The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
wOw عالیه.همیشه ناراحت بودم که چرا روی کنسول نمیاد!آرزو به حقیقت پیوست :دی

رو کنسول میاد :دی اما بهترین تجربش قطعا رو PC ـیه که هر کی بازی نکنه رسما لذت PC ـیش رو نمی بره:دی

هنوز به صورت رسمی از سوی CD Projek Red تایید نظده و باید تا ساعت 8 به وقت لندن صبر کنید تا کنفرانس پیش از E3 این استدیو شروع بشه.
توش قراره عنوان بعدی این استدیو هم رو نمایی بشه.

خوب الان دیگه تموم شد رفت .... رسما واسه XBox360 تایید شد ...

یعنی بی خیال نسخه PC بشم؟ :دی لامصب سیستم نمیکشه بازی را روون اجرا کنه :دی البته امیدوارم تاریخ عرضه ـش 15 نوامبر نباشه، خیلی دیره :دی

بسیار خرسند شدیم اخر شبی خیلی حال کردم چون رو pc بهم بازی کردن نمیچسبه اونم تو این سبک

خب ما هم در نبود یه PC درست و حسابی به یه نون و نوایی رسیدیم :دی
ولی خوشم میاد هر دو شرکت زدن تو نخ سبک های اون یکی :دی ماکرو هر چی RPG ـه داره درو می کنه سونی هر چی SHOOTER ـه :دی

خبر انتقال استدیو سازنده Kingdoms یادتونه ؟ مایکرو خواست که بازی رو بدن یه شعبه دیگه کرایتک بسازه ؟ شاید ازشون خواسته پورت نسخه 360 رو به عهده بگیرن ! :دی البته حدس هست فقط !

و شاید HALO REMAKE :دی

سبکشون فرق داره :d اما با Skyrim یکی هست و این یعنی جلوی یکی از بهترین سری های RPG وایسادن :d
به شخصه اون زمان Skyrim رو اگه قرار باشه رو 360 بگیرم (که مطمئنا رو PC بازی رو انجام میدم) ترجیحش میدم به Witcher 2

من موندم از اون 27 تا گزینه گرافیکی که رو pcهست را چند تا شو می خواهند رو کنسول روشن کنند
ولی خدای اخر بازی هست می تونه یکی از بهترین خبر ها برای کنسول دار ها باشه
بازی بر پایه dx9 هستش فکر نمیکنم واسه اجرا مشکلی باشه

همین کنسول عقب افتاده که میگی شاهکارهایی رو اجرا کرده که اصلا رو pc عرضه نشدن.
همچین میگی شاهکار انگار gears-halo-mass effect-rdr-alan-crisis کشکن.همه اینا به راحتی رو 360 اجرا شدن( البته نمیخوام از ارزش های witcher کم کنم)

این هایی که گفتی فقط ی GOW 1 پی سی شد . MASS EFFECT هم از نسخه اولش انحصاری برای PC بود و دیدم چه فاجعه بار روی کنسول ایکس باکس با 20 فریم اجرا شد .
اون HALO هم اگه نمیدونی نسخه اولش برای PC هم بود .
حرف کرایسیس رو اصلا نزن که در حد و اندازه های کنسول نبود . برید خدا رو شکر کنید که ماکرو پول هنگفتی داد به CRYTEK که DX11 رو همزمان با ورود نسخه XBOX برای PC بیرون نداد.
به غیر از این نسخه کنسولیش با PC کرایسیس اصلا قابل مقایسه نیست .
این ها همون شاهکارای کنسول بودن ؟؟ اینا که به جز 3 تاش همه رو PC از قبل بودن یا بعدا کنسولی شدن .( منظورت از به راحتی چی بود ؟) نکنه منظورت سخت افزار خجالت آور کنسول ماکرو هستش یا به راحتی یعنی ماکرو سر کیسه رو شل کرد تا شما بتونید امثال کرایسیس رو که تو خواب و خیالتون بود با کمترین حد گرافیک و فریم بازی کنید !!!!!!!

این هایی که گفتی فقط ی GOW 1 پی سی شد . MASS EFFECT هم از نسخه اولش انحصاری برای PC بود و دیدم چه فاجعه بار روی کنسول ایکس باکس با 20 فریم اجرا شد .
اون HALO هم اگه نمیدونی نسخه اولش برای PC هم بود .
حرف کرایسیس رو اصلا نزن که در حد و اندازه های کنسول نبود . برید خدا رو شکر کنید که ماکرو پول هنگفتی داد به CRYTEK که DX11 رو همزمان با ورود نسخه XBOX برای PC بیرون نداد.
به غیر از این نسخه کنسولیش با PC کرایسیس اصلا قابل مقایسه نیست .
این ها همون شاهکارای کنسول بودن ؟؟ اینا که به جز 3 تاش همه رو PC از قبل بودن یا بعدا کنسولی شدن .( منظورت از به راحتی چی بود ؟) نکنه منظورت سخت افزار خجالت آور کنسول ماکرو هستش یا به راحتی یعنی ماکرو سر کیسه رو شل کرد تا شما بتونید امثال کرایسیس رو که تو خواب و خیالتون بود با کمترین حد گرافیک و فریم بازی کنید !!!!!!!

لینک منبع حرفتون رو که قرمز کردم محبت کنید (البته اگر جمله من در آوردی نباشه)

قسمت آبی هم اصلا ربطی به مایکرو نداره ! نه سازندش بوده نه ناشرش ! اینا رو از کجا درآوردی من موندم !
در ضمن Calm Dawn

خبر انتقال استدیو سازنده Kingdoms یادتونه ؟ مایکرو خواست که بازی رو بدن یه شعبه دیگه کرایتک بسازه ؟ شاید ازشون خواسته پورت نسخه 360 رو به عهده بگیرن ! :دی البته حدس هست فقط !
چه ربطی داره محسن :d خود CD که مشکل نداره بده یکی دیگه پورت کنه :d
اون Crytek هم برای این انتقال پیدا کرد چون شعبه ای که داشت Kingdoms رو میساخت ، باید از این به بعد رو بازی های تبلت ها و اینا کار کنه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or