The Legend Of Zelda

بازی The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition

cover_large.jpg

عکس گیم پلی بازی

large.jpg

اطلاعات و اسکرین شات این بازی

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition (DSiWare) News, Reviews, Trailer & Screenshots

وضعیت خوب شه می یام سراغ دی اس و این زیلدا خودمون

بازی خوبیه البته هر دو تا نسخه زلدا DS قشنگن

من بخاطر اینکه از قدیم از زلدا NES و GB شروع کردم بعد همه رو بازی کردم اومدم جلو و