The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
اگر 1 رو بازی نکردید خیلی صریح می گم برید بشینید بازی کنید تا وقت هست :دی
فکر نمی کنم بتونی لذت خاصی از بازی ببری در حالتی که آشنایی درستی با universe بازی نداری.
در ضمن شماره اول هم تا اونجایی که حافظه من یاری می کنه پایان های متعددی داشت ولی چند تاشو دقیق یادم نیست.

اون قسمت آخر حرفت هم یه کم خنده دار بود :دی منم سوپر ماریو زیاد بازی کردم ولی فکر نمی کنم ربطی به mortal kombat داشته باشه :دی
مگه تو ویچر کوئست انجام نمیدن؟:)):d:d

با این که شماره 1 این بازی تنها بازی ای بود که نتونستم تا انتها بازی کنم اما یه خاطره بسیار زیبا بود.
با اینکه گرافیک چندان خوبی نداشت اما بازی جالبی بود.

فکر نمی کنم بتونی لذت خاصی از بازی ببری در حالتی که آشنایی درستی با universe بازی نداری.
در ضمن شماره اول هم تا اونجایی که حافظه من یاری می کنه پایان های متعددی داشت ولی چند تاشو دقیق یادم نیست.

اون قسمت آخر حرفت هم یه کم خنده دار بود :دی منم سوپر ماریو زیاد بازی کردم ولی فکر نمی کنم ربطی به mortal kombat داشته باشه :دی
راستی خدا پدرتون رو بیامرزه حالا که میگید شماره 1 رو بازی کنم یه کمکی بکنید من بازی رو دارم ولی از پچ هاش و اینها خبر ندارم .. به جز اون EE اخرین پچی که اومده بوده پچ 1.3 هست؟ ببینم باید پچ های ورژن های قبلی رو هم نصب کنم بعدش پچ 1.3 رو؟ در ضمن کرک مخصوص ورژن 1.3 میخواد ؟
اقا شرمنده اینجا پرسیدم اخه تاپیک ویچر 1 تو قبرستونه اینجا زودتر جواب میگیرم .

راستی خدا پدرتون رو بیامرزه حالا که میگید شماره 1 رو بازی کنم یه کمکی بکنید من بازی رو دارم ولی از پچ هاش و اینها خبر ندارم .. به جز اون EE اخرین پچی که اومده بوده پچ 1.3 هست؟ ببینم باید پچ های ورژن های قبلی رو هم نصب کنم بعدش پچ 1.3 رو؟ در ضمن کرک مخصوص ورژن 1.3 میخواد ؟
اقا شرمنده اینجا پرسیدم اخه تاپیک ویچر 1 تو قبرستونه اینجا زودتر جواب میگیرم .
اگر حافظه ام درست یاری کند patch بازی ورژن 1.4 همون EE بود که حجم زیادی هم داشت(بالای 1 گیگ بود) و همه پچ های قبلی رو هم شامل می شد. آخرین پچی هم که من یادم هست براش اومد پچ 1.5 بود که یک سری مشکلات رو حل می کرد و مهم ترینش این بود که قفل بازی رو کلا حذف می کرد و می شد رو ویندوز 7 به راحتی بازی رو انجام داد.

مرسی مفید بود ولی کاش یه وقتی میزاشتین خلاصه داستان شماره یک رو هم میزاشتین تا ما که 2 رو استارت میکنیم بدونیم قضیه از چه قراره ... مرسی
دوست من شماره ی 1 رو حتما" بازی کن نه برای اینکه 2 رو بهتر بفهمی ! برای اینکه یه شاهکار رو از دست ندی .
اگه بری بازی کنی می فهمی من چی میگم
من همین الان دارم برای 4 امین بار بازی می کنم و می تونم بگم خیلی بیشتر از 3 بار قبلی باهاش حال کردم
من مطمئنم خیلی از بچه ها همین جا خیلی چیزا رو اصلا" نمی دونن راجع به game play شماره 1 با این که بازی رو تموم کرد
با این که شماره 1 این بازی تنها بازی ای بود که نتونستم تا انتها بازی کنم اما یه خاطره بسیار زیبا بود.
با اینکه گرافیک چندان خوبی نداشت اما بازی جالبی بود.
خوب گرافیکش به نظر من خوبه اونم برای یه RPG
برای یه بازی RPG همیشه وقت هست
witcher 1 رو 5 سال دیگه هم بازی کنی بازم دیر نیست
لزومی نداره حالا همیشه day1 بازی کنید

آخرین ویرایش:
در ضمن اشکان اگه اون نسخه ی enhanced edition رو بازی کرده باشی تقریبا" میشه گفت باگ نداشت

همون منو بیچاره کرد!:dیه سری glitch های عجیب غریب داشت که با پچ 1.5 هم حل نمیشد.با اوتو سیو کرش میکرد،توی لودینگ کرش میکرد وارد یه محیط جدید میشدی کرش میکرد،آب ها باگ داشتن و... هیچ کدوم از روش های پیشنهادی سازنده ها هم کارساز نبود.اصلا امکان نداشت روی seven اجرا بشه به هیچ سراطی هم مستقیم نبود.
فقط برای همین بازی،من رفتم xp ریختم.:d
--
میگم کدوم ending مد نظر witcher 2 ـه؟

همون منو بیچاره کرد!:dیه سری glitch های عجیب غریب داشت که با پچ 1.5 هم حل نمیشد.با اوتو سیو کرش میکرد،توی لودینگ کرش میکرد وارد یه محیط جدید میشدی کرش میکرد،آب ها باگ داشتن و... هیچ کدوم از روش های پیشنهادی سازنده ها هم کارساز نبود.اصلا امکان نداشت روی seven اجرا بشه به هیچ سراطی هم مستقیم نبود.
فقط برای همین بازی،من رفتم xp ریختم.:d
--
میگم کدوم ending مد نظر witcher 2 ـه؟
والا اشکان من الان دارم رو win7 64 bit بازی می کنم و تا حالا یک بارم کرش نکرده !!!
البته من از استیم گرفتم شاید مشکل از crack شما باشه

سلام
من یه نسخه روسی رو از یکی از سایت های ایرانی دانلود کردم ولی اجرا نمیشه. یه چیزایی مینویسه که همش روسیه و من متوجه نمیشم . راهنمایی؟

با این گرافیکی که من دیدم ابر کامپیوتر هم از اجراش نا توانه

این جدا پیش درامد نسل اینده بازی های کامپیوتریه.حس نسل اینده داره(چون واقعا روی pc از ابتدا طراحی شده و pc ها خیلی وقته یک نسل از خنسول ها جلوترن).pc ها با این عنوان به چالش کشیده خواهند شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
دوستان سبک بازی rpg هست؟
اگه rpgi هست من بیخیال میشم :d
چون وقت نمیکنم

سبک بازی RPG/ACTION هست!
نمیشه گفت RPG خالص،ولی خوب قطعا دیگه اون قواعد پیچیده ی
یک بازی نقش آفرینی رو ندار و بیشتر به سمت اکشن سوق پیدا کرده
تا بتونه طیف بیشتری از مخاطبین رو در بر بگیره!

سبک بازی RPG/ACTION هست!
نمیشه گفت RPG خالص،ولی خوب قطعا دیگه اون قواعد پیچیده ی
یک بازی نقش آفرینی رو ندار و بیشتر به سمت اکشن سوق پیدا کرده
تا بتونه طیف بیشتری از مخاطبین رو در بر بگیره!
ایول پس اگه اینطوریه میشینم پاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or