The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
تسلیت برای PC GAMERها نیست عزیز.
برای کنسول عطیقه ای هست که 10 ساله به زور پول و دزدی ابتکارات دیگران هنوز داره نفس میکشه .کسی که PC داشته باشه و بعد بره رو کنسول خودش رو با کنسول سرگرم کنه با بازی که روی PC به مراتب بهتر از کنسول اجرا میشه کلا سخت افزارهای خودش هم خوب کار نمیکنه
ولی چه خوب بلاخره یکی پیدا شد به عقلش رجوع کرد و فکر کرد و متوجه عمق مطلب شد .
مرسی از شما به خاطر صداقتت .;)

عجب استدلالی !!!!!!
آدم لذت میبره....
bookmark = امضاء

یعنی فکر نمی کنید بهتر باشه به جای گمانه زنی های مضحک در مورد گرافیک بازی روی X360، چند روز تا E3 صبر کنید تا نسخه ی قابل بازی روی X360 به نمایش در بیاد و ملت تجربه کتنش؟
دوستانی هم که خیلی جو PC و این حرفا گرفتتشون، خیلی دوست دارم بدونم کدومشون میتونه روی بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن بیشتر از 15 تا فریم از بازی بگیره!

شما هم بشین و ببین کنسولت تو LOW ترین حالت ممکن که تصورش رو هم نمی کنی چند فریم از این بازی میگیره و کیفیت بازی چقدر پایین میاد و مضحکه میشه .
من و امثال من ادعایی نداریم . بازی رو روی MAX تموم کردیم . ببینم شما روی DOUBLE LOW چه میکنید .

خب خوشحالم برای Console gamer ها که بالاخره اونا هم میتونن همچین شاهکاری رو تجربه بکنن، در ضمن Witcher 2 یه RPG Action هست و از نظر گیم پلی میتونه برای کنسول براحتی بهینه بشه اما از نظر گرافیک...;)) PC های High End بسختی از این بازی فریم خیلی بالا میگیرن چه برسه به Xbox360! در ضمن همونطور که توی تاپیک خودش هم گفتم از نظر من که بازی های کنسول رو هم تجربه کردم Witcher 2 بهترین گرافیک رو بین تمامی بازی های سوم شخصی که تا الان بازی کردم داره فقط کافیه خودتون روی آخرین درجه تنظیمات گرافیکی بازی ور از نزدیک انجام بدید تا متوجه همه چیز بشید!
دوستانی هم که خیلی جو PC و این حرفا گرفتتشون، خیلی دوست دارم بدونم کدومشون میتونه روی بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن بیشتر از 15 تا فریم از بازی بگیره!
بله من بازی رو با کیفیت عالی و فریم ریت خیلی خوب انجام دادم، مشکلی هست؟

درکل شاید با کیفیت بسیار پایین تر از PC روی کنسول ها پورت بشه ولی همینش هم برای کنسول گیمر ها غنیمته چون همچین بازی های خاص و بدیعی برای کنسول خیلی کم عرضه میشه!

نابود شدن یک IP اصیل PC دیگر بر همگان تسلیت باد .
نیست فرت و فرت رو PC شاهکار میبینیم ، اینه که یه بازی کنسولی میشه دوستان مراتب تسلیتشون رو اعلام میدارن . بیخیال شین این بچه بازیارو بابا .
من الآن خوشحالی زائد الوصفی دارم که میتونم همچین شاهکاری رو روی کنسولم بازی کنم :دی بیشتر هم ازین خوشحالم که از خوشحالی من جماعتی سیاه پوش هستن :))
آب خُنُک پیشنهاد میشه ...
DOUBLE LOW
این یعنی چی ؟:)

نیست فرت و فرت رو PC شاهکار میبینیم ، اینه که یه بازی کنسولی میشه دوستان مراتب تسلیتشون رو اعلام میدارن . بیخیال شین این بچه بازیارو بابا .
من الآن خوشحالی زائد الوصفی دارم که میتونم همچین شاهکاری رو روی کنسولم بازی کنم :دی بیشتر هم ازین خوشحالم که از خوشحالی من جماعتی سیاه پوش هستن :))

دو ماه که چیپس و پفک کم بخوری میتونی یه VGA خوب بخری ، بهش فکر کن;)

• Like
Reactions: sheypooorchi

این یعنی چی ؟:)[/QUOTE]

ابتدا به امر شما آب رو هدر نکن اونم خنکش . چون اولا اصرافه عزیز من بعد هم خنک نگه دارش وقتی داری با کنسولت ویچر بازی میکنی قطره قطره بپاش بهش ی چند دقیقه دیرتر خدا بیامرز بشه. بعد هم DOUBLE LOW یعنی دوبل یعنی 2 برابر پایین تر از نظر کیفیت و گرافیک روی کنسول . :):)

