The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
دکمه کنترل رو نگه دار از منویی که باز میشه گزینه وسط رو انتخاب کن , بعد وارد قسمتی میشی که میتونی معجون بسازی, آپگرید کنیو ..., یه قسمتی هم داره واسه جلو بردن زمان

دمت گرم..بعد چطوری میشه عکس گرفت تو بازی؟
و چطور میشه ماموریت های اصلی رو از فرعی تشخیص داد؟

با نرم افزار Fraps هم میتونی در حین بازی فیلم بگیری هم عکس !

ممنون.ولی رایگان نبود!
یه سوال.ا
یه جا هست توی همون شهری که دوستام میخوان اعدام کنن...بعدش میرم پیش اون به اصطلاح فرمانده شهر..میگه برو اون هیولا رو بکس تا من از گناه دوستات بگذرم..
من قبول نکردم و گفتم این معامله خوبی نیست..اونم عصبانی شد گفت برو بیرون..
البته بعدش کوئست اون هیولا واسم اومد ولی خواستم بدونم زیاد مهم نیست که پیشنهادش رو قبول نکردم؟
اگه مهمه از اول برم؟

آخرین ویرایش:
ممنون.ولی رایگان نبود!
یه سوال.ا
یه جا هست توی همون شهری که دوستام میخوان اعدام کنن...بعدش میرم پیش اون به اصطلاح فرمانده شهر..میگه برو اون هیولا رو بکس تا من از گناه دوستات بگذرم..
من قبول نکردم و گفتم این معامله خوبی نیست..اونم عصبانی شد گفت برو بیرون..
البته بعدش کوئست اون هیولا واسم اومد ولی خواستم بدونم زیاد مهم نیست که پیشنهادش رو قبول نکردم؟
اگه مهمه از اول برم؟
اون کلا رایگان نیست ..
ولی اسمش رایگانه ..
من 6 ماهه نصب دارم از همه امکاناتشم استفاده میکنم
تموم هم نمیشه :d

دقیقا متوجه نشدم کجا رو میگی, منظورت همون اول بازی هست که تازه وارد بندر میشی, زلتان و دندلاین رو میخوان اعدام کنن هست؟
بله. دقیقا . همون جا رو میگم..من پیشنهادش رو قبول نکردم//

بعد چطوری شمشیر هامو آپ کنم یا با سنگ ها قویشون کنم؟

سلام
متاسفانه دی وی دی که من خریدم این فایل رو cs0_assault.usm نمی تونه بریزه رو کامپیوتر و مشکل داره .
کسی می تونه این فایل رو که تو پوشه :

x:\Program Files (x86)\Hami\The Witcher 2 Assassins of Kings\CookedPC\movies

هست رو برام یه جایی آپلود کنه تا من بتونم بگیرم اش ! ممنون میشم یکی این کارو بکنه .

بله. دقیقا . همون جا رو میگم..من پیشنهادش رو قبول نکردم//

بعد چطوری شمشیر هامو آپ کنم یا با سنگ ها قویشون کنم؟

اگه اشتباه نکنم من هیچ ماموریتی رو انجام ندادم, با صحبت کردن قانعش کردم . تو اینونتوری برو تو قسمت انجنتمنت, به سری روغن هستن که هرکدوم کار خاصی انجام میدن , مثلا یکی دمیج رو روی ادما زیاد میکنه یکی دیگه روی روح ها و.. اینا محدودیت زمانی دارن بعد گذشت اون زمان اثزشون از بین میره . اتو همون قسمت یه سری سنگ هم هستن مثل سنگ اتش یا سنگ زمین و ...، اینا دائمی هستن و بسته به اینکه شمشیرت چندتا جای اپگرید داشته باشه میتونی از اونا استفاده کنی

سلام
متاسفانه دی وی دی که من خریدم این فایل رو cs0_assault.usm نمی تونه بریزه رو کامپیوتر و مشکل داره .
کسی می تونه این فایل رو که تو پوشه :

x:\Program Files (x86)\Hami\The Witcher 2 Assassins of Kings\CookedPC\movies

هست رو برام یه جایی آپلود کنه تا من بتونم بگیرم اش ! ممنون میشم یکی این کارو بکنه .​

واسه منم این پیغامو داد ولی بعید میدونم مشکلی ایجاد کنه, تا چپتر 2 که مشکلی نبود

اگه اشتباه نکنم من هیچ ماموریتی رو انجام ندادم, با صحبت کردن قانعش کردم . تو اینونتوری برو تو قسمت انجنتمنت, به سری روغن هستن که هرکدوم کار خاصی انجام میدن , مثلا یکی دمیج رو روی ادما زیاد میکنه یکی دیگه روی روح ها و.. اینا محدودیت زمانی دارن بعد گذشت اون زمان اثزشون از بین میره . اتو همون قسمت یه سری سنگ هم هستن مثل سنگ اتش یا سنگ زمین و ...، اینا دائمی هستن و بسته به اینکه شمشیرت چندتا جای اپگرید داشته باشه میتونی از اونا استفاده کنی

منظورم این بود که چطوری استفاده کنم ارشون؟ از سنگ ها...یا روغن ها..

اقا میشه یه توضیح بدید که کلا تو بازی باید چکار کرد ؟
من تا حالا نقش افرینی بازی نکردم...
اما عاشق این بازی شدم;;)
تازه میخوام برم زبانکده که این بازی و بازیهای اینجوری رو خوب بفهمم :d
من چپتر یکم وقتی او 2 نفرو که میخواستن دار بزنن نجات دادم رفتن تو کافه ما هم رفتیم بعد تو نقشه گفته بود که برو یه جایی رفتم با یه مردی صحبت کردم صحبتش که تموم شد دیگه تو نقشه چیزی نیست-فقط مغازه ها هستن:(
بعد در مورد جنگیدنش هم من با یه نفر میتونم بجنگم اما بیشتر 2 نفر بشن میکشنم/:)جنگیدنش روش خاصی داره ؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or