Shatteredsoul_2008
کاربر سایت
ای بابا اگه عین star wars battlefront باشه که حال نمیده من battlefront 2 رو بازی کردم قشنگ بود ولی نه برای XBOX 360 اگه Gameplay مثل همون باشه من شاید نخرمش کاشکی دوروست و حسابی از اب دراد :biggrin1:
این سبکش چیه؟
استراتژیکه یا نه؟
آره موافقم. پس اینم بخر:biggrin1:فکر کنم از امتحانش ضرر نکنیم. به خصوص می شه 4 نفره co op بریم.

ولی اگه مثل من خوره ی ارباب حلقه ها و کلا کارهای تالکین باشین گرفتن این بازی مثل یک وظیفه و ادای دین به تالکینه و نمیشه ازش گذشت!
از گیم اسپات 6.5 گرفته
جالبه که به سختیه بیش از حد بازی در campaign به عنوان یکی از نکات منفی اشاره شده
منم عکسهایی که دیدم گرافیک و نورش به نظرم پایین اومد
از دوستان هر کی گرفت بیاد یه توضیح عادلانه بده ممنون میشم
ولی اگه مثل من خوره ی ارباب حلقه ها و کلا کارهای تالکین باشین گرفتن این بازی مثل یک وظیفه و ادای دین به تالکینه و نمیشه ازش گذشت!
البته اگر نسخه اورجینال رو تهیه کنید
شما منظور منو بد متوجه شدی. من بیشتر من منظورم معنوی بود!
البته شک نکن که اگه جناب تالکین زنده بود و حتی 1 سنت از پولی که برای بازی میدادی به ایشون می رسید, من شده از نون شبم هم می زدم و بازی را اورجینال می گرفتم! ولی اگر ایشون الان بین ما بود مطمئن باش هرگز نمی ذاشت اسمش با این بازی یکی بشه.
اینی هم که می گم اورجینالش را می گرفتم واقعا می گرفتم. من الان بقیه بازی ها را هم اونایی که واقعا ارزشش را داره برای حمایت از کمپانی سازنده, شده چند برابر پولش را هم میدم و می گیرم(مثلا GTA IV) یا حتی آلبوم های خواننده های مورد علاقم را هم اورجینالش را دارم!