The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
سیو این چرا انقدر حجمش زیاده ؟
من بازی رو 3 با تموم کردم 8GB شده حجم کل سیو ها :دی
چون با عکس سیو میشند.

==============
دوستان کسی میتونه توضیح بده UberSampling دقیقا چیه؟ بدون UberSampling من 60 فریم میکس میگیرم با UberSampling حدود 30 فریم میگیرم شاید گاهی 35 شاید 25 ولی هیچ فرقی نمیبینم تازه حس میکنم گرافیک پائین تر هم میاد بیشتر جاها مات میشه انگار ...

یکی میتونه توضیح بده؟ :دی.
نمیدونم چرا اینجوریه؟ سازنده ها کلا گند زدن با این بازی ساختنشون، پچ 1.3.5 نصب کردم فریمم 30 تا روی Ultra افزایش پیدا کرد.

چون با عکس سیو میشند.

==============
دوستان کسی میتونه توضیح بده UberSampling دقیقا چیه؟ بدون UberSampling من 60 فریم میکس میگیرم با UberSampling حدود 30 فریم میگیرم شاید گاهی 35 شاید 25 ولی هیچ فرقی نمیبینم تازه حس میکنم گرافیک پائین تر هم میاد بیشتر جاها مات میشه انگار ...

نمیدونم چرا اینجوریه؟ سازنده ها کلا گند زدن با این بازی ساختنشون، پچ 1.3.5 نصب کردم فریمم 30 تا روی Ultra افزایش پیدا کرد.

شوخی میکنی ؟ میدونی این چقدر گرافیک رو بالا میبره ؟ اصلا بازی قابل قیاس نیست وقتی این گزینه روشن باشه یا خاموش
احتمالا شما گرافیکت ضعیفه چون من وقتی این گزینه رو خاموش میکنم گرافیک بازی در حد رزیدنت اویل 4 میشه اما وقتی روشنه خیلی نورپردازی و گرافیکش با کیفیت تر میشه
در مورد فریم هم درسته این قابلیت فعال باشه بیش از حد گرافیک بازی سنگین میشه اما خوب واقعا تغییر میکنه گرافیک بازی

کاربرد دقیقش رو نمیدونم فقط میدونم خیلی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره رو بهتر شدن گرافیک

شوخی میکنی ؟ میدونی این چقدر گرافیک رو بالا میبره ؟ اصلا بازی قابل قیاس نیست وقتی این گزینه روشن باشه یا خاموش
احتمالا شما گرافیکت ضعیفه چون من وقتی این گزینه رو خاموش میکنم گرافیک بازی در حد رزیدنت اویل 4 میشه اما وقتی روشنه خیلی نورپردازی و گرافیکش با کیفیت تر میشه
در مورد فریم هم درسته این قابلیت فعال باشه بیش از حد گرافیک بازی سنگین میشه اما خوب واقعا تغییر میکنه گرافیک بازی

کاربرد دقیقش رو نمیدونم فقط میدونم خیلی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره رو بهتر شدن گرافیک
کارت گرافیکیتون چیه؟ برای من 460 هست ...
من توی خیلی از فروم ها گشتم، اکثرا هم نظر خودم رو داشتند. یکی توی استیم چندتا عکس گذاشته بود میگفت سرکاریه و فریم فقط نصف میکنه ...

نمیدونم؟ نمیگم بازی اصلا تغییر نمیکنه اما در کل تغییراتش یه جورایی جای سواله نسبت به فریمش ...

کارت گرافیکیتون چیه؟ برای من 460 هست ...
من توی خیلی از فروم ها گشتم، اکثرا هم نظر خودم رو داشتند. یکی توی استیم چندتا عکس گذاشته بود میگفت سرکاریه و فریم فقط نصف میکنه ...

نمیدونم؟ نمیگم بازی اصلا تغییر نمیکنه اما در کل تغییراتش یه جورایی جای سواله نسبت به فریمش ...

UberSampling و SSAO کلا برای کسایی هست که گرافیک High End دارن غیر فعال بودنش رو گرافیک بازی هم تاثیر میذاره ولی نه اونجوری که اون دوستمون میگه در حد RE4 که آخره خندس این حرفش! در کل غیرفعال بودن اون دو گیزنه بهترین کار هست.

