The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
نميشود
اصلا فراموشش كن
فكرشو از كلت بيرون كن
:d
من از نظر كيفيت يك گيم نگفتماااا، فقط بحثم گرافيكي بود !!
اونايي هم كه نام بردي از نظر گرافيك فقط كرايسز رو قبول دارم توي كنسول !!
با مس افكت :d
بابا کوروش بیخیال :دی.
منم از لحاظ کیفیت نگفتم. از لحاظ گرافیک گفتم. همون ME و Crysis رو هم حساب کنی بازم بسه. حالا مافیا، اساسین و... بماند :دی.

دوست عزیز تو این شکی نیست که بهینه کار کردن موتور گرافیکی هست که حرفه اول رو میزنه نه خوده گرافیک ، اما برادره من یکم با انصاف باش ، کف دستی که مو نداره خوب نمیشه کندش ! آقا قبول کنی یا نکنی کنسول امروزی نمیتونه تمام قدرت خیلی از عناوینی که مشترکا بین PC و کنسول بودن رو به نمایش بذاره.

مثلا نمونش Crysis 2.
من هم رو PC تجربه کردم هم رو XboX360 ، نمیگم PC خیلی برتر بود اما نمیشد بگی برتری محسوسی نداره. تازه اینها همه در شرایطی هست که نسخه PC هنوز DX11 نیومده.

باور کن هیچکس بدش نمیاد کنسول ها قوی باشن ، ملت دیوانه نیستن که ! باور کن آرزو ما هست به جای اینکه بیاین ۲ ، ۳ میلیون پول PC بدیم بیایم یه ۵۰۰ هزار تومان بدیم و با بهترین تنظیمات و فول فریم و رزولوشن فوق العاده بازی کنیم. اما اینجوری نیست دیگه !
من که اینقدر خنگ نیستم بیام بگم الان بازی روی X360 که عرضه میشه هم پای یه PC هست. ولی این دوستمون در پست قبلیش چنان درباره این بازی صحبت کرده که الان هرکس ندونه فکر میکنه هیچ مدله این بازی قابلیت اجرای روی کنسول هارو نداره. حالا نه 100 درصد گرافیک ولی دیگه 70 درصدش روی کنسول ها قابل اجراست.
بحث من این که سیستم بالا خواستن دلیل بر این نیست که قابلیت اجرا بر روی کنسول ها نباشه. بار ها ثابت شده بازی ها می تونند روی کنسول ها با سخت افزار پایین تر در مقابل یه pc با سخت افزار بالاتر باشند.
حالا این دوستمون هی دوبل و سوبلش میکنه خب :دی، نکن برادر من.

دور از این بحثها من با کرایسیس 2 رو 360 حال نکردم هر چی میرفتی جلو هی افت فریم داشت و بدتر میشد اگم بخوان wicher2 هم مثل اون پورت کنن من که طرفش نمیرم

WTF !
آقا من نمیدونم چی بگم ! یعنی انقد PC فشارش بالاست یهو ترول می کنین ؟!
جالبه کسی نمیاد بگه که RPG زادگاهش PC ـیه و مطمئنن مجبورن مکانیزم گیم پلی رو ساده تر کنن تا رو 360 هم بتونن بازی کنن !
بخدا شرم داره انقد به PC چرت و پرت می گید .
خیلیاتون دستتون غیر کنسول به چیزی نخورده فکر می کنین PC فقط گرافیکه . حیف واقعا صد حیف استعدادهایی دارن تلف میشن .

خب بله میدونم دید وسیع pc بازان فقط شامل یه کلمه میشه : گرافیک ! البته بجز یه تعداد معدودی که درجه اول گیم پلی رو نگاه میکنن.
شما لطفا در مورد چیزی که نمیدونی اظهار فضل نکن . PC یعنی گرافیک = لول !
مثلا خیلی WoW گرافیک داره ؟ خیلی Starcraft گرافیکش بالاترین حد ِ ؟
این که PC gamer ها گرافیک خوب میخوان چون براش خرج می کنن .

