The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
لطفا یکی بگه شمشیر قوی چطوری میشه گیر آورد؟

اسکیل هام رو کلی آپ کردم..مشکلی ندارم تو جنگ ها..ولی شمشیر ها خیلی ضعیفن! کلی طول داره تا بکشم..همش باید X بزنم..

خب تموم شد!

توی ACT سوم اینقدر خسته شدم که اصلا حس رفتن کوئست های فرعی رو نداشتم..یه راست رفتم سر اصلی و تمومش کردم!
در کل به نظرم خیلی حال نداد! با این که عاشق ویچر بودم!
کمی خسته کننده بود..

این بازی دیگه بیش از حد سنگینه . من با سی پی یو i7 و گرافیک 5850 ati با 4 گیگ رم تو تنظیمات ultra فقط 18-19 فریم میگیرم ! تو جاهای خلوت شاید به 26-30 هم برسه اما این خیلی کمه به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟ اگه رم رو به 6 گیگ افزایش بدم بهتره نمیشه ؟

این بازی دیگه بیش از حد سنگینه . من با سی پی یو i7 و گرافیک 5850 ati با 4 گیگ رم تو تنظیمات ultra فقط 18-19 فریم میگیرم ! تو جاهای خلوت شاید به 26-30 هم برسه اما این خیلی کمه به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟ اگه رم رو به 6 گیگ افزایش بدم بهتره نمیشه ؟

موتور بازی به هیچ وجه بهینه نیست...
سعی کن کلیه پچ های منتشر شده رو بگیری و نصب کنی ....رزولوشن بازی رو از 1080P خارج کن و به 900*1600 تقلیل بده ... کمی با آپشن های بازی ور برو تا بتونی به عملکرد مطلوبت برسی... سعی کن درایورهای سیستمت به روز باشه.
در کل غیر از چپتر 1 و Prologue , در بقیه قسمت های بازی افت فریم خواهی دید... باید سوخت و ساخت...

همه اینا با patch ها حل میشه.
ربطی هم به بهینه بودم موتور نداره کلا بازی تکستچر خیلی زیاد داره و افکت های زیادی هم داره کلا یه سیستم خیلی شاخ میخواد.

این تاپیک جای این بحث ها نیست.
بازی نه الکی سنگینه نه با ریختن پچ فریم بهتری میده هزار یک بار توضیح داده شده چی کار کنید تا فریم مناسب بگیرید.

اسکیل هام رو کلی آپ کردم..مشکلی ندارم تو جنگ ها..ولی شمشیر ها خیلی ضعیفن! کلی طول داره تا بکشم..همش باید X بزنم..

توي مراحل جانبي بازي از اين شمشير ها خيلي ميتونيد پيدا كنيد ... فقط بيشتر مواقع بايد حوصله به خرج بديد و همه جا رو خوب بگرديد ...

البته ساده ترين راه اينه كه بريد يه اهنگر پيدا كنيد و دياگرام درست كردن يه شمشير قوي رو ازش بگيريد ... بعد دنبال مواد اوليه اش بگرديد و در نهايت شمشير رو درست كن ... البته بيشتر واسه ساخت شمشير نقره اي اين راه بصرفه است چون اگه بيشتر مراحل فرعي بازي رو بريد يه چند تا شمشير خفن استيل گيرتون مياد ...
مخصوصا توي چپتر دوم بعد از عبور از مه ...

آقا این غول گنده آتیشیه رو چطوری میتونم بکشم ؟ همون که آواخر بازی میاد
هرچی بهش ضربه میزنم هیچی از خونش نمیره
باید بهش ضربه بزنی بعد سریع فرار کنی دوباره بهش چند ضربه بزن و این کار اینقدر تکرار کن تا بمیره

• Like
Reactions: ..............
آقا این غول گنده آتیشیه رو چطوری میتونم بکشم ؟ همون که آواخر بازی میاد
هرچی بهش ضربه میزنم هیچی از خونش نمیره
شمشیرت احتمالا خوب نیست ! برو سیو های قبل از این که این مرحله رو انتخاب کنی دنبال شمشیر بهتر بگرد ! من یه شمشیر تو ورودی شهر که از یه راه باریکه ای میای کنارش یه تنگه ایه تو اونجا پیدا کردم چن تا جونور هم دارن روش گارد میدن اونا رو میکشی شمشیره رو ور میداری چن تا آپگریدش می کنی راحت تو 20 تا ضربه میوفته اژدهاهه .

شمشیرت احتمالا خوب نیست ! برو سیو های قبل از این که این مرحله رو انتخاب کنی دنبال شمشیر بهتر بگرد ! من یه شمشیر تو ورودی شهر که از یه راه باریکه ای میای کنارش یه تنگه ایه تو اونجا پیدا کردم چن تا جونور هم دارن روش گارد میدن اونا رو میکشی شمشیره رو ور میداری چن تا آپگریدش می کنی راحت تو 20 تا ضربه میوفته اژدهاهه .

آخه این شمشیری که اونجا میده جادویی هست و مال یکی از روح هاست . اون غوله اژدها نیست آخه یه موجود بزرگه که یه سپر بزرگ و یه شمشیر خیلی بزرگ آتیشی داره

اژدهارا که نگفته اون تنه درخته را میگه که داره اتیش می گیره و از هوا تیر می اید :d

آخه این شمشیری که اونجا میده جادویی هست و مال یکی از روح هاست . اون غوله اژدها نیست آخه یه موجود بزرگه که یه سپر بزرگ و یه شمشیر خیلی بزرگ آتیشی داره
این خو اواخر بازیه ؟ :|
زرهتو تقویت کن ، Potion های مخصوص بخور ، شمشیرتو آپگرید کن ترجیحا سعی کن سایدکوئست ها رو بری تا شمشیر خوبی گیرت بیاد .

منم بازی رو تموم کردم . به نظرم بازی خیلی خوبی بود و امتیاز 7.5 بهش میدم . یه سری مشکلاتی داشت مثلا گیمر کشش نداشت ماموریت های فرعی بازی رو انجام بده . اونم به خاطر این بود که گیمر تو محیط های بازی انقدر چرخ میزد که دیگه حوصله نمیکرد ماموریت های فرعی رو بره . مشکل دیگه ای که داشت سیستم فوق العاده قوی که نیاز داشت حتی از کرایسیس 1 هم سیستم قوی تر نیاز داره این بازی . نیم نمره به خاطر همین کم کردم . نبرد با اژدهای آخر بازی خیلی بد و غیر منطقی طراحی شده بود که هیچ حالت سینمایی نداشت و فقط اعصاب خورد کن بود .

نکات قوتش هم گرافیک خیلی خوب . که البته به دلیل سنگینی بیش از حد حتی با سیستم های خیلی قوی هم نمیشه ازش خیلی لذت برد . داستان جذاب و درگیر کننده . صداگذاری خیلی قوی . کاراکتر های جذاب با جزئیات خیلی قوی

درکل با یه حساب و کتاب بهش 7.5 میدم

با سلام حضور دوستان پایه و اهل حال!
من بازی the witcher 1 رو تازه نصب کردم.اما بعد از اینکه نصبش تموم شد,پیام داد که باید با administration's accountبازی رو نصب و اجرا کنید.از طرفی رفتم تو سایتش که رجیستر کنم نشد که نشد.این registration keyکه میخواد کجاست؟به طور کلی باید چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or