UberSampling و SSAO کلا برای کسایی هست که گرافیک High End دارن غیر فعال بودنش رو گرافیک بازی هم تاثیر میذاره ولی نه اونجوری که اون دوستمون میگه در حد RE4 که آخره خندس این حرفش! در کل غیرفعال بودن اون دو گیزنه بهترین کار هست.
برای من فعال بودن یا نبودنش زیاد فرقی نداره :دی. با فعال بودنش 30 فریم میگیرم بیشتر روی 40 هست دیگه میرم یه جا چندتا حیوون حمله میکنند و... فریمم ممکنه بشه 25 ولی بدون فعلاش خب همیشه رو 60 هست اصلا بالا نمیره انگار رو 60 قفل کردن.

اما بحثم این که حس میکنم با فعال بودنش چیزی به گرافیک بازی اضافه نمیکنه فقط مات میکنه و نسبت به فریمی که میگیره مسخرس!

تا آخر شب با 2 تا عکس تفاوتش رو میزارم که ببینید

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 PM ارسال شده بود ----------

بدونه UberSampling

http://www.pic.iran-forum.ir/images/...3rbxom4m0q.jpg

با UberSampling

http://www.pic.iran-forum.ir/images/...v4cw88wy9u.jpg
من الان حس میکنم با US تو این عکسا گرافیک کمتر شده، کمی مات تر شده. انگار US بیشتر Motion Blur هست :دی.
دقت کن اون شفافیت رو بافت ها از دست میدن یه جورایی مات میشن انگار. مخصوصا صورت ها به نظرم بدون این US خیلی بهتر هست :دی.
من بد برداشت میکنم یعنی؟

پچ 2 بازی هم اومد : دیروز 1.3.5 گرفتم :(.

میثم تو Vsync رو خاموش کردی اصا ؟ :biggrin1:
باید خاموش کنم مگه؟ :دی.

آخه فقط این نیست وقتی این خاصیت غیر فعال میشه نور پردازی خیلی خام به نظر میرسه
به خدا برای من برعکسه، مثلا نورپردزای وقتی ابر از جلوی خورشید میگذره توی بدون همین قابلیت خیلی بهتره تا وقتی این هست ...

این پچ 2 چیه؟ 744 مگه :(. کسی میدونه وقتی میزنیم خود دستگاه آپدیت کنه چه طوری میشه غیر فعالش کرد؟ :دی جدا بگیرم!

باید خاموش کنم مگه؟ :دی.

به خدا برای من برعکسه، مثلا نورپردزای وقتی ابر از جلوی خورشید میگذره توی بدون همین قابلیت خیلی بهتره تا وقتی این هست ...

این پچ 2 چیه؟ 744 مگه :(. کسی میدونه وقتی میزنیم خود دستگاه آپدیت کنه چه طوری میشه غیر فعالش کرد؟ :دی جدا بگیرم!

vsync به درد نمی خوره هم چی :دی فریمت از 60 بالاتر نمی ره ، Screen Tearing رو هم از بین می بره ، اما به فریم کم کردنش به نظر من نمیارزه :دی

چون با عکس سیو میشند.

==============

در مورد UberSampling

it's a high end option: "The whole scene is rendered multiple times to give best possible texture and object details and antialiasing (better than antialias and anisotropy even on highest settings)." The developer says this is intended only for those with both the best possible CPU and GPU available now (X4 980 / i7 980X and 6990 / 590).

vsync به درد نمی خوره هم چی :biggrin1: فریمت از 60 بالاتر نمی ره ، Screen Tearing رو هم از بین می بره ، اما به فریم کم کردنش به نظر من نمیارزه :biggrin1:

vsync توی تی وی خیلی تابلو می زنه اگه خاموش باشه. البته توی مانیتور هم اذیت می کنه. منم اگه ببینم واقعا می تونم فریم بهتری بگیرم خاموشش می کنم ولی تا جایی که ممکنه روشن میزارمش

سلام دوستان.من تا حالا نه witcher رو بازی کردم نه سبک RPG رو.از بازیهای ترسناکو تخیلی هم خوشم نمیاد.از طرفی انگلیسیم قویه.به نظر شما witcher 2 ارزششو داره واسش وقت بزارم؟بگیرمش؟خواهشا راهنماییم کنید.اینم سیستمم
nvdia 9400gt
ram:3gig
cpu:amd x2 240 2.8 GH

سلام دوستان.من تا حالا نه witcher رو بازی کردم نه سبک RPG رو.از بازیهای ترسناکو تخیلی هم خوشم نمیاد.از طرفی انگلیسیم قویه.به نظر شما witcher 2 ارزششو داره واسش وقت بزارم؟بگیرمش؟خواهشا راهنماییم کنید.اینم سیستمم
nvdia 9400gt
ram:3gig
cpu:amd x2 240 2.8 GH
کسی نبود جواب بده؟من اصلا معنی سبک RPG رو نمیدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or