قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند
من نفهمیدم craneو deeچی شدند؟
اگر یادتون باشه تو قسمت های قبلی نشون میداد bigby و crane دم چاهwitching well هستند crane میگفت is that you bigby ولی هیچی از crane نشون نداد
یک اتفاق بود که به نظرم تئوری اول رو نقض میکنه و تئوری دوم رو احتمالش رو بیشتر میکنه .
یعنی تئوری Faith is Nerrisa نقض میشه و تئوری Nerrisa is Faith محتمل تر میشه .
طبق تئوری اول اونکه اول بازی بوده فیث نبوده و نریسا بوده که به شکل فیث دراومده . یعنی کسی که در واقع مرده بوده میشه فیث .
اما بعد از اینکه بیگبی سر فیث رو جلو خونش پیدا میکنه بیگبی میره سراغ کتاب Fable ها و هویت فیث رو پیدا میکنه و میفهمه که اسمش فیث بوده و یه پدر داشته و شوهرش هم پرنس لاورنس بوده .
وقتی میره جلو اینه از اینه میپرسه پدر فیث رو نشون بده که جسد پدرش رو نشون میده که مرده . اما وقتی که میپرسه فیث رو نشون بده میگه These lips are sealed و بعد میگه که یه جادوی قوی ازش محافظت میکنه که نمیزاره نشون بدم .
حالا با توجه به اینکه اینه میتونه افراد مرده رو هم نشون بده اگه فیث مرده باشه پس جادو هم باطل شده و اینه میتونه نشونش بده . اما وقتی میگه these lips are sealed یعنی فیث هنوز زنده است . طبق تئوری دوم .
به نظر من این بازی شروعی فوق العاده داشت اما در ادامه اونطور که باید پیش نرفت... تصمیمها بی تاثیر بودند و داستان اون لذت و جذابیت خاص رو نداشت... شاید ساخت چند بازی باعث شده بود انچنان که باید وقت صرف بازی نشه... هر چند بازی در کل خوب بود اما می تونست ادامه و پایان بهتری داشته باشه...کافیه پایان بازی رو با پایان فصل اول WD مقایسه کنید.
بعید می دونم فیث زنده باشه... چون جورج و کروکد من و غیره به مرگش اعتراف کردند... اینه ایراد زیاد داره و تو کمیک ها هم همینطوره...خیلی مواقع نمی تونه چیزی رو نشون بده...یه جایی می خوندم نوشته بود اینه چیزی رو نشون میده که ازش نور بتابه و یا بهش نور بتابه! از طرفی شاید جادوی نریسا و گلیور باعث شده باشه که اینه نتونه فیث رو پیدا کنه! همچنین این رو هم باید اضافه کرد که بعید هست این همه مدت فیث زنده باشه و خودش رو شبیه نریسا کرده باشه! در واقع انگیزه ی فیث برای این کار (به جای نریسا بودن و دنبال ماجرا گشتن)بی معنی هست اما انگیزه نریسا با معنی تر میشه! چون هدف از اول کشتن فیث بوده و انگیزه نریسا نجات و کمک بوده!
طبق حرفی که نریسا در اخر به بیگ ولف می زنه احتمال اینکه نریسا خودش رو شبیه فیث کرده بیشتر هست. اگه به طرز راه رفتن و حرکت دست نریسا در اخر بازی با حرکات فیث در ابتدای بازی (وقتی می خواد از بیگ ولف خداحافظی کنه) دقت کنید شباهت انکار ناپذیری میبینید. البته بازم نمیشه با قطعیت گفت .
به نظر من این بازی شروعی فوق العاده داشت اما در ادامه اونطور که باید پیش نرفت... تصمیمها بی تاثیر بودند و داستان اون لذت و جذابیت خاص رو نداشت... شاید ساخت چند بازی باعث شده بود انچنان که باید وقت صرف بازی نشه... هر چند بازی در کل خوب بود اما می تونست ادامه و پایان بهتری داشته باشه...کافیه پایان بازی رو با پایان فصل اول WD مقایسه کنید.