در مورد فروش نسخه های PC هم نمیدونم اما قراره Valve هم آمار نسخه های دیجیتالی رو مشخص کنه . عصر نسخه های فیزیکی برای PC gamer ها مرده . وقتی خیلی از کشورای دنیا سرعت اینترنت خوب دارن چرا اینا به خودشون زمت بدن و پول بیشتری هم بابت نسخه فیزیک بدن ؟!

حالا نه 100 درصد گرافیک ولی دیگه 70 درصدش روی کنسول ها قابل اجراست.
میثم این 70% هم بخاطر این ِ که از اول هدفشون رو تعیین می کنن که رو کنسول ها قابل اجرا باشه :دی و گرنه Crysis 1 رو میتونستن اجرا کنن با همون کیفیت تکسچر . تو 2 تکسچر ها کیفیتشون نصف شده بود .

راستی چرا کسی نمی گه نسخه های pC کیفیت تکسچر خوبی دارن اکثرشون ؟

چشمت میبینه ؟ اینو خوندی ؟ معنیشو فهمیدی ؟ یا توضیح بدم درک کنی

آره دیگه الان حجم وسیعی از PC گیمرا چون براشون گرافیک معنا شده 11 میلیون کاربر WoW هستن و هر روز دارن MW1 بازی می کنن مثه خودتو هنوز Counter Strike : Source رو ترک نکردن . کلن خیلی حرفت لول بود الکی هم روش سر پوش نزار PC gamer هم هستی و این حرف رو زدی واقعا برام عجیبه :|

آخرین ویرایش:
عزیز من بله . این رو به نوعی میشه علم غیب گذاشت . به هر حال PC دو نسل از کنسول جلوتره ( از نظر API تقریبا مشترکشون یعنی همون DIRECT X ) پس مایی که داریم با PC جلومیریم .خیلی بهتر از شمایی که کنسول رو مبدا خودت قرار دادی اون کم و کاستی هاش رو میبینیم و در واقع در مقایسه با شما ما افق دید وسیع تر و بیشتری داریم .
ما بازی WITCHER2 رو له نکردیم به قول شما . ما سخت افزار معیوب کنسول رو به مسخره گرفتیم و خواستیم با این کار شمایی رو که فکر میکنید هنوز کنسول 10 سال پیش مثل شاتل فضایی برات کار می کنه متوجه کنیم که کنسول در حال حاضر در حد و اندازه های این بازی و بازی های مشابه و انحصاری برای PC نیست .
قصد توهین به شما و دیگر دوستانم که کنسول دارن نیست . هدف فقط روشن کردن بحث و چهارچوب اونه نه اینکه فلانی بیاد دارایی هاش رو لیست کنه و از عقده هاش تو تاپیک صحبت کنه . به خدا من با اون هایی که کنسول دارن هر کنسولی فرق نمی کنه دشمن نیستم . دشمن سرسخت این نسل تموم شده ی اونها هستم و تا جایی که جا داشته باشه ازش انتقاد های شدید و تند می کنم .
این U2 رو واضح و کامل با زیان لاتین بنویس .
در هر ثانیه پست هات رو ویرایش میکنی و تیکه تیکه از پست های من رو نقل قول میکنی که چی بشه ؟:)) حرف حساب در این مواردی که گفتم داری بسمه ال...
مرسی.

ببین من دیگه نمیدونم چی بگم به شما.!!
من قبول دارم قدرت pc بیشتر از کنسول 6 سال قبله و این رو پسر خاله 2 ساله منم میفهمه.
ولی وقتی میای میگی 360 این 360 اون 360 کوفت, آدم دیگه نمیتونه جوابتو نده.
شما که اینقد رو pc تعصب داری و چشمتو رو همه چی بستی فکر کنم اگه تریلر جدید gears رو ببینی بگی اینکه قارچ خوره (mario )!!!!!
همین کنسول های به قول شما عقب مونده (ps3 و 360 ) چیزایی اجرا کردن که شما که فکر نکم اصلا طرف بازی های کنسول رفته باشی,تو کفش میمونی( نمیگم اگه رو پی سی میومد بدتر بود,بلکه مسلما با قدرت سخت افزاریش بهتر میبود)
ولی انصافا یه نیگا به تریلر gears 3 - U3 بزن. میفهمی گرافیک کنسولی هنوز خیلی خیلی قدرتمنده.

