The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
ای بابا بازی همون بازیه دیگه ! حالا با گرافیک پایین تر از یه گرافیک فضایی ! (تازه اینم در حد حدس و گمانه! ) مگه چی میشه ؟! اگه اینجوری که شما میگین باشه یعنی بازی به جز گرافیک هیچی نداره که این میشه آشغال محض :دی در صورتی که عمراً اینطور نیست ! در درجه ی اول مهم گیم پلی ـه که روی 360 هم دقیقاً همون حس و حال رو خواهد داشت :دی حالا روی PC به خاطر گرافیک خیلی خوب لذت بیشتری داره :دی
نکنه بعضی دوستان بازی رو واسه تماشا کردن میخرن به جای بازی کردن :دی منظره فوقش واسه 10 دقیقه اس :دی
ویرایش : به سلامتی تایید شد با PC ـیش فرق نداره :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
این بهترین خبری بود که امروز میشنوم.
کلی منتظر تایید این بازی روی 360 بودم.
گرافیکشم انشاءالله به همون خوبی می مونه نموندم مهم نیست!:d

كدوم گرافيك هاي ايكس باكس؟؟؟؟
فرضا؟ :d
فرضا؟ جدی؟ Gears Of War 2، Crysis 2، GTA IV، Mass Effect 2 و...

================
خداوندا، پروردگارا، کی می شود ببینیم در این مملکت ملت متوجه شده اند سخت افزار قوی ای که بعضی از بازی ها می خواهند نشان از برتری اون بازی ها نیست؟ کی می شود؟ یعنی می شود؟ نه نمی شود :(

• Like
Reactions: Kainé
نابود شدن یک IP اصیل PC دیگر بر همگان تسلیت باد .

================
خداوندا، پروردگارا، کی می شود ببینیم در این مملکت ملت متوجه شده اند سخت افزار قوی ای که بعضی از بازی ها می خواهند نشان از برتری اون بازی ها نیست؟ کی می شود؟ یعنی می شود؟ نه نمی شود :(

نميشود
اصلا فراموشش كن
فكرشو از كلت بيرون كن
:d
من از نظر كيفيت يك گيم نگفتماااا، فقط بحثم گرافيكي بود !!
اونايي هم كه نام بردي از نظر گرافيك فقط كرايسز رو قبول دارم توي كنسول !!
با مس افكت :d

• Like
RPG PC based که به این سادگی ها کنسولی نمی شه . اگه هم بیاد رو کنسول مطمئنن گیم پلیش ساده تر می کنن . کلا تو RPG لذت PC یه چیز دیگس معمولا .

• Like
كدوم گرافيك هاي ايكس باكس؟؟؟؟
فرضا؟ :d

بستگی داره شما گرافیگ خوب رو تو چی معنی کنی اگه معیار فقط روزلوشن و فریم و AA و از همه مهمتر سنگینی و نیاز به یه سخت افزار قوی برای اجرا کردن اون بازی باشه پس احتمالا عناوینی مثل mafia 2 یا همین witcher 2 از crysis 2 بهترن چون سیستم قوی تری نیاز دارن !!!!

جدا از موارد بالا که تو اکثر بازی های pc نسبت به کنسولی همین برتری هست به نظرم Crysis 2 از witcher بهتره....

• Like
Reactions: koorosh sh

================

دوست عزیز تو این شکی نیست که بهینه کار کردن موتور گرافیکی هست که حرفه اول رو میزنه نه خوده گرافیک ، اما برادره من یکم با انصاف باش ، کف دستی که مو نداره خوب نمیشه کندش ! آقا قبول کنی یا نکنی کنسول امروزی نمیتونه تمام قدرت خیلی از عناوینی که مشترکا بین PC و کنسول بودن رو به نمایش بذاره.

مثلا نمونش Crysis 2.
من هم رو PC تجربه کردم هم رو XboX360 ، نمیگم PC خیلی برتر بود اما نمیشد بگی برتری محسوسی نداره. تازه اینها همه در شرایطی هست که نسخه PC هنوز DX11 نیومده.

باور کن هیچکس بدش نمیاد کنسول ها قوی باشن ، ملت دیوانه نیستن که ! باور کن آرزو ما هست به جای اینکه بیاین ۲ ، ۳ میلیون پول PC بدیم بیایم یه ۵۰۰ هزار تومان بدیم و با بهترین تنظیمات و فول فریم و رزولوشن فوق العاده بازی کنیم. اما اینجوری نیست دیگه !

MASS EFFECTهم از نسخه اولش انحصاری برای PC بود و دیدم چه فاجعه بار روی کنسول ایکس باکس با 20 فریم اجرا شد .
جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟! :o اول انحصاری PC بود؟!!!!!!!!!!!!!! :o

خبر کاملا تایید شد و خود سازنده گفته که بازی بدون هیچ کم و کاستی و با همان کیفیت بر روی 360 اجرا خواهد شد .
منبع

یعنی شاهرگم رو وسط میذارم این گذینه تو کنسول فعال شه
:))

من با تمام جزییات بازی رو تو رزولوشن 1920x1080 بازی و تموم کردم اما جرات نکردم UBER -AA-رو روشن کنم . بین 35 الی 95 فریم هم ازش گرفتم . بماند که بعضی جاها موتور بازی باعث افت فریم حتی تا 28 تا هم میشد . کنسول به 18 و 10 تا هم خواهد رسید .:d

ايني كه ميخوان واسه كنسول بيرون بدن تنها اسمش witcher 2 هستش ولي حقيقت اينه كه اين بازي رو تنها بايد روي پي سي تجربه كني تا بفهمي كه چيه

دقیقا . مثل تمام عکس هایی که در سایت VG247 و GAMESPOT از LOW و HIGH بازی WITCHER2 در دسترس عموم هست کاملا میشه تفاوت رو روی PC مشاهده کرد . کسانی که اون تصاویر رو دیدن و مقایسه کردن اگر این بازی کنسولی بشه از LOW پی سی هم LOW تر خواهد شد .:))دیگه دلتون رو به چی میخواید خوش کنید ؟ فقط گیم پلی ؟

یعنی الان میخوای بگی این بازی از بسیاری از بازی هایی که روی X360 اومده گرافیک بیشتری داره دیگه؟
icon17.gif
.

