The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
جریان این کمیک ها چیه که میگید 150 قسمته !!! کتابه ؟ انیمیشنه ؟ بازیه ؟؟ چیه کلا ... ؟ :-/ ما رو هم از خماری دربیارید ... :d

می خوام یک بار دیگه بازی رو از اول برم و کل 5 فصل رو هم ضبط کنم بعد لم بدم پای TV چند بار نگاه کنم تا ببینم چه خبر شد آخر ! :d با چه نرم افزاری میشه 720p ( حالا کمتر یا بیشتر موردی نیست ولی خوب بشه کیفیت ) ضبط کرد همشو که حجمش خیلی نشه !!! /:)

حجمی نمیدونم چقدره ولی کیفیتی خوبه! اسمش Fraps هست!

بچه ها کاراکتر های مورد علاقتون کیا بودن تو بازی ؟

من بترتیب با این 4 تا خیلی حال کردم

بیگبی
گرندل
وودی
هولی

از اینا هم شدیدا متنفرم :

اسنو
دی و دام
بلوبیرد

آخرین ویرایش:
جریان این کمیک ها چیه که میگید 150 قسمته !!! کتابه ؟ انیمیشنه ؟ بازیه ؟؟ چیه کلا ... ؟ :-/ ما رو هم از خماری دربیارید ... :d

می خوام یک بار دیگه بازی رو از اول برم و کل 5 فصل رو هم ضبط کنم بعد لم بدم پای TV چند بار نگاه کنم تا ببینم چه خبر شد آخر ! :d با چه نرم افزاری میشه 720p ( حالا کمتر یا بیشتر موردی نیست ولی خوب بشه کیفیت ) ضبط کرد همشو که حجمش خیلی نشه !!! /:)
کمیک از این کتاب هاست که کلی عکس دارن و دیالوگ هارو بالاسرشون تو یه حباب مینویسن!
این خواهر snow white خیلی بدکارستا تو کامیکش تقریبا با همه بوده!
اقا به اسنو مشکوک نشید تو اپیزود 50 با bigby ازدواج میکنه بچه دارم میشن!کلا دختر خوبیه..

- - -ویرایش - - -

سلام
میشه قسمت اول کتاب رو برای دانلود بزاری legends in exile
کتاباشو دان نکن کامیکشو بخون جلو تره!

دوستان من 2 روزه از اول رفتم بازیشو و الان واقعا فک می کنم بهترین بازی 2014 بود تا الان
جایی که میریم تو دفتر dee/dum تو کشو شون تو پرونده ها یک پرونده سیندرلا هست که میتونه ب منظور حظورش توی فصل بعد باشه!

اصن چه تاثیری داشت؟

دوستان من 2 روزه از اول رفتم بازیشو و الان واقعا فک می کنم بهترین بازی 2014 بود تا الان
جایی که میریم تو دفتر dee/dum تو کشو شون تو پرونده ها یک پرونده سیندرلا هست که میتونه ب منظور حظورش توی فصل بعد باشه!

اصن چه تاثیری داشت؟

نقش بلوبیرد داغون کردن اعصاب من بود

دلم میخواست گردنشو بشکونم مرتیکه مزخرفو از بس رو اعصابم بود

اصن چه تاثیری داشت؟

ایشون پولش باعث رونق ساخت و ساز Fable Town شده:dیه جورایی کله گنده س و دوس داره به پاس خدماتی که برای شهر انجام میده تو شهرداری تحویلش بگیرن

دوستان لینک یا سایتی نیست این بازی رو هر 5 قسمت بصورت فشرده وکم حجم قرار بدن اگه باشه ممنون میشم بزارینش
کسی ج منو نمیده؟

آخرین ویرایش:
دوستان لینک یا سایتی نیست این بازی رو هر 5 قسمت بصورت فشرده وکم حجم قرار بدن اگه باشه ممنون میشم بزارینش
کسی ج منو نمیده؟
بازی فن همه قسمتارو داره اما باس جدا جدا بگیری
نزدیکی خواستی بیا برات رو هارد بریزم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or