شما لطفا در مورد چیزی که نمیدونی اظهار فضل نکن . PC یعنی گرافیک = لول !
مثلا خیلی WoW گرافیک داره ؟ خیلی Starcraft گرافیکش بالاترین حد ِ ؟
این که PC gamer ها گرافیک خوب میخوان چون براش خرج می کنن .
lol ماشالا تو دیگه آخرشی ! =))

PC یعنی گرافیک = لول !
من اینو گفتم ! pfff
وقتی بحثی که توش نیستی میپری وسط فقط خودتو سبک میکنی بیشترم ادامه بدی سبک تر ! ابزار خنده هم ردیف میکنی !

البته بجز یه تعداد معدودی که درجه اول گیم پلی رو نگاه میکنن.
چشمت میبینه ؟ اینو خوندی ؟ معنیشو فهمیدی ؟ یا توضیح بدم درک کنی

این جمله دقیقا راجب به SC2 یا WoW میشه.

خب فرضا من pc گیمر نیستم :)) حالا یه نگاه به پروفایل xfire من بنداز ببین
فک نکنم کل مدت زمان بازیت با pc به تعداد ساعت اوون یه دوونه بازی برسه !
حالا Lotro و Cod2 و Lol بماند که تو xf درج نشده
کلن خیلی حرفت لول بود الکی هم روش سر پوش نزار PC gamer هم هستی و این حرف رو زدی واقعا برام عجیبه :|
تو مثل اینکه دست بردار نیستی !
تو به یکی اوون حرفو بزن که گرافیک واسش مهم باشه
نه منی که هنوزم Mw 1 رو بازی میکنم
یا lotro با اوون گرافیک تخیلی !

کلن خیلی حرفت لول بود
البته بیشتر سنگین بود تا lol !

ضمنا بعضی دوستانم بد برداشت کردن تمام مشکل من با یکسری از افراد بود که
خودشونو pc -gamer میدونن فقط و فقطم یه گرافیک بازی نگاه میکن
ولی دریغ از یه ذره نشونه توشون که نشون بده یه 2 ساعت wow بازی کردن یا lol یا lotro یا Cs ووو
تنها حرفیم که میزنن اینه آره گرافیک pc بهتره کنسول داره ذغالای آخرشو میسوزونه

آخرین ویرایش:
آری pc از لحاظ سخت افزاری 2 نسل از کنسول جلوتره ( البته اگه 2 نسل افسانه نباشه! ) ولی از لحاظ نرم افزاری چی ؟!
به قول این دوستان الان The Witcher 2 دو نسل از بازی های gears3 و u3 و............. جلوتره ؟! لول .

گفتنش دماغ را دراز میکنه و شنیدنش گوش ها را دراز میکنه !

این دیگه از اون حرف ها بود عزیز شما بازی را اصلا رویpcاز نزدیک دیدی !!!

دقیقا البته این برای بعضی ها مهم نیست

ببین رفیق قضیه این با کرایسیس خیلی فرق می کنه می تونم بگم که از زمین تا اسمان
این بازی به غیر از رزولیشن و انتی 25 تا گزینه دیگه هم داره حالا خودت حساب کن که اگه هرکدومشو کم کنی چه میشه !!!!!!
ولی خوب برای خیلی ها گرافیک مهم نیست و گیم پلی ارزش داره در درجه اول

این خیلی باهال گفتی محمد :d
ما که هنوز تو روشن کردنش موندیم :d

دقیقا البته منظور دوستمون بیشتر از لحاظ گرافیک هست چون این بازی واقعا از نظر گرافیکی بی نظیر هست

شما نسخه pcرا از نزدیک دیدی که این حرف میزنی ؟؟؟
عزیز من شما فقط یک بازی مثال بزن که بتونه به گرافیگ بازی ویچر 2 رو pcنزدیک بشه من دیگه اصلا از بازی سنتر میرم بیرون برا همیشه

