The Lord of the Rings: Conquest

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا اگه عین star wars battlefront باشه که حال نمیده من battlefront 2 رو بازی کردم قشنگ بود ولی نه برای XBOX 360 اگه Gameplay مثل همون باشه من شاید نخرمش کاشکی دوروست و حسابی از اب دراد :biggrin1:

من دموی بازی را چند روز پیش دانلود کردم و همین الان تونستم بشینم بازی کنم.

اول که شنیدم تیم سازندش همون تیم Starwars Battlefront هست خیلی نا امید شدم و بعد از این که چند تا gameplay دیدم هم معلوم بود که تقریبا همون بازیه Starwars Battlefront را روش map های جدید و شخصیت های جدید درست کردن و در واقع بازی اصلی همونه!

الان که دمو را بازی کردم اولین چیزی که به ذهنم رسید گرافیک خیلی پایین بازی بود. از نور پردازیش اصلا خوشم نیومد و در بعضی مواقع به خاطر نور آتیش شمشیر و ... که تو روز دیده می شد صفحه تقریبا سیاه می شد و برای چند لحظه هیچ چیز به غیر از خود کارکتر اصلی قابل دیدن نبود!

توی دمو فقط قسمت training و multiplayer بازه که من فعلا فقط training را رفتم. این قسمت مربوط می شه به جنگ دوره ی دوم که ایزیلدور حلقه را از دست سائرون در میاره و اونو تقریبا نابود میکنه! شما اول در نقش یک سرباز شمشیرباز هستین و با جلو رفتن می تونین شخصیتون را به تیرانداز, scout (خنجرباز!) , جادوگر و در نهایت خود ایزیلدو که یک Her یا قهرمان محسوب می شه تغییر بدین. در این مدت که جلو می رین علاوه بر نابود کردن اورک ها و دشمنان به یک سری control center می رسین که مثل بازی های battlefield باید چند دقیقه از اون نقطه دفاع کنید تا پرچم اون نقطه را کپچر کنید! و بعد از کپچر کردن اون کنترل سنتر می تونین در اونا شخصیت خودتون را عوض کنید! در آخرین قسمته training هم باید خود سائرون را نابود کنید که متاسفنه اصلا کار سختی نیست و خیلی راحت می شه نابودش کرد!

از سری نکات منفی بازی علاوه بر گرافیم پایین می شه به AI ضعیف بازی اشاره کرد که در اکثر مواقع اورک ها دارن فقط شما را تماشا می کنن و منتظرن تا برین سراغشون! کنترل بازی هم خیلی جالب نبود و نمیشد به صورت متوالی به دشمنان در جهات مختلف حمله کرد و اگر دشمن سمت راستتون را کشتین برای حمله به سمته چپی باید دستتون را از روی همه دکمه ها بر دارین و روتون را به طرف دشمن برگردونین و دوباره شروع به حمله کنید! یکی دیگه از نکات منفیش اینه که حداقل توی قسمت training بازی شما هیچ وقت نمیبازین و هروقت که بمیرین در نزدیکترین کنترل سنتر در همون زمان دوباره زنده می شین و در واقع به زمان یا مرحله ی قبلی برنمیگردین!

از نکات مثبتش هم می شه به این اشاره کرد که بازی از روی شاهکار تالکین یعنی ارباب حلقه ها ساخته شده و این معنیش اینه که شخصیت ها و مکان های بازی بسیار جذاب و درگیر کننده هستند ولی بازم متاسفانه به دلیل اجرای ضعیف فکر نمی کنم که بازی بتونه حتی ذره ای از شکوه و epic بودن سری داستان های ارباب حلقه ها را به نمایش بذاره!

ولی اگه مثل من خوره ی ارباب حلقه ها و کلا کارهای تالکین باشین گرفتن این بازی مثل یک وظیفه و ادای دین به تالکینه و نمیشه ازش گذشت!

از گیم اسپات 6.5 گرفته
جالبه که به سختیه بیش از حد بازی در campaign به عنوان یکی از نکات منفی اشاره شده
منم عکسهایی که دیدم گرافیک و نورش به نظرم پایین اومد
از دوستان هر کی گرفت بیاد یه توضیح عادلانه بده ممنون میشم;)

ولی اگه مثل من خوره ی ارباب حلقه ها و کلا کارهای تالکین باشین گرفتن این بازی مثل یک وظیفه و ادای دین به تالکینه و نمیشه ازش گذشت!

البته اگر نسخه اورجینال رو تهیه کنید

از گیم اسپات 6.5 گرفته
جالبه که به سختیه بیش از حد بازی در campaign به عنوان یکی از نکات منفی اشاره شده
منم عکسهایی که دیدم گرافیک و نورش به نظرم پایین اومد
از دوستان هر کی گرفت بیاد یه توضیح عادلانه بده ممنون میشم;)

البته اگر نسخه اورجینال رو تهیه کنید

شما منظور منو بد متوجه شدی. من بیشتر من منظورم معنوی بود!

البته شک نکن که اگه جناب تالکین زنده بود و حتی 1 سنت از پولی که برای بازی میدادی به ایشون می رسید, من شده از نون شبم هم می زدم و بازی را اورجینال می گرفتم! ولی اگر ایشون الان بین ما بود مطمئن باش هرگز نمی ذاشت اسمش با این بازی یکی بشه.

اینی هم که می گم اورجینالش را می گرفتم واقعا می گرفتم. من الان بقیه بازی ها را هم اونایی که واقعا ارزشش را داره برای حمایت از کمپانی سازنده, شده چند برابر پولش را هم میدم و می گیرم(مثلا GTA IV) یا حتی آلبوم های خواننده های مورد علاقم را هم اورجینالش را دارم!

شما منظور منو بد متوجه شدی. من بیشتر من منظورم معنوی بود!

البته شک نکن که اگه جناب تالکین زنده بود و حتی 1 سنت از پولی که برای بازی میدادی به ایشون می رسید, من شده از نون شبم هم می زدم و بازی را اورجینال می گرفتم! ولی اگر ایشون الان بین ما بود مطمئن باش هرگز نمی ذاشت اسمش با این بازی یکی بشه.

اینی هم که می گم اورجینالش را می گرفتم واقعا می گرفتم. من الان بقیه بازی ها را هم اونایی که واقعا ارزشش را داره برای حمایت از کمپانی سازنده, شده چند برابر پولش را هم میدم و می گیرم(مثلا GTA IV) یا حتی آلبوم های خواننده های مورد علاقم را هم اورجینالش را دارم!

عزیزم من بیشتر به شوخی گفتم
زیاد جدی نگیر;)
موفق باشی:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or