستی هیچ ربطی به داستان بازی نداره...محض اطلاع...البته تا الان که خوندم!
بازی prequel هست!

این همه رافات اسلامی نشون دادیم آخر بازی هیشکی ما رو مو هم حساب نکرد. باید بیشتر خشونت به خرج میدادم.:d
به نظر من TT یه کوچولو آخر داستان رو باز گذاشت تا اگه یه روزی خواست ادامه رو بسازه یه بهونه ای براش باشه.

این همه رافات اسلامی نشون دادیم آخر بازی هیشکی ما رو مو هم حساب نکرد. باید بیشتر خشونت به خرج میدادم.:d
به نظر من TT یه کوچولو آخر داستان رو باز گذاشت تا اگه یه روزی خواست ادامه رو بسازه یه بهونه ای براش باشه.

دقیقا ، من بعضی جاها خیلی خشونت بخرج دادم و با بعضیا مثل اسنو و بیوتی و بیست و ... مهربون بودم اما وقتی آخرش دیدم اینجوری پشتمو خالی کردن حالم ازشون بهم خورد و دوباره میخوام از اول برم و دهن اونا رو بزنم سرویس کنم تا میشه و دیگه اینبار به هیچکی رحم نمیکنم
بازم دم Molly گرم که لااقل هوامونو اون وسط داشت ، اون مرامش از بقیه بیشتر بود و به جاش اون اسنو خیلی خیلی نامرد بود حالمو بهم زد و آخرش مثل یه تیکه آشغال باهامون رفتار کرد

با توجه به زنده موندن بیگبی و استقبال شدید مردم و پتانسیل بالای دنیای Fable Town قطعا بازی فصل دوم داره دوستان شک نکنید ، اما نه به این زودی و با توجه به دو تا پروژه ی بعدی تل تیل حالا حالا ها باید صبر کنیم اما من بهتون قول میدم بازم بیگبی رو خواهیم دید
دفعه ی بعد که خواستم با بیگبی بازی کنم دقیقا مثل یه گرگ واقعی عمل میکنم ...

بازی رو تموم کردم فوق الاده بود فقط کمی گنگ تموم شد!
همه فقط دارن از مرگ فیث میگن پس اون لیلی چجوری و برا ی چی مرد!؟.... اصن مگه لیلی و نریسا و فیثبا هم این نقشه رو نکشیدن پس چجوری فقط نریسا زنده موند!؟
در ضمن ممنون میشم یکی بیاد بگه قضیه اون طلسم ریبان چیه بازی خیلی بهش نپرداخت
کلا خیلی گنگ تموم شد!

نظرم درمورد بازی رو اینجا گفتم.خیلی خوب بود
http://forum.bazicenter.com/thread24977/page106/#post3356785

اینهمه دهنمون سرویس شد آخر سه تا انتخاب گذاشت جلومون..من اولش میخواستم اون بی شرفو بندازم تهه چاه که دوتا احتمال براش قائل بشم. اولین احتمال اینکه شاید وقتی افتاد تهه چاه زنده بمونه و بتونه برگرده :d دوم اینکه شاید بمیره:d بعدش دیدم خرمو گرفت میخواست بندازتم تو چاه، منم نامردی نکردمو کله ش رو جداکردم از سرش...:))بدون درنظر گرفتن احساسات بقیه ی اهالی Fable Town علی الخصوص Snow:d

امیدوارم یه اتفاق جدید بیوفته تو شهرشون یه فصل دیگه بسازن:>

برای من یه چیزی که توی بازی حس میشد فرق اساسی بین دو قسمت اول بازی با بقیه ی قسمت ها بود. به نظرم سازنده ها اولش می خواستن یه بازی 5 قسمتی بسازن ولی بعد از قسمت دوم تصمیمشون عوض شد. مثلاً یه سری اطلاعاتی که بیگبی از صحبت با تی جی (اون بچه وزغ) بدست آورده بود اصلا توی بازی استفاده نشد. به عقیده من احتمال اینکه این بازی فصل دوم هم داشته باشه خیلی زیاده. کلا یه سری چیزها توی بازی کاملا سمبل شد و در کل سه فصل آخر اون صلابت دو فصل اول رو نداشت. حالا این نظر من بود و لزوماً هم شاید درست نباشه. ولی من در کل از بازی راضی ام. فرقی که این بازی با Walking Dead داشت این بود که والکینگ دد کاملا طبق برنامه اولیه سازنده ها جلو رفت و فصل دوم رو هم احتمالا بعدش تصمیم گرفتن بسازن. ولی این بازی کل قسمت هاش یه دست نبود و انگار برنامه اعضای تل تیل بین راه تغییر کرد تا ادامه ماجرا توی فصل بعد پی بگیرن. پیشنهاد می کنم سیوهای این بازی رو نگه دارید شاید بعدا به درد بخوره