دقیقا هم حرف من همین هست البته از نظر گیم پلی می تونه یک تجربه بی نظیر برا دوستان باشه
در کل تایید شدن بازی را به همه بچه های که منتظر بودند تبریک میگم
واقعا تجربه کم نظیری هست
عزیزم من بازی رو gt540 بازی کردم ....ولی فکر کنم شما بازی هایی مثل uncharted2 یا red dead یا kill zone 3 رو ندیدی......
واقعا تا الان از رو نرفتیت .....؟ اختلاف فاحش توی یک نسخه پی سی و کنسول تو این نسل که باعث تغییر امتیاز بشه نبوده.....

ایول. احسنت:دی خبر خوبیه:دی

من یه 400 تومن گذاشته بودم کنار برای خرید یه VGA فقط به خاطر این بازی! پشیمون شدم:دی

خوبی این اتفاق اینه که این بازی با اینکه رو کنسول میخواد عرضه بشه ولی کنسولی نشده. چون قبلش رو PC اومده. برخلاف اتفاقی که واسه خیلی از بازیها افتاد، مثلا DA II . جدا هم امیدوارم بازی با باگها و مشکلات کمتری باشه. شخصا یخورده جزئیات بصری کمتر رو به فریم ناپایدار و داشتن دردسر کرک و اینا ترجیح میدم. اتفاقی که مثلا برای METRO 2033 هم افتاده بود.

کاری به بحث های صورت گرفته تو این تاپیک ندارم، ولی خیلی از کسایی که خودشونو PC Gamer میدونن، روی PC بازیهای پورت شده از کنسول رو بازی میکنن. تازه اکثرا با دسته!! حالا یا به خاطر اینکه به هر دلیلی به کنسول دسترسی ندارن یا اینکه میخوان از اون تفاوت گرافیکی احتمالی لذت ببرن. به نظر من کسی باید خودشو PC Gamer بدونه و از این خبر ناراحت بشه که از صبح تا شب وقتشو پای MMO ها RTS ها و RPG ها و ... و کلا بازیهای مخصوص PC که روی کنسول امکان اومدنشون نیست، میگذرونن. نه کسایی که آرزشون پورت شدن فیبل و دارکسایدرز هست! مگر اینکه هدف کل کل و فن بازی و این حرفا باشه.

• Like
Reactions: Miesam
فکر نمیکنی مشکلی باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان برات شمارش میکنم تا به عمق فاجعه ای که به اسم ویچر 2 براتون آماده خواهند کرد پی ببری عزیز . بر اساس GRAPHIC OPTION پی سی یکی یکی حساب می کنم:

TEXTURE MEMORY SIZE : LOW
SHADOW QUALITY : LOW
LOD DISTANCE : MINIMAL
BLOOM : DISABLE
LIGHT SHAFT : خیلی جزیی
ANTI- ALIASING : اصلا
BLOOR EFFECT : شاید
DEPTH OF FIELD: در اینصورت فریم 20 و زیر 20 .
WET SURFACE RAIN EFFECT: کاهش فریم در صورت وجود .
SSAO : ابدا . حرفش رو نزن .
MOTION BLUR: شاید (افت فریم)
CINEMATIC DEPTH OF FIELD : افت فریم شدید .
DEPTH OF FILED CUT SCENES : فریم کم و کمتر
DANGLING OBJECT LIMIT : DISABLE
UBER SAMPLING : به همین خیال باش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
VSYNC : چندان مهم نیست .
DECALS: LOW SPEC
RESOLUTION : نهایتا P 720

نمیدونم شاید همونطور که کرایسیس رو به زور دادن به خورد کنسول . این یکی رو هم ی ENGINE اختصاصی بسازن به زور به خوردش بدن . والا اون چیزی که من دیدم رو یک PC HIGH-END ی جاهایی کم میاورد وای به حال کنسوبل 10 ساله .