دقیقا شما درست متوجه شدی . در اینصورت 2 حالت پیش خواهد اومد :
1- به علت گرافیک بالا بازی در بهترین حالت زیر 30 فریم اجرا خواهد شد .
2- به قدری کاغذ خواهد شد که بگن همون بهتر کنسول نمیشد .
شما قاعدتا هنوز در سوگ ناصر خان هستی !!!
ME از کی انحصاری PC بود؟ این بازی به صورت رسمی فقط برای X360 عرضه شد و بعد چندین ماه برای PC اومد ...

نکه کراسیس 2 یه بازی انحصاریه X360 بود، مایکروسافت پول داده بود به Crytek که یه وقت خدایی نکرده DX11 رو ندن بیرون و اصلا Crytek نمیخواست DX11 رو نده بیرون که نسخه ی کنسولی بازیش فروش بره، اصلا و ابدا ... تازه سونی هم اینجا هویج بود.

با نظر شما هم کاملا موافقم . بنده نگفتم انحصاری برای کنسول بود. گفتم ماکرو هرچی توان داشت گذاشت تا نسخه CRYSIS2 پی سی رو له کنه تا نسخه کنسولی بی رنگ و لعاب و بی کیفیتش چشم طرفداهای کنسولیش رو بگیره .

خیلی تو سوگ ناصر خانی استاد ...

============
از این به بعد اگر یه شرکت برای کنسول ي360 بازی ساخت متوجه میشیم که مایکروسافت سر کیسه رو شل کرده ولی اگر برای سونی بازی ساخت یعنی عشق و علاقه وافری که به این کمپانی داشته رو نشون داده.
الهی من قربونتون برم با این تئوری هاتون، چشم نخورید ترخدا، اسفند دود کنید ...

هر وقت دیدی عنوان انحصاری PC که کنسول در حد و اندازه های اسمش هم نیست بماند اجراش ی دفعه کنسولی شد .آره بدون ماکرو سر کیسه اش رو شل کرده .

واقعا منم این نکته مثله بغض مونده تو گلوم !باور کنین اینایی که سنگ PC ـو به سینه می زنن حداقل تو خود بازی سنتر و گرافیک کنسولا را به سخره می گیرن و این نسلو تموم شده می دونن یه آمار سر انگشتی گرفته بشه شاید 5% شون هم PC ـی که بشه بهش گفت PC ندارن...
فقط و فقط واسه خالی نموندن غریضه میان یه چیزی می گن! امتحانش مجانیه برید تو این تاپیک ببینید چه خبره ...تاپیک ترکید از استقبال!

الآن مثلا تو همون You Tube به ویدیوهایی که عبارت High End-Maximum Setting و ...توجه کنین 70% کامنتا اینه که در بیارن سیستم طرف واقعا Ultra ست یا طرف داره بلفت می زنه که آخرش به مورد دوم می رسن بعد میرن سر اصل مطلب !!=))

عزیز گربه دستش به گوشت نمیرسید ... آره .
شما یی که کلا سر از PC در نمیاری و کنسولت رو دو دستی چسبیدی ی سری به تاپیک PC و بازیهاش بزن تا ببینی چند صد نفر با چه سیستم هایی امثال کرایسیس ها و ویچر و ..و.. و.. رو بازی کردن و میکنن . عکس سیستم هاشون رو هم گذاشتن تاپیک بنچمارک هم دارن . دروغ هم نمیگن . احتیاجی هم به این کارا نیست .

خبر کاملا تایید شد و خود سازنده گفته که بازی بدون هیچ کم و کاستی و با همان کیفیت بر روی 360 اجرا خواهد شد .
منبع
بسيار عالي
رسما به جامعه ي pc gamer تسليت ميگم:dايشالا غم اخرتون باشه
ولي جدا از شوخي من مطئنم نصف اون چيزي كه روي پي سي بود رو هم نخواهم ديد

• Like
Reactions: sheypooorchi
بسيار عالي
رسما به جامعه ي pc gamer تسليت ميگم:dايشالا غم اخرتون باشه
ولي جدا از شوخي من مطئنم نصف اون چيزي كه روي پي سي بود رو هم نخواهم ديد

تسلیت برای PC GAMERها نیست عزیز.
برای کنسول عطیقه ای هست که 10 ساله به زور پول و دزدی ابتکارات دیگران هنوز داره نفس میکشه .کسی که PC داشته باشه و بعد بره رو کنسول خودش رو با کنسول سرگرم کنه با بازی که روی PC به مراتب بهتر از کنسول اجرا میشه کلا سخت افزارهای خودش هم خوب کار نمیکنه
ولی چه خوب بلاخره یکی پیدا شد به عقلش رجوع کرد و فکر کرد و متوجه عمق مطلب شد .
مرسی از شما به خاطر صداقتت .;)

تسلیت برای PC GAMERها نیست عزیز.
برای کنسول عطیقه ای هست که 10 ساله به زور پول و دزدی ابتکارات دیگران هنوز داره نفس میکشه .
آقا من به شما تبریک میگم به خاطر اینکه کمتر کسی رو دیدم که پستهای گهرباری مثل شما بده اونم در اختلاف زمانی کمتر از1 روز بعد از شاهکارتون درباره MGS :دی
LOL

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or