• Like
Reactions: Horror
سالی 1 و 2 تا شاهکار رو PC میاد که انحصاری باشه.اینقد عناوین بزرگی داره که نیاز به اسم بردن نداره.
درضمن دوستانی که میگن تفاوت نسخه کنسولی و Pc فقط به 1080P بودن ختم میشه ازشون عاجزانه تقاضا میکنم Resident evil 5 و GTA EFLC رو PC high end انجام بدن و بعد تفاوتشو با کنسول خودشون مقایسه کنن.باور کنید نمیخوام غیر منطقی حرف بزنم.اینقد فرق میکنن از همه لحاظ که اینگار Ps2 با PC مقایسه میکنی. یعنی اگه کسی این مقایسه رو انجام داده باشه محاله سمت کنسول بره.یه نکته ظریفی اینجا پدیدار میشه :d اونم عناوین انحصاری مثل RDR و mgs و مخصوصا gow . میتونه هرکدوم از این عناوین به تنهایی گیمرو مجاب به خرید کنسول مورد نظر کنه.اما خیلی خیلی بی انصافیه که نسخه کنسولی رو با PC مقایسه کنید.بیشتر از اون چیزی که تصور کنید فرق میکنن.بگذریم کلا از بحث خارج شدیم.

ابتدا به امر شما آب رو هدر نکن اونم خنکش . چون اولا اصرافه عزیز من بعد هم خنک نگه دارش وقتی داری با کنسولت ویچر بازی میکنی قطره قطره بپاش بهش ی چند دقیقه دیرتر خدا بیامرز بشه. بعد هم DOUBLE LOW یعنی دوبل یعنی 2 برابر پایین تر از نظر کیفیت و گرافیک روی کنسول .
حالا میگم زیاد دور هم نگیر ! همچین هم خر گرافیک نیست این "ساحر2" ! ازین خوفتر هم بازی کردیم ، اونم به مدت زیاد ، هیچ مشکلی براش پیش نیومده و نخواهد اومد . مطمئن باش :دی شما مراقب سیپییوت باش نپُکه .

بچه بازی ؟؟؟؟ :|
نه دوست عزیز بچه بازی نیست. اینکه به قول شما بازی خوب هم رو PC نمیاد دلیلش ربطی به خوده PC نداره بلکه ارتباطش بر میگرده به این کنسولهایی که به نظر خیلی ها ابر قدرتند.
بله انجام این بازی برای هر کسی خوشحالی هم داره ! اما ناراحتیش میدونی کجاست ؟ اینکه این شرکت ها نمیخوان یکم از سود فعلیشون بزنن و خودشون رو برای نسل بعد حاضر کنن. وقتی دو تا آدم هم جمع میشن میگن آقا به خدا به پیغمبر به امام به هر چی که قبول داری کنسول ضعیفه باور کن نه پدر کشتگی با کنسول دارن نه از جایی پول میگیرن.
عزیزه دل حرفه همه این دوستان و من اینه که دیگه وقتشه ، وقته یه تحوله ، وقت یه انقلابه ، آره وقت معرفی نسل جدیده. تمومش کنین به زور و با محدودیت اجرا کردن بازیها رو این نسل کنسولها اونم فقط و فقط برای پول !

حالا بخواید باور کنید یا نکنید دیگه این نسل کنسول ها به پایان خط رسیدند اما نسل بعدی متاسفانه تا زمانی که این نسل سود دهی داره خبری ازش نخواهد بود.

Horror @ :
وقتی بازی روی کنسول میفروشه ، خر مغز سازنده رو گاز نگرفته که اونو روش منتشر نکنه و اگر کسی اومده باشه بر خلاف جهت آب شنا کنه (کرایسیس1) دودش تو چشم خودش رفته و ادامه ماجرا هم هممون میدونیم !
پ.ن:کنسولها و مخصوصا PS3 اصلا ضعیف نیستند (360 هم کم فوق العاده نیست.) و دست کم تا 2 سال دیگه برای من ، و تمام کسانی که فقط و فقط بازی ها رو برای گرافیک بازی نمیکنند کافی هستند ، Deal with it ...

حالا میگم زیاد دور هم نگیر ! همچین هم خر گرافیک نیست این "ساحر2" ! ازین خوفتر هم بازی کردیم ، اونم به مدت زیاد ، هیچ مشکلی براش پیش نیومده و نخواهد اومد . مطمئن باش :دی شما مراقب سیپییوت باش نپُکه .

