The Lord of the Rings: Conquest

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من با اینکه star wars unleashed بازی جالبی نبود از نظر خیلی ها خیلی ازش خوشم اومد و باهاش خیلی حال میکنم با اینکه نه گرافیک نسل جدیدی داره نه فیزیک منحصر به فردی(البته من عاشق بازی های سوم شخص هستم اونم همه سبکی)شاید به همین دلیل باشه ولی به نظر من زیاد به نظرات بقیه و امتیازات سایت ها توجه نکنین و اگه از سبکی خوشتون میاد بخرین منم تا امروز در شک و تردید بودم که این بازیو بگیرم یا نه ولی امروز احتمال زیاد میرم میگیرم و وقتی بازی کردم میام اینجا براتون توضیح میدم واقعا خوبه یا بده
دانی جون تاپیک اشتباهی اومدی.
دوستان کسی هنوز این بازی مزخرف رو نگرفته ؟ (من که از رفقا پرسیدم همه میگفتن اصلا جالب نیست.)

من عاشق این سری بازی بودم و امروز رفتم گرفتم.ولی..
واقعا این بازی مزخرفه.اولا که شما از همون اول به عنوان سربازهایی ظاهر میشین که قدرتشون از هیروها بیشتره:((..بعد یک سری قدرتهای چرت مثله سمی کردن تیر و شعله ور کردن شمشیر توی این بازی هست که اصلان درست استفاده نشده:((توی اکثر جاهای بازی شما خودتونو نمیبینین فقط دارین دکمه میزنین اون وسط هرکیم ی لگد بهتون بزنه میوفتین زمین ولی نمیفهمین کی شما رو زد:((توی طوله مرحلها هر جایی که بمیرین دوباره با انتخابه کاراکتر بر میگردین:((من 3 مرحله رو توی 15 دقیقه تموم کردم:((توی مرحله دوم دموی اخر فیلمو نشون میده و شما جایی باید مرحله رو شروع کنین که درختها به سالمون حمله میکنن:((کنترل بازی رو نمیدونم چی بگم واقعیتش تا حالا همچین چیزی ندیده بودم:sick::((بازی از Two tower که روی ps2 عرضه شده بودم ضعیفتره:((کلا نمیدوم چرا این بازی روی dvd9 عرضه شده بهتر بوی توی 2 یا 3 تا Floppy disk جاش می دادن;):((

واقعا این بازی مزخرفه.اولا که شما از همون اول به عنوان سربازهایی ظاهر میشین که قدرتشون از هیروها بیشتره:((..بعد یک سری قدرتهای چرت مثله سمی کردن تیر و شعله ور کردن شمشیر توی این بازی هست که اصلان درست استفاده نشده:((توی اکثر جاهای بازی شما خودتونو نمیبینین فقط دارین دکمه میزنین اون وسط هرکیم ی لگد بهتون بزنه میوفتین زمین ولی نمیفهمین کی شما رو زد:((توی طوله مرحلها هر جایی که بمیرین دوباره با انتخابه کاراکتر بر میگردین:((من 3 مرحله رو توی 15 دقیقه تموم کردم:((توی مرحله دوم دموی اخر فیلمو نشون میده و شما جایی باید مرحله رو شروع کنین که درختها به سالمون حمله میکنن:((کنترل بازی رو نمیدونم چی بگم واقعیتش تا حالا همچین چیزی ندیده بودم:sick::((بازی از Two tower که روی ps2 عرضه شده بودم ضعیفتره:((کلا نمیدوم چرا این بازی روی dvd9 عرضه شده بهتر بوی توی 2 یا 3 تا Floppy disk جاش می دادن;):((
یعنی این قدر مزخرفه:eek: شوخی میکنی:-" بابا دمشون گرم با این بازی که ساختن:biggrin1: من گفتم با یک از سری های خوب بازی شاید مواجه خواهیم شد:((

یعنی اینقدر فاجعس ؟؟
زیر خط فقر ؟؟؟
یکی دوتا امتیاز خوب داره که !

خب دوستان امشب آفلاین بازیش کردم. بازی بی نظیری نبود ولی قابل بازی کردن و GS گیری هست. یک نفر دیگه هم بیاد CO OP بریم. بازی ظرفیت 1000 شدن را داره.

خب دوستان امشب آفلاین بازیش کردم. بازی بی نظیری نبود ولی قابل بازی کردن و GS گیری هست. یک نفر دیگه هم بیاد CO OP بریم. بازی ظرفیت 1000 شدن را داره.
من که با نوید GEOW2 رو تموم کنم باهم میریم سراغ این بازی. امیر چهار نفره هم میشه یا فقط دو نفره هست؟

من که با نوید GEOW2 رو تموم کنم باهم میریم سراغ این بازی. امیر چهار نفره هم میشه یا فقط دو نفره هست؟
فعلا بی خیال gow2 شدم. چون باید cod4 , fifa09 را 1000 کنم.

در مورد بازی هم فکر کنم 2 نفره باشه. هرکسی که بازی را خرید به من خبر بده تا لایو بریم.

الان رفتم دیدم پشت جلد زده بود تا 6 نفره قابلیت داره! فکر کنم اشتباه زده بود:biggrin1:
بازی با حالیه ؟
بستگی به خودت داره. بد نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or