The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
اقا میشه یه لطفی کنین و بگردین ببینین این نسخه هم مثل نسخه ی قبلی شامل س....ا...ن....soor میشه یا خیر؟ اینایی که لیک شده الان، نسخه سان شده هستن یا خیر؟ برای خرید یا دانلود نشونه ی خاصی هست که بفهمیم این عمل انجام شده یا نه؟

والا من اومدم بزارم دانلود شه !
دیدم توی لینکهاش نوشته RUS ترسیدم بیخیال شدم ! کرک هم که نداره ! نمیشه بازی کرد !

من گرفتم چک نکردم ولی امشب برم خونه تست میکنم میگم.
ولی بعیده که این نسخهCloneDVD P2P ENG نداشته باشه!
:-/
Language: RUS, ENG
Voice Language: RUS, ENG

میتونی تا نسخه ریلیزی با کرک صبر کنی!

دوستان من یک سوال دارم ! از اونجا که من The Witcher 1 رو بازی نکردم امروز با یکی از دوستان که آرشیو کاملی داره تماس گرفتم و گفت 2تا ویچر دارم !
1- The Witcher
2- The Witcher Enchanced Edition
از اسمها که معلومه هر دو یک بازی باید باشن !
اولی رو نصب کردم اما بازی اجرا نمیشه و پیغام خطا میده،فکر کنم چون من ویندوزم seven x64 هست ! اما دومی کامل نصب میشه و اجرا هم میشه ! میخواستم بدونم آیا چیزی رو از دست میدم که اولی رو نمیتونم بازی کنم ؟ یا همون The Witcher EE خوبه ؟

دوستان من یک سوال دارم ! از اونجا که من The Witcher 1 رو بازی نکردم امروز با یکی از دوستان که آرشیو کاملی داره تماس گرفتم و گفت 2تا ویچر دارم !
1- The Witcher
2- The Witcher Enchanced Edition
از اسمها که معلومه هر دو یک بازی باید باشن !
اولی رو نصب کردم اما بازی اجرا نمیشه و پیغام خطا میده،فکر کنم چون من ویندوزم seven x64 هست ! اما دومی کامل نصب میشه و اجرا هم میشه ! میخواستم بدونم آیا چیزی رو از دست میدم که اولی رو نمیتونم بازی کنم ؟ یا همون The Witcher EE خوبه ؟

نسخه Enhanced Edition در واقع همون اولی هست که بهینه شده(از نظر گرافیکی و اجرای روون تر) و مشکلات بازی رو برطرف کرده(بیشترشون) همچنین چند تا ماموریت جدید هم بهش اضافه شده.
چیزی از دست ندادی و در واقع اینجوری بهتر شد.

سلام بر دوستان.

بنده به واسطه تریلر ها و نمایش هایی که از این بازی دیدم به شدت جذب شدم!

3تا سوال داشتم:
1-اگه نسخه اول رو بازی نکرده باشم امکانش هست که داستانو نفهمم؟
2-حد اقل سیستم مورد نیاز برای بازیش چیه؟
3-بازیش برای ما که خیلی تو این سبک حرفه ای نیستیم مناسبه؟

ممنون

دوستان تمام مکانها و trailers های گیم پلی بازی رو مورد بررسی قرار دادم و باید بگم گرافیکش واقعا خیلی مهشر است . ایا کسی بازی سراغ داره که از این بازی The Witcher 2 گرافیکش بهتر باشه؟:d

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان.

بنده به واسطه تریلر ها و نمایش هایی که از این بازی دیدم به شدت جذب شدم!

3تا سوال داشتم:
1-اگه نسخه اول رو بازی نکرده باشم امکانش هست که داستانو نفهمم؟
2-حد اقل سیستم مورد نیاز برای بازیش چیه؟
3-بازیش برای ما که خیلی تو این سبک حرفه ای نیستیم مناسبه؟

ممنون
این سوال منم هست که شماره اول رو 5-6 ساعت بیشتر بازی نکردم ...
در ضمن بنده Wow باز قهار هستم ولی تا حالا این جور سبک بازی هارو بازی نکردم :d

این تاپیکی که من درست کردم جواب خیلی از سولات شما را خواهد داد اینم لینکش

این تاپیکی که من درست کردم جواب خیلی از سولات شما را خواهد داد اینم لینکش
مرسی مفید بود ولی کاش یه وقتی میزاشتین خلاصه داستان شماره یک رو هم میزاشتین تا ما که 2 رو استارت میکنیم بدونیم قضیه از چه قراره ... مرسی

اگر 1 رو بازی نکردید خیلی صریح می گم برید بشینید بازی کنید تا وقت هست :دی
فکر نمی کنم بتونی لذت خاصی از بازی ببری در حالتی که آشنایی درستی با universe بازی نداری.
در ضمن شماره اول هم تا اونجایی که حافظه من یاری می کنه پایان های متعددی داشت ولی چند تاشو دقیق یادم نیست.

اون قسمت آخر حرفت هم یه کم خنده دار بود :دی منم سوپر ماریو زیاد بازی کردم ولی فکر نمی کنم ربطی به mortal kombat داشته باشه :دی

اگر 1 رو بازی نکردید خیلی صریح می گم برید بشینید بازی کنید تا وقت هست :دی
فکر نمی کنم بتونی لذت خاصی از بازی ببری در حالتی که آشنایی درستی با universe بازی نداری.
در ضمن شماره اول هم تا اونجایی که حافظه من یاری می کنه پایان های متعددی داشت ولی چند تاشو دقیق یادم نیست.

اون قسمت آخر حرفت هم یه کم خنده دار بود :دی منم سوپر ماریو زیاد بازی کردم ولی فکر نمی کنم ربطی به mortal kombat داشته باشه :دی
کاملا تایید میشه. حتما یک رو بازی کن چون این بازی بزرگ را نمی توان به این راحتی ها توصیف کرد.
واقعا ما ار پی جی بازها خوشحالم هستیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or