The Lord of the Rings: Conquest

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی مثلا اینطوری نیست که مراحل رو جلو تر که برویم حرکات, سلاح و ... پیشرفته تر بده ؟

نه !!! شما فقط در بازي 4 يا 5 تا hero ميتوني انتخاب كني
و با اونا بازي كني كه هر كدوم از اونا سلاح ها و قدرت هاي
خاص خودشون رو دارن !!!

سلام دوباره دوستان. در صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود من بازی رو 3 ساعته رو درجه Heroic تمام کردم. من که الان بازی رو رفتم آسون هست ولی نه دیگه در این حد. بازی در بخش War Of The Ring دارای 8 مرحله هست و من الان مرحله 4 هستم. Rise Of Sauron هم هنوز باز نیست که بگم چند مرحله هست. ولی در 4-3 ساعت واقعا نمیشه بازی رو تموم کرد.

سلام دوباره دوستان. در صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود من بازی رو 3 ساعته رو درجه Heroic تمام کردم. من که الان بازی رو رفتم آسون هست ولی نه دیگه در این حد. بازی در بخش War Of The Ring دارای 8 مرحله هست و من الان مرحله 4 هستم. Rise Of Sauron هم هنوز باز نیست که بگم چند مرحله هست. ولی در 4-3 ساعت واقعا نمیشه بازی رو تموم کرد.
بعضی ها قبل از عرضه بازی اون رو تموم میکنن، باز خوبه این دوستمون 3-4 ساعته تموم کرده .
جلل خالِقا :دی.

من یادم رفت بنویسم که قسمت War Of The Ring را تو این مدت تموم کردم و الان دارم می رم برای The Rise of Sauron که چون هم مرحله هاش کمتره و هم Hero های این قسمت قوی تر به نظر میان باید سریعتر تموم شه.

بازم 3 ساعته خوب رفتی. به نظر من مرحله ای که باید از ساختمان سفید دفاع کنی خیلی سخته. آخرش دهنم ........ شد با گاندولف رفتم.:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or