ان شا ال... بدن و شما هم لذتش رو ببری اما چطوری و چگونه و با چه کیفیتی !!!!!!!
شما پیشگویی؟؟؟ اگه اره لطف کنید بگید uncharted 3 رو پی سی چطور اجرا میشه.......:))

نابود شدن یک IP اصیل PC دیگر بر همگان تسلیت باد .
عزیزم بیا پول بذاریم رو هم پول حلوای شماره سومش رو جور کنیم:(

الآن چی چیِ کرایسیس 1 جز گرافیکش شاخه؟:-/
عزیز جان الآن هم یه کنسول بیاد بیرون که قویترین سخت افزارهای فعلی رو داشته باشه ، ماه دیگه فلان شرکت مصرف گراییش گل میکنه یه کارت گرافیک جدید تر میده و به قول شما این گرافیک دمده میشه و اصلا فلسفه کنسول گیمینگ چیز دیگه ایه که جاش اصلااینجا نیست ...
پ.ن : آمار فروش کنسول ها و بازی ها
میدونید چی خوشم میاد؟ اینکه اگر کرایسیس 1 رو کنسول هم میومد علاوه بر گرافیک،گیم پلی انقلابی هم میداشت! ولی الان که فقط رو PC ـه کلش گرافیک بود و بس.عجب!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منم بسیار ناراحتم که رو کنسول اومد ولی چه باکی! بازی کنید نوش جونتون.انقدر به بازی های اصیل گند بزنید تا ببینیم خودتون خسته میشید یا نه؟!
پ.ن. برای دوستانی هم که میگند سیستم درست درمونی نداریم و حرف الکی میزنیم خواهشا نگاهی به Gaming Rig بچه های PC Gamer بندازند

عزیز من شما فقط یک بازی مثال بزن که بتونه به گرافیگ بازی ویچر 2 رو pcنزدیک بشه من دیگه اصلا از بازی سنتر میرم بیرون برا همیشه
crysis 2

من از شما و بقیه دوستان pc باز یه سوال دارم ، الان بهترین گرافیک از دیدگاه شما تو چه معنی و مفهومی خلاصه میشه ؟؟؟ جدی میخوام بدونم؟؟؟؟
با جرات میگم جدا از Crysis و احتمالا bf 3 که تو آینده منتشر میشه من تا الان بازی ندیدم که از لحاظ فنی و بکار بردن افکت های تصویری و .... رو pc بهتر از نسخه کنسولی عمل کرده باشه!!!
اگه دارین معیار رو رزولوشن ، فریم و Aa قرار میدین خوب این طبیعی هست که pc برتره از اول این نسل هم همیشه نسخه pc این برتری رو نسبت به کنسول ها داشته ...
ولی سوال من از شما این هست صرفا رزولوشن بالا ، فریم و AA دلیل بر برتری اون بازی از لحاظ گرافیکی میشه؟؟؟

مثال میزنم یعنی الان اگه half life 2 رو آخرین روزلوشن و 4X Aa و بالای 60 فریم اجرا کنیم ، این یعنی گرافیکش از u2 یا Crysis 2 (نسخه کنسولی ) بالاتره؟؟؟
اصولا از کی مد شده که گرافیک بالا بر اساس توان سخت افزاری سنجیده میشه؟؟؟ یعنی اگه فردا یه بازی ایرانی به اسم ذوالفقار ساخته شد و سیستم ناسا هم تو اجراش به مشکل بر خورد یعنی بهترین گرافیک رو ارائه داده؟؟؟
یکی از دوستان اومده effect های بازی رو لیست کرده بعد میگه این اجرا میشه اون یکی نمیشه!!!
الان میخوام بدونم رو چه حساب این حرف رو میزنید؟؟ اصولا وقتی سازنده میگه ما تونستیم انجینمون رو بر وری 360 بهنیه کنیم این جه معنی میده؟؟؟ الان Crysis 2 که از لحاظ افکت های بکار رفته یه سرو گردن از بازی های هم رده خودش جلوتره رو کنسول هم اجرا شده بدون هیچ کم و کاستی ایی ، حالا چون افکت هاش رو مثل Witcher 2 لیست نکرده یعنی گرافیک پایین تری داره؟؟؟
در ضمن بگم سیستم من در سطحی هست که تونستم Crysis 2 رو آخرین تنظمات با 30 فریم بازی کنم .

