The Lord of the Rings: Conquest

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه 3-4 ساعته تمومش کرد من خودم 5 ساعته تموم کردم ولی بین 8 مرحله اول و دوم یکی دو روز به خودم استراحت دادم به خاطر همین سرد شده بودم وگرنه کمترم میشه رفت..
فقط باید با قدرتهای کاراکترها خودتو وقف بدی و کمتر درگیر بشه(اگر درگیر بشین 16 ساعت طول میکشه..این جک و جونورا تمومی ندارن)...

منم war of the ring رو حدودا 3 ساعته تموم کردم...
هیچ کدوم از مرحله هاش هم گیر و سختی خاصی نداشت!
فقط الان 2-3 بار این مرحله اول rise of sauron رو رفتم نتونستم ردش کنم... میگه باید 20 تا ارک بکشیم... من هرچی میکشم به 20 نمیرسه... یعنی قبلش زمان تموم میشه!
اصلا من نفهمیدم وقتی ما nazgul هستیم چرا باید با ارکها درگیر بشیم؟! جفتشون طرف sauron هستن که!!

بهترينشون Mage هستش !!!

به نظر من Archer ها از همه بهتر هستند و در مکان دوم Mage قرار داره;) با اجازه نوید جون:biggrin1:

به نظر من Mage از Archer قوی تره چون با اون سپر محافظی که Mage ها دارن تمام قدرت Archer از بین میره(البته به غیر از لگدپرانی!). در ضمن قدرت Healing ای که Mage ها هم دارند خیلی کمک می کنه! Scout ها هم تو مراحلی که باید یه چیزی را برداری یا مشعل روشن کنی یا حتی یک کس خاصی را بکشی خیلی کارو راحت می کنن چون راحت خودتون را نامرئی می کنید و همه را رد می کنید!

من تا الان 610تا GS ازش گرفتم !!!
يكيش هست كه ميگه با Gimly 20 نفرو بكش
توي Team Death Match ولي اصلا Gimly اونجا نيست كه بشه انتخابش كرد !!!
چرااااا ؟؟؟؟
نمی دونم مشکلت حل شده یا نه ولی همه ی Hero ها تو همه Map ها نیستن و باید یه Map ای را انتخاب کنی که Gimly توش باشه, مثلا Shire !

من سر 2تا achive موندم !!!
يكيو كه قبلا گفتم يكيم ميگه با sauron بزنم gandolf رو بتركونم !!!:biggrin1:
تا برسم به gandolf منو كشتن:confused:
منم تو این مرحله چندبار مردم ولی کلا 3 بار بهم اجازه داد که سائرون را انتخاب کنم که آخرین دفعش Gandolf را کشتم!

منم تو این مرحله چندبار مردم ولی کلا 3 بار بهم اجازه داد که سائرون را انتخاب کنم که آخرین دفعش Gandolf را کشتم!

جدي ميگي ؟؟؟ چجوري ؟؟؟ من يه بار ميميرم ديگه نميزاره با سائرون بيام !!!:confused:

نمی دونم مشکلت حل شده یا نه ولی همه ی Hero ها تو همه Map ها نیستن و باید یه Map ای را انتخاب کنی که Gimly توش باشه, مثلا Shire !

ممنون از راهنماييت ...:love:

جدي ميگي ؟؟؟ چجوري ؟؟؟ من يه بار ميميرم ديگه نميزاره با سائرون بيام !!!:confused:
نوید به خاطر اینه که وقتی با یک Hero میمیری دیگه نمی تونی انتخابش کنی و باهاش بازی کنی;)
منم با بقیه Hero ها وقتی میمردم دیگه نمی تونستم ازشون استفاده کنم ولی سائرون را هم تو ریوندل و هم تو شایر بعد از مردن هم دوباره پیغامش اومد که اگه می خوای می تونی بازم ازش استفاده کنی! البته خیلی هم حساب کتاب نداشت. مثلا یه بار که مردم درجا پیغام نیومد و چند بار دیگه که مردم پیغام اومد ولی باز یه بار دیگه هم 2 بار پشت سر هم پیغامش اومد!

مطمئن نیستم ولی فکر کنم اینکه تونستم از سائرون بیشتر از 1 بار استفاده کنم بر می گرده به همون قضیه خود حلقه که به سائرون زندگی جاودان می ده!

منم با بقیه Hero ها وقتی میمردم دیگه نمی تونستم ازشون استفاده کنم ولی سائرون را هم تو ریوندل و هم تو شایر بعد از مردن هم دوباره پیغامش اومد که اگه می خوای می تونی بازم ازش استفاده کنی! البته خیلی هم حساب کتاب نداشت. مثلا یه بار که مردم درجا پیغام نیومد و چند بار دیگه که مردم پیغام اومد ولی باز یه بار دیگه هم 2 بار پشت سر هم پیغامش اومد!

مطمئن نیستم ولی فکر کنم اینکه تونستم از سائرون بیشتر از 1 بار استفاده کنم بر می گرده به همون قضیه خود حلقه که به سائرون زندگی جاودان می ده!
دوست عزیز در مرحله آخر War Of The Ring شما 4 Hero می تونستی انتخاب کنی که اگه میمردی هم باز بر میگشتن. من فکر کنم چون Shire هم مرحله آخر Rise Of Sauron هست می تونی دوباره اون رو انتخاب کنی.;) راستی بخش Rise Of Sauron خیلی راحته من الان آخر Mines Of Moria هستم:biggrin1:

وست عزیز در مرحله آخر War Of The Ring شما 4 Hero می تونستی انتخاب کنی که اگه میمردی هم باز بر میگشتن. من فکر کنم چون Shire هم مرحله آخر Rise Of Sauron هست می تونی دوباره اون رو انتخاب کنی
توی اون مرحله اون چهار تا هیرو در اصل همون 4 تا کلاس بودند ولی توی مرحله اخر Rise Of Sauron همچین چیزی نبوده.

دوست عزیز در مرحله آخر War Of The Ring شما 4 Hero می تونستی انتخاب کنی که اگه میمردی هم باز بر میگشتن. من فکر کنم چون Shire هم مرحله آخر Rise Of Sauron هست می تونی دوباره اون رو انتخاب کنی.;) راستی بخش Rise Of Sauron خیلی راحته من الان آخر Mines Of Moria هستم
الان بحث سر مرحله آخر Rise Of Sauron و کشتن گندالف با خود سائرون هست.

شاید تو شایر به خاطر اینکه مرحله آخر بود می شد این کارو کرد ولی ریوندل چطور؟ من اونجا هم در کل 2-3 بار تونستم از سائرون استفاده کنم!

کلا قسمت Rise Of Sauron هم راحت تره و هم باحال تر. من تا الان کلی از نکات منفی بازی گفتم ولی تو این بخش چند تا نکته مثبت هست. یکیش امکان استفاده از Troll ها هست که نسبت به بخش های دیگه بازی خیلی هیجان انگیز تره. تو قسمت موریا هم اون شاخ هایی که جمع می کنی و بهت قدرت بیشتری می دن هم خیلی جالب بودن مخصوصا دومیش!

البته یه نکته ی خیلی مسخره هم تو این بخش بود:
تو مرحله ی ریوندل اول به شما می گه که برو و الروند را بکش و حلقه ای که دشتش هست را ببر به سمت دروازه شهر. ولی بعد از این کار و بعد از گرفتن یک مرکز کنترل دوباره به شما می گه که باید الروند و لگولاس را بکشی!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or