بعید می دونم فیث زنده باشه... چون جورج و کروکد من و غیره به مرگش اعتراف کردند... اینه ایراد زیاد داره و تو کمیک ها هم همینطوره...خیلی مواقع نمی تونه چیزی رو نشون بده...یه جایی می خوندم نوشته بود اینه چیزی رو نشون میده که ازش نور بتابه و یا بهش نور بتابه! از طرفی شاید جادوی نریسا و گلیور باعث شده باشه که اینه نتونه فیث رو پیدا کنه! همچنین این رو هم باید اضافه کرد که بعید هست این همه مدت فیث زنده باشه و خودش رو شبیه نریسا کرده باشه! در واقع انگیزه ی فیث برای این کار (به جای نریسا بودن و دنبال ماجرا گشتن)بی معنی هست اما انگیزه نریسا با معنی تر میشه! چون هدف از اول کشتن فیث بوده و انگیزه نریسا نجات و کمک بوده!
طبق حرفی که نریسا در اخر به بیگ ولف می زنه احتمال اینکه نریسا خودش رو شبیه فیث کرده بیشتر هست. اگه به طرز راه رفتن و حرکت دست نریسا در اخر بازی با حرکات فیث در ابتدای بازی (وقتی می خواد از بیگ ولف خداحافظی کنه) دقت کنید شباهت انکار ناپذیری میبینید. البته بازم نمیشه با قطعیت گفت .
در مورد تئوری اول نکته دیگه ای هم بود که با عقل جور در نمیاد .
کلا نریسا ادم ترسوتریه نسبت به فیث . اینو خودش هم اخرش میگه که رفته قضیه رو لو داده از ترسش . از رفتارش هم در طی بازی معلوم بود .
اونجور هم که فیث با وودی دعوا میکرد و از اخر تبر رو کوبوند تو سرش فکر نمیکنم اون فیث ، همین نریسا بوده باشه که وقتی کرین گرفته بودش نمیتونست از خودش دفاع کنه .
یک ادم ترسو نمیتونه ادای یک ادم نترس رو در بیاره اما ادم نترس میتونه خودش رو ترسو جلوه بده .
کلا نریسا ادم ترسوتریه نسبت به فیث . اینو خودش هم اخرش میگه که رفته قضیه رو لو داده از ترسش . از رفتارش هم در طی بازی معلوم بود .
اونجور هم که فیث با وودی دعوا میکرد و از اخر تبر رو کوبوند تو سرش فکر نمیکنم اون فیث ، همین نریسا بوده باشه که وقتی کرین گرفته بودش نمیتونست از خودش دفاع کنه .
یک ادم ترسو نمیتونه ادای یک ادم نترس رو در بیاره اما ادم نترس میتونه خودش رو ترسو جلوه بده .
به نظر من نریسا هم مرده!چون تو قسمت های قبل اگه دقت کنید نریسا میترسه تا حرف بزنه چون اگه حرف میزد میمرد!حالا شاید بگید خودش نخواسته حرف بزنه که با عقل جور در نمیاد!چون اخرش کروکد من تعجب میکنه که چطوری داره با جادو حرف میزنه!پس در واقع نریسا یا داره از یکی دیگه دستور میگیره که مسخرست چون جادو در هر صورت کار میکنه!یا؟
یا اینکه خود نریسا یه کس دیگست!یعنی یه نفر دیگه نریسا رو کشته یا نریسا داره با یه نفر کار میکنه یا منطقی تر از همهبالا دست کروکد من از ترس اینکه کروکد من حرفی ازش بزنه یکی رو با GLAMOUR شبیه نریسا کرده تا شهادت بده یا و چون همچون حرفی رو زده احتمالش خیلی که همون اول بازی هم یکی دیگه داره همه این کارا رو میکنه!یعنی faith تاوان کار نکردش رو داد!و اخر از همه crane! چرا اونو باید بفرستن پاریس در صورتی که همه اینجان و تقریبا اون بیگناه تر از همست؟درسته!کرین فقط یه رابطه!یعنی فرد اصلی تو پاریسه یا می خواستن از کرین خلاص بشن که با عقل جور در نمیاد!!و چرا نریسا میاد تو دفتر و بهت میگه به دور و برت نگاه کن و از همه مهمتر چرا snow ازت نظرت رو میپرسه و تو اگه بگی نمیدونم عصبانی میشه؟(از اول بازی ساکت موندم!و چیزی بهش نگفتم!)نمیدونم ولی این snow خیلی مشکوکه!