برای من یه چیزی که توی بازی حس میشد فرق اساسی بین دو قسمت اول بازی با بقیه ی قسمت ها بود. به نظرم سازنده ها اولش می خواستن یه بازی 5 قسمتی بسازن ولی بعد از قسمت دوم تصمیمشون عوض شد. مثلاً یه سری اطلاعاتی که بیگبی از صحبت با تی جی (اون بچه وزغ) بدست آورده بود اصلا توی بازی استفاده نشد. به عقیده من احتمال اینکه این بازی فصل دوم هم داشته باشه خیلی زیاده. کلا یه سری چیزها توی بازی کاملا سمبل شد و در کل سه فصل آخر اون صلابت دو فصل اول رو نداشت. حالا این نظر من بود و لزوماً هم شاید درست نباشه. ولی من در کل از بازی راضی ام. فرقی که این بازی با Walking Dead داشت این بود که والکینگ دد کاملا طبق برنامه اولیه سازنده ها جلو رفت و فصل دوم رو هم احتمالا بعدش تصمیم گرفتن بسازن. ولی این بازی کل قسمت هاش یه دست نبود و انگار برنامه اعضای تل تیل بین راه تغییر کرد تا ادامه ماجرا توی فصل بعد پی بگیرن. پیشنهاد می کنم سیوهای این بازی رو نگه دارید شاید بعدا به درد بخوره

اگه استفاده نمیشد جسد لیلی(خواهر هالی) رو کی میخاست پیدا کنه؟؟به پاهاش سنگ بسته بودن که بره تهه رودخونه..قورباغهه دیدش بعد اومد به پلیس اطلاع داد و اوناهم جسدو گذاشتن کنار کله ش;)

ذوستان این تنها بازی ایه که توو بعد از کل دوران گیم پلی و این چیزا می کنم،هنوزم پی گیرشم...فقط یه سوال،من می خوام قسمت های 3-4-5 رو دانلود کنم! هر کدومشون 4 5 گیگ حچمشونه یا اونایی که به صورت جداگانه میزارن با حجم تقریبی یک گیگ،برا هر قسمت درسته؟!من میخوام هر فسمت رو جدا دانلود کنم...

ذوستان این تنها بازی ایه که توو بعد از کل دوران گیم پلی و این چیزا می کنم،هنوزم پی گیرشم...فقط یه سوال،من می خوام قسمت های 3-4-5 رو دانلود کنم! هر کدومشون 4 5 گیگ حچمشونه یا اونایی که به صورت جداگانه میزارن با حجم تقریبی یک گیگ،برا هر قسمت درسته؟!من میخوام هر فسمت رو جدا دانلود کنم...
شما اگر ستاپ اصلی بازی (همون اپیزود اول) رو دارین ، فقط کافیه که قسمت های بعد رو به صورت جدا بگیرید که حجمشون به صورت تقریبی 1 گیگه!

جریان این کمیک ها چیه که میگید 150 قسمته !!! کتابه ؟ انیمیشنه ؟ بازیه ؟؟ چیه کلا ... ؟ :-/ ما رو هم از خماری دربیارید ... :d

می خوام یک بار دیگه بازی رو از اول برم و کل 5 فصل رو هم ضبط کنم بعد لم بدم پای TV چند بار نگاه کنم تا ببینم چه خبر شد آخر ! :d با چه نرم افزاری میشه 720p ( حالا کمتر یا بیشتر موردی نیست ولی خوب بشه کیفیت ) ضبط کرد همشو که حجمش خیلی نشه !!! /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or