محض اطلاع شما CPU رو تا 3.8GHZ اور کردم ی کولینگ آبی هم گذاشتم روش . درجه حرارتش از کل چیپ ست گرافیک و کل کنسول شما پایینتره . 10 ها و 100 ها برابر هم کارایی های متفرقه و استفاده های متنوع ازش میگیرم . همین ویچر رو با همین CPU با 10 فریم بیشتر بازی می کنم برای بار دوم . شما بزار بیاد بعد اگه قوطی محترمتون کشید تا CHECK POINT اولش هم بری شاهکار کردی.

ما هرچی تحقیقات انجام میدیم متوجه نمیشیم چرا نمیشه مودبانه و آروم و محترمانه با همدیگه صحبت و تبادل نظر داشت ! اگه کسی فهمید یه خبری بده که زودتر به نتیجه برسیم.
در مورد The Witcher 2 فکر نمیکنم کنترل بازی زیاد با دسته 360 مشکل داشته باشه. البته من هنوز زیاد بازی نکردم ولی به نظرم خیلی هم خوب با دسته 360 جور هست. گرافیکش هم نیازی نیست در حد PC باشه. مثل 99% بازیهای دیگه که نسخه PC جلوتر هست , این یکی هم هست و مشکلی پیش نمیاد.

• Like
Reactions: Kavigne
Horror @ :
وقتی بازی روی کنسول میفروشه ، خر مغز سازنده رو گاز نگرفته که اونو روش منتشر نکنه و اگر کسی اومده باشه بر خلاف جهت آب شنا کنه (کرایسیس1) دودش تو چشم خودش رفته و ادامه ماجرا هم هممون میدونیم !
پ.ن:کنسولها و مخصوصا PS3 اصلا ضعیف نیستند (360 هم کم فوق العاده نیست.) و دست کم تا 2 سال دیگه برای من ، و تمام کسانی که فقط و فقط بازی ها رو برای گرافیک بازی نمیکنند کافی هستند ، Deal with it ...

آخ قربون دهنت.
بحث همینه دیگه ! آقا چرا یه شرکت باید بیاد پیشرفت رو فدای پول کنه ؟

همین Crysis که فرمودید ، غیر از این هست که هنوز که هنوزه بهترین FPSهای امروزی رو با این بازی مقایسه میکنن ؟ خوب این نشان از خوب بودن این بازی داره. ما هم حرفمون همینه ، چرا نباید کنسولهای جدید بیان که بازیهایی همانند Witcher 2 و دیگر عناوینی که در PC خیلی بهتر بودند رو خیلی خیلی خوب اجرا کنن ؟ اونم زمانی که همه خوب میدونیم شرکت ها انقدر پیشرفت کرده اند که این کار براشون اصلا سخت نباشه.

من حاضرم شرط ببندم که از سال ۲۰۱۰ به بعد صنعت گیمینگ منتظر تحول سخت افزاری هست تا یه انقلابی ایجاد کنه. باور کنید پیشرفت بازیها پس از ارائه نسل جدید به حدی بالا خواهد بود که لذتشون چند برابر خواهد شد.

به خدا من هم آرزومه که عنواین اختصاصی کنسولها مثل شاهکارهایی همچون GOW , Uncharted , Killzone , GT و Forza , GeOW , Halo , Alan Wake در نسل جدید و با کیفیتی بسیار بالاتر ببینم.

ما هرچی تحقیقات انجام میدیم متوجه نمیشیم چرا نمیشه مودبانه و آروم و محترمانه با همدیگه صحبت و تبادل نظر داشت ! اگه کسی فهمید یه خبری بده که زودتر به نتیجه برسیم.

رفیق فراموش نکن دنیای آزاده اینترنت مخصوص جهان اول هست و ما متعلق به جهان سوم.

آخرین ویرایش:
Cd projekt اعلام کرده که witcher 2 حدود 400/000 نسخه تو هفته اول فروش کرده.حالا معلوم نیست فروش دیجیتالی هم محاسبه شده یا نه.اما بنظر من فروش فروش فوق العاده داشته برای این بازه زمانی.(اونم رو PC ).

همین Crysis که فرمودید ، غیر از این هست که هنوز که هنوزه بهترین FPSهای امروزی رو با این بازی مقایسه میکنن ؟
الآن چی چیِ کرایسیس 1 جز گرافیکش شاخه؟:-/
عزیز جان الآن هم یه کنسول بیاد بیرون که قویترین سخت افزارهای فعلی رو داشته باشه ، ماه دیگه فلان شرکت مصرف گراییش گل میکنه یه کارت گرافیک جدید تر میده و به قول شما این گرافیک دمده میشه و اصلا فلسفه کنسول گیمینگ چیز دیگه ایه که جاش اصلااینجا نیست ...
پ.ن : آمار فروش کنسول ها و بازی ها

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or