شما که به کسایی که از پایان بازی خوششون نیومده انگ زبان بلد نبودن میزنی خودتم حتی دقت نکردی که وقتی
ویویان خودشو کشت جادوی همه ی ربان ها باطل شد...کلا 15 بازی درباره ی همین موضوع بود حالا شما با زبان خوبت چطور متوجه نشدی و اومدی 10 خط توضیح دادی که نیرسا چطور حرف میزد جای تعجب داره!
شما که به کسایی که از پایان بازی خوششون نیومده انگ زبان بلد نبودن میزنی خودتم حتی دقت نکردی که وقتی
ویویان خودشو کشت جادوی همه ی ربان ها باطل شد...کلا 15 بازی درباره ی همین موضوع بود حالا شما با زبان خوبت چطور متوجه نشدی و اومدی 10 خط توضیح دادی که نیرسا چطور حرف میزد جای تعجب داره!
اولا ربطی به زبان نداره و من قصد پز دادن ندارم و متاسفانه برام مهم نیست شما چه فکری میکنید!پس اگه ادامه حرفت راجب این باشه جوابی نمیگیری حوصله این بچه بازیا رو ندارم!
هیچ ادعایی هم ندارم!چون ممکنه خودمم اشتباه کرده باشم!
بازی بره هر انتخاب یه دیالوگ خاص داره که تا اونجایی که میدونم بره من همچین چیزی رو نگفت!
ثانیا ویویان بله خودشو کشت ولی هیچ جا نگفت که جادو باطل شد!گفت؟(من امشب دوباره بازی میکنم ولی فکر نکنم همچین چیزی گفته باشه!بازم یه احتمال کوچیک میدم!)
اگه درست یادم باشه فقط گفت الان وقت بره توضیح دادن نیست!حداقل بره من همچین چیزی رو گفت!
بله ویویان موسس همش بوده ولی هیچ دلیی وجود نداره با مردن اون جادو از بین بره!
پس چرا اخرش نریسا میترسید روبان رو در بیاره؟
در اخر هم اگه دقت کنی خود ویویان هم با هم جادوی خودش مرد....
در هر صورت من به دلیل ریتینگ فصل اخر گفتم چون از همه فصل هاش به نظرم قشنگ تر بود حالا هر کی هم نظر مخالف داره به من ربطی نداره!
اون تیکه قرمزم نفهمیدم!
ثانیا ویویان بله خودشو کشت ولی هیچ جا نگفت که جادو باطل شد!گفت؟(من امشب دوباره بازی میکنم ولی فکر نکنم همچین چیزی گفته باشه!بازم یه احتمال کوچیک میدم!)
نریسا ترسو نیست...شخصیتش نوعی ابهام داره... در واقع فردی درون گراست... نه اینکه ترسو باشه بلکه کمتر چیزی رو بروز میده... می خوام بگم که اگه نریسا بخواد خودش رو جای فیث جا بزنه سعی می کنه اخلاقش رو هم همینطور جلوه بده...از طرفی نریسا می دونسته با درگیری با وودی سر و کله ی بیگ ولف پیدا میشه... پس خیالش راحت بوده... از طرفی از حیث ناراحتی و جو گیر شدن انسان غیر عادی عمل می کنه...شما اگه عصبانی بشی ممکنه کاری کنی که در حالت عادی نتونی انجام بدی...از سویی دیگر هم وقتی پای انتقام و نفرت به وسط بیاد ادم می تونه کاملا متفاوت بشه... منظورم این هست که همه این موارد می تونه به شخصیت نریسا این اجازه رو بده که خودش رو جای فیث جا بزنه و شهامتش رو داشته باشه!
البته بازم هم نمیشه قطعی نظر داد... خیلی مسایل هنوز ابهام دارند...
بنظر من فیث زنده هست و تئوری دوم درسته چون شخصیتی که باعث شروع داستان میشه
و گیمر به خاطرش بازی رو ادامه میده تا قاتلش رو پیداکنه فیث هست نه نریسا (یعنی در کل هرچند فیث حظور کوتاه تری داره ولی شخصیت مهم تری هست)