The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
من نميدنم انتظار شما چي بود؟

فوق العاده بود

والا منم خيلي ذهنم درگير شد كه كار كار كيه

تقريبا ميتونم بگم كه خود سفيد برفي خيلي مشكوك ميزنه. اصلا چرا يه لحظه فكر نكنيم كه اين سفيد برفي واقعي نيست و دقيقا اون واقعيه رو كشتن و تبديل شدنش به Lily هم در واقع يه گلمور نبوده؟ هر چي هست با توجه به اتفاقاتي كه افتاد موضوع يه ربطي به سفيد برفي داره
من ميگم سفيد برفي قاتله

آخرین ویرایش:
تاثیر دارن اما نه چندان خاص مثلاً :
تو اپیزود دوم اگر به Beauty بگید رازتو بگو بهم ، بیوتی طبق حرکت شما تو اپیزود اول که رازش رو نگه داشتید یا نه ، واکنش نشون می ده .
دوستان کسی میدونه اگر تو همین اپیزود دوم ، زمانی که بیگ بی با دیو درگیر میشه ، اگر یه جا که انتخاب میده ، بهش مشت بزنیم چی میشه ؟ چون من نزدم پرتم کرد تو در اتاق و درش شکست .

خوب آخه سیو اون که با این یکی نیست
تو اونجایی که اول اپیزود دو تو آنچه گذشت داشت نشون میداد خیلی از چیزا انتخابای من نبود

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

تاثیر دارن اما نه چندان خاص مثلاً :
تو اپیزود دوم اگر به Beauty بگید رازتو بگو بهم ، بیوتی طبق حرکت شما تو اپیزود اول که رازش رو نگه داشتید یا نه ، واکنش نشون می ده .
دوستان کسی میدونه اگر تو همین اپیزود دوم ، زمانی که بیگ بی با دیو درگیر میشه ، اگر یه جا که انتخاب میده ، بهش مشت بزنیم چی میشه ؟ چون من نزدم پرتم کرد تو در اتاق و درش شکست .

بعد ازینکه میزنیش Beast با بطری میکوبه تو سرش و درگیری و در شکسته میشه..

انتخابای من:
Crane رو ایگنور کردم اصلا جوابشو نمیدادم.:d
موقع بازجویی هیزم شکنو کتک زدم​
تو نایت کلابم اون ریقوئه رو هم زدمش تا کلید رو داد.
snow رو با خودم بردم.

نظری در مورد قاتل ندارم.ولی فکر میکنم هر کی هست از مزرعه اومده و یحتمل خودشو به اشکال مختلف انسانی جا میزنه.

یه چیز رو دقت نکردید! قاتل بعد بریدن سر طرف رو از سقف آویزون میکرده که خونش خالی شه! یه پیرمرد و یا کوتوله همچین توانی نداره که یه بدن 60-70 کیلویی رو آویزون کنه! طرف هر کی هست خیلی پر زوره!
شاید عجب باشه اما به نظرم کار خود بیگبیه:دی
در ضمن کاملا مشخصه اون قضیه لباس سفید برفی و ... کار crane بوده برای خوش گذرونی! قاتل بعدا وارد عمل شده!

دوستان به نظرتون این قسمت بازی کنم تا صبر کنم کامل بیاد 5 قسمتش اخه هی دلم میخواد بازیش کنم ولی تا میرم سراغش میمونم تو کف قسمت بعدی اوهههه اونم کی بیاد

یه مشکل اساسی که من بعد از بازی کردن episode 2 دارم با بازی های telltale پیدا می کنم، اینه که دارن شورش رو با انتخاب های بی تاثیر در میارن من دوبار با دو روش کاملا متفاوت رفتم جلو یه بار اکثر اوقات هیچی نگقتم بار دوم گزینه های لطیف رو انتخاب کردم هیچ فرق خاصی نکرد در نهایت. بازی هر سری یه مشت انتخاب میده با یه سری نتیجه کوتاه مدت که هر بار به یه روش بی اثر میشن... داستان قشنگ یا هر چی، من به این نتیجه رسیدم اگه یه قسمت های خاص از اشاره و کلیک قدیمی توی بازی نبود، میشد مثل فیلم نگاش کرد( وقت انتخاب وقتی تموم میشه خودش یکیو انتخاب می کنه!)

