من میگیرم چون بازی خوبیه .
ولی خداییش ضایع به نظر نمیاد که باشه .
نه بابا بازيه خوبيه !!!
فقط سعي كن انتظار زيادي از اين بازي نداشته باشي !!!
يه بازيه كاملا متوسطه !!!
من میگیرم چون بازی خوبیه .
ولی خداییش ضایع به نظر نمیاد که باشه .
یعنی مثلا اینطوری نیست که مراحل رو جلو تر که برویم حرکات, سلاح و ... پیشرفته تر بده ؟نه بابا بازيه خوبيه !!!
فقط سعي كن انتظار زيادي از اين بازي نداشته باشي !!!
يه بازيه كاملا متوسطه !!!
یعنی مثلا اینطوری نیست که مراحل رو جلو تر که برویم حرکات, سلاح و ... پیشرفته تر بده ؟
یعنی حتی hero ها وسلاحاشون تعویض و ابگرید نمیشن ؟نه !!! شما فقط در بازي 4 يا 5 تا hero ميتوني انتخاب كني
و با اونا بازي كني كه هر كدوم از اونا سلاح ها و قدرت هاي
خاص خودشون رو دارن !!!
یعنی حتی hero ها وسلاحاشون تعویض و ابگرید نمیشن ؟
حالا اشکال نداره اچیومنت میده به طور ساده و مرحله ای که بچه ها میگن ؟
مرحله هاش بلند یا کوتاه ؟
co op داره یا نه ؟
اون 4 یا 5 تا hero که گفتی از اول ازادن یا میتونی ازادشون کنی ؟
حالا ببینیم چی میشه حداقل برای اچیومنت هاش بگیریمش گرچه وقت نی ولی دیگه .مرحله ي اول و دوم human ها 2تا انتخاب داري ولي ازون به بعد
همرو ميتوني انتخاب كني !!!

بعضی ها قبل از عرضه بازی اون رو تموم میکنن، باز خوبه این دوستمون 3-4 ساعته تموم کرده .سلام دوباره دوستان. در صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود من بازی رو 3 ساعته رو درجه Heroic تمام کردم. من که الان بازی رو رفتم آسون هست ولی نه دیگه در این حد. بازی در بخش War Of The Ring دارای 8 مرحله هست و من الان مرحله 4 هستم. Rise Of Sauron هم هنوز باز نیست که بگم چند مرحله هست. ولی در 4-3 ساعت واقعا نمیشه بازی رو تموم کرد.
من یادم رفت بنویسم که قسمت War Of The Ring را تو این مدت تموم کردم و الان دارم می رم برای The Rise of Sauron که چون هم مرحله هاش کمتره و هم Hero های این قسمت قوی تر به نظر میان باید سریعتر تموم شه.سلام دوباره دوستان. در صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود من بازی رو 3 ساعته رو درجه Heroic تمام کردم. من که الان بازی رو رفتم آسون هست ولی نه دیگه در این حد. بازی در بخش War Of The Ring دارای 8 مرحله هست و من الان مرحله 4 هستم. Rise Of Sauron هم هنوز باز نیست که بگم چند مرحله هست. ولی در 4-3 ساعت واقعا نمیشه بازی رو تموم کرد.