• Like
Reactions: hosein me
دوستان بطور کلی و همه رو میگم اگه نمیتونید محترمانه پست بدید اصلا پست ندید چون با این لحن که بعضی ها در پیش گرفتین از این به بعد درجا بن میکنم. سابقه عزیزان هم که معلومه. این از بحث توهین ها و تحقیرها.

در مورد تایید یک بازی RPG برای 360 برام خیلی جالبه کسانی که حتی یک پست هم در تاپیک rpg ندارن اینطور تو سر کله هم میزنن. نمیدونم شما ها که فاکتور گرافیک براتون اولویت اول در یک بازی RPG ـه در اینده که دیابلو بیاد قراره چطوری اینو بازی کنید.
عزیزان اول ببینید اصلا ویچر باز هستید بعد خوشحالی یا ناراحتیتون از تایید کنسولیش رو نشون بدید. بجرات میتونم بگم بیشتر دوستانی ( نه همه ) که اینجا پست میدن کل مشکلشون فقط کلمه تایید یا عدم تایید برای کنسول ـه نه اینکه بگیم RPG باز هستن یا قراره در اینده بشن. رو این بازی هم اینقدر سرو دست نشکونید. کسانی RPG باز هستن و پول خرید سیستم چند میلیونی رو ندارن (مثل من) مسلما از اومدن بازی استقبال میکنند. اونهایی هم RPG باز هستن و در عین حال سیستم میلیونی دارن ممکنه بخاطر کنسولیزه شدن و خراب شدن احتمالی بازی نگران بشن. بقیه بحث ها کاملا پوچ و بی معنی ـه. هیچ RPG بازی رو پیدا نمیکنید که گرافیک براش اولویت خیلی مهمی باشه همین تاپیک RPG هم شاهدی ـه بر این ادعا.
اونهایی که میگن فلان افکت گرافیکی اجرا نشه جواب یک RPG باز اینه میخوام صد سال دیگه هم اجرا نشه ولی خود بازی خراب نشه.

• Like
Reactions: kayne
فکر نمیکنی مشکلی باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان برات شمارش میکنم تا به عمق فاجعه ای که به اسم ویچر 2 براتون آماده خواهند کرد پی ببری عزیز . بر اساس GRAPHIC OPTION پی سی یکی یکی حساب می کنم:

TEXTURE MEMORY SIZE : LOW
SHADOW QUALITY : LOW
LOD DISTANCE : MINIMAL
BLOOM : DISABLE
LIGHT SHAFT : خیلی جزیی
ANTI- ALIASING : اصلا
BLOOR EFFECT : شاید
DEPTH OF FIELD: در اینصورت فریم 20 و زیر 20 .
WET SURFACE RAIN EFFECT: کاهش فریم در صورت وجود .
SSAO : ابدا . حرفش رو نزن .
MOTION BLUR: شاید (افت فریم)
CINEMATIC DEPTH OF FIELD : افت فریم شدید .
DEPTH OF FILED CUT SCENES : فریم کم و کمتر
DANGLING OBJECT LIMIT : DISABLE
UBER SAMPLING : به همین خیال باش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟� �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
VSYNC : چندان مهم نیست .
DECALS: LOW SPEC
RESOLUTION : نهایتا P 720

نمیدونم شاید همونطور که کرایسیس رو به زور دادن به خورد کنسول . این یکی رو هم ی ENGINE اختصاصی بسازن به زور به خوردش بدن . والا اون چیزی که من دیدم رو یک PC HIGH-END ی جاهایی کم میاورد وای به حال کنسوبل 10 ساله .

ان شا ال... بدن و شما هم لذتش رو ببری اما چطوری و چگونه و با چه کیفیتی !!!!!!!
داداش یه دفعه بگو رو غنسول ها گوجه لحیده هست دیگه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or