به نظر من اگر انتخابی توی بازی میذارن حداقل کاری کنن که بشه یه تاثیر واقعی روی داستان گذاشت، در حال حاضر حس می کنم می خوان بازی باز رو به این توهم بندازن که واقعا انتخاباش مهمن!

یه مشکل اساسی که من بعد از بازی کردن episode 2 دارم با بازی های telltale پیدا می کنم، اینه که دارن شورش رو با انتخاب های بی تاثیر در میارن من دوبار با دو روش کاملا متفاوت رفتم جلو یه بار اکثر اوقات هیچی نگقتم بار دوم گزینه های لطیف رو انتخاب کردم هیچ فرق خاصی نکرد در نهایت. بازی هر سری یه مشت انتخاب میده با یه سری نتیجه کوتاه مدت که هر بار به یه روش بی اثر میشن... داستان قشنگ یا هر چی، من به این نتیجه رسیدم اگه یه قسمت های خاص از اشاره و کلیک قدیمی توی بازی نبود، میشد مثل فیلم نگاش کرد( وقت انتخاب وقتی تموم میشه خودش یکیو انتخاب می کنه!)

به نظر من اگر انتخابی توی بازی میذارن حداقل کاری کنن که بشه یه تاثیر واقعی روی داستان گذاشت، در حال حاضر حس می کنم می خوان بازی باز رو به این توهم بندازن که واقعا انتخاباش مهمن!
والا یه بار تو تاپیک واکینگ دد این حرفو زدم مثل قوم مغول بهم حمله کردن دوستان :d

منم موافقم... انتخابها تاثیر چندانی ندارند... البته اگر قرار بود تصمیمات تاثیر گذار باشند ساخت بازی زمان و هزینه زیادی می برد ... زیبایی این بازی به داستانش هست... بهتره بازی رو به گمان انتخاب های متفاوت دوباره نرید...

من اپیزود دو رو شروع کردم ولی کتاب های فیبلی که تو اپیزود قبلی جمع کردم الان قفلن انتخاب های اپیزود قبلی هم تو choices نوشته نشدن البته تو بازی که رفتم به نظرم انتخاب هم درستن(مطمین نیستم).الان یعنی سیو های اپیزود قبل رو انتخاب نکرده؟

من بعد از 2 هفته بالاخره تونستم دانلودش کنم.
من از یک سایت نسخه 950 مگیش رو گرفتم و وقتی باز می کنم پوشه رو ، بعد از تبلیغات سایت ، تو فولدرش این فایل ها هست.
از کجا باید نصبشون کنم؟ میشه خیلی دقیق توضیح بدین؟
viewer.php
[/URL][/IMG]

من بعد از 2 هفته بالاخره تونستم دانلودش کنم.
من از یک سایت نسخه 950 مگیش رو گرفتم و وقتی باز می کنم پوشه رو ، بعد از تبلیغات سایت ، تو فولدرش این فایل ها هست.
از کجا باید نصبشون کنم؟ میشه خیلی دقیق توضیح بدین؟
viewer.php
[/URL][/IMG]
اینا رو داخل فولدر Pack داخل مسیر بازی بریز ....
مثلا : E:\Games\The Wolf Among Us\Pack

من دقیقه روز بعد از اومدن قسمت 1، من بازی رو گرفتم و تمامش کردم ولی هفته پیش ویندوز عوض کردم (سیو هام رو بک آپ دارم) حالا که دوباره بازیو نصب کردم این ارور رو میده. مشکل از چیه؟:

من دقیقه روز بعد از اومدن قسمت 1، من بازی رو گرفتم و تمامش کردم ولی هفته پیش ویندوز عوض کردم (سیو هام رو بک آپ دارم) حالا که دوباره بازیو نصب کردم این ارور رو میده. مشکل از چیه؟:

قسمت اول رو با setup دوباره نصب کن و اگر باز این ارور رو داد برو به لینک پایین :

msvcp100.dll free download - DLL-files.com

تو سایت لینک تو قسمت how to install توضیح داده چه طوری این فایلو بریزی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or