The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
در هر حال من نمیدونم این شایعه ها از کجا پیدا میشه ...
یا یه منبع درست بذارید، یا 2-3 روز دندون رو جیگر بذارین، رو دستگاهاتون تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید همینجا ...
شایعه تو صنعت گیم یه چیز عادی هست کسی این که اخبار رو تو نت پخش میکنه نمیاد از شما اجازه بگیره که پخش کنم یا نکنم! همیشه هم شایعه ها که دور ور گیم ها هستن اشتباه نیستن!
اگه منبع معتبری وجود داشت که دیگه به این خبر شایعه نمیگفتن! حالا شما میگی ما 3 2 روز صبر کنیم که معلوم نیست بازی چند روز دیگه کرک میشه! اون کسی که میره بازی پیش خرید میکنه وقتی از این موضوع اطلاع نداشته باشه چی؟!

متسفانه درسته. بسیاری از دوستداران این گیم سفارش های خود را پس گرفته اند چون به غیر از Aspect Ratio 16:9 بر روی مانیتورها، مابقی انها(non-native) محسوب می شود یعنی می توان بازی را انجام داد اما کیفیت بازی بر روی رزولوشن های 16:10 (non-native) و 4:3 (letterbox) کم کیفیت خواهد بود.
پس دوستانی که مانیتور های 16:10 و 4:3 یا 5:4 دارند کیفیت گرافیکی اصلی بازی را بر روی مانیتور خود نخواهند داشت.
بسیاری هم ادعا کردند که با رزولیشن 1680x945*می توان تمام کیفیت بازی را داشت.
به لینک زیر دقت کنید
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/The_Witcher

به نظر می رسه که نسخه اول این بازی هم رو بعضی رزو لوشن ها همین مشکل را داشته.

چه عالییییییییییی :x:x:x:x
البته اگه هم اینجوری باشه 100% هکی یا کاستوم پچی شایدم پچ رسمی برای فیکس کردنش بدن ؟! دنیا رو چه دیدی b-)

دوستان هنوز سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده؟

ببینیم سیستمای هیزمی هم جواب میده یا نه!

Processor: Intel Quad Core or AMD equivalent
Graphics Card: Nvidia GeForce 260, 1 GB memory / Radeon HD 4850 with 1 GB memory
Memory: 3 GB for Windows XP / 4 GB for Windows Vista and Windows 7
Hard Disk: At least 16 GB of free space

دوستان من یک سوال در باره بحث این مانیتور ها دارم.
اون هم اینه هست که، مانیتور های که 16:10 رو ساپورت میکنند،معمولا 16:9
رو ساپورت نمیکنند؟
آلان مانیتور من یک مانیتور واید معمولی هست وهم 16:10 رو ساپورت میکنه هم 16:9
و هم 5:4 و 4:3 و .....
کلا اگه میشه یک توضیحی در موردش بدین!
ممنون

دوستان من یک سوال در باره بحث این مانیتور ها دارم.
اون هم اینه هست که، مانیتور های که 16:10 رو ساپورت میکنند،معمولا 16:9
رو ساپورت نمیکنند؟
آلان مانیتور من یک مانیتور واید معمولی هست وهم 16:10 رو ساپورت میکنه هم 16:9
و هم 5:4 و 4:3 و .....
کلا اگه میشه یک توضیحی در موردش بدین!
ممنون

آقا جواب ما رو هم بدین >:d<

دوستان هنوز سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده؟

ببینیم سیستمای هیزمی هم جواب میده یا نه!

از این سایت میتونید ببینید که سیستمتون به حداقل سیستم مورد نیاز(و برای بعضی بازی ها سیستم پیشنهادی) میرسه یا نه. البته باید Java Runtime 6 روی سیستمتون نصب باشه.

این هم عکس باکس شات بازی که نمی دونم اصلی هست یا فیک (چون تا حالا 2 مدل باکس شات ازبازی دیدم):
the_witcher_2___cover_art_by_secondchildrenasl-d3db01q.png

همین باکس اصلیه. یک ماه پیش توی سایتشون خوندم که اونها دوباره قیافه Geralt رو عوض کردن(همینی که توی عکسه شده).

این هم عکس باکس شات بازی که نمی دونم اصلی هست یا فیک (چون تا حالا 2 مدل باکس شات ازبازی دیدم):
the_witcher_2___cover_art_by_secondchildrenasl-d3db01q.png

سلام.به نظر من که همین عالیه.

یادش بخیر توی شماره اول چند تا بچه داشتن بازی میکردن،یکیشون برگشت گفت:

یور هیوج اند آگلی!

من همون جا اینجوری شدم:-oگفتم این که خیلی خوشگله،ولی حالا به حرفش رسیدم...

بازم به نظرم خوشگله>:)

• Like
Reactions: S.T Infamous
فردا بازی منتشر میشه،خدا کنه زود کرک بشه!
دوستان درسته بازی در زمان عرضه از 11 زبان پشتیبانی میکنه؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or