The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
دوستان نظرشون اعلام کنند :d مواظب قلبتون باشید

نظر که چی بگم والا ! ولیییییی بنظر میاد تو 2 هم خانومهای با شخصیت خوبی با ما همراه باشن ;))

چه گرافیک خوفی داره !=p~ از همون اول خدا کنه باهاش dx11 رو بزارن نه اینکه وسط بازی پچ بدن !

سبک بازی RPG/ACTION هست!
نمیشه گفت RPG خالص،ولی خوب قطعا دیگه اون قواعد پیچیده ی
یک بازی نقش آفرینی رو ندار و بیشتر به سمت اکشن سوق پیدا کرده
تا بتونه طیف بیشتری از مخاطبین رو در بر بگیره!
خب اینجا من به یک نکته اشاره کنم: همانطور که تمام دوستان گیمر سبک نقش افرینی می دانند بازیهای نقش افرینی در مقام دوم بعد از سبک اکشن قرار می گیرند، برای همین سازندها به این نتیجه رسیدن که بازهای نقش افرینی سبک کلاسیک برای افرادی که تازه وارد این گونه بازیها می شوند کمی گیج کننده است، همچنین سبک کلاسیک بسیار پیچیده و گسترده است. برای همین سازندگان امدند و سبک اکشن و نقش افرینی را باهم ترکیب کردنند و از گستردگی ان کاستند و ان را نقش افرینی مدرن و یا اکشن نامیدند که موفق هم شدند که از بهترین ان ی می توان به بازی مس افکت اشاره کرد:d.

در مورد تصاویر هم همانطور که من در این تاپیک عرض کردم فکر نمی کنم بازی باشه که به قدرت گرافیکی این بازی برسه مگر بازیهای همچون crysis و Metro 2033 و چیزی که بسیار منو خرسند کرده استفاده از یک موتور اختصاصی و بهینه شده برای این نسخه جدید است و همچنین سطح گرافیکی بسیار عالی که در هیچ بازی RPG دیده نشده است.

توصیه من به دوستان: به دوستانی که نسخه 1 بازی را انجام نداند توصیه می کنم که ان را به پایان برسانند و تا اینکه نسخه اول را به پایان نرساندند به سراغ نسخه 2 بازی نروند. نترسید بازی تموم نمیشه بلکه در این مدت بسیاری از مشکلات بازی و گیر های ان برطرف خواهد شد.

نظر که چی بگم والا ! ولیییییی بنظر میاد تو 2 هم خانومهای با شخصیت خوبی با ما همراه باشن
آـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خدای من .

آخرین ویرایش:
1- آقا این بازی انحصاری pc ِ ؟
2- من نسخه ی اول رو بازی نکردم و RPG باز هم نیستم زبانم هم خیلی متوسطه به نظرتون می تونم بازیش کنم !؟ با این شرایط می تونم از بازی لذت ببرم و ارزش وقت گزاری داره !؟
3- اکشن این بازی بیشتره یا ME2 ؟
با تشکر>:d<

2- من نسخه ی اول رو بازی نکردم و RPG باز هم نیستم زبانم هم خیلی متوسطه به نظرتون می تونم بازیش کنم !؟ با این شرایط می تونم از بازی لذت ببرم و ارزش وقت گزاری داره !؟
1:فعلا خداراشکر بله :dولی قرار هست در اینده برای کنسول هم بیاید
2:ارزش که 100 در صد داره یک چیزی میبینی که تا حالا تو عمرت ندیدی
3:تقریبا برابر هستند

این تاپیکی که من درست کردم جواب خیلی از سولات شما را خواهد داد اینم لینکش

تقریبا برابر هستند
کجای این بازی با مس افکت برابر است این رو برای من توضیح بده لطفا.
اخه این بازی ویچر2 کجا این مس افکت برترین بازی ار پی جی اکشن جهان کجا این حرفا رو نزن تو رو هرکی که دوست داری.
مس افکت بهترین جایزه: بهترین داستانو داره و گیم پلی و شخصیت پردازی و فضا سازی و عمق گرافیکی و شخصیتی سیستم های کاور گیری و اکشن های بی نظیر و...

آخرین ویرایش:
کجای این بازی با مس افکت برابر است این رو برای من توضیح بده لطفا.
اخه این بازی ویچر2 کجا این مس افکت برترین بازی ار پی جی اکشن جهان کجا این حرفا رو نزن تو رو هرکی که دوست داری.
مس افکت بهترین جایزه: بهترین داستانو داره و گیم پلی و شخصیت پردازی و فضا سازی و عمق گرافیکی و شخصیتی سیستم های کاور گیری و اکشن های بی نظیر و...
عزیز متوجه حرف بنده نشدی دوستمون پرسید از نظر اکشن برابر هست با بازی me2
منم گفتم تقریبا برابر هست
چون هر 2 شمار ه rpgاکشن شد اند
نکنه می خوای بگی me2کلا rpgبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با توجه به مقدمه ی سوالم منظورم بود ! ( نسخه ی اول بازی نکردم ، RPG باز نیستم و زبانم هم متوسطه )
ببین بازی از اون حالت rpg تمام در امده بر عکس شماره قبل که تماما یک rpgبود و زبان خوبی می خواست
نه مشکلی نداره راحت میتونی بازی کنی
البته منظور من از نظر گرافیکی بود که تا الان نمونه اش را تو هیچ بازی ندید ایم برای همین میگم حتما بازی کن

• Like
Reactions: Molana
حسین بذار بیاد بعد بزارش تو امضات:d

یعنی می شه با 460 بالای 45 فریم ازش گرفت دیگه عادت به 30 فریم نداریم:d

داداش این ندید می دونم که ok هست و اما در باره فریم
اصلا ابدا تو این فکر ها نباش :dوالا توی اخری تریلر که از بازی دیدیم یک جاهای به 27 فریم هم رسد حالانمیدونم با چه سیستمی اجرا می کرد :-/

چقدر دقیق گفتی بیشتر شبیه لگ بود تا افت

اره می دونم کلا سازنده های شرقی تو کار اپتیمایز نیستن ناراحتی سیستمتو عوض کن:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
حسین بذار بیاد بعد بزارش تو امضات:d

یعنی می شه با 460 بالای 45 فریم ازش گرفت دیگه عادت به 30 فریم نداریم:d
داداش اینو ندید می دونم که ok هست و اما در باره فریم
اصلا ابدا تو این فکر ها نباش :dوالا توی اخری تریلر که از بازی دیدیم یک جاهای به 27 فریم هم رسد حالانمیدونم با چه سیستمی اجرا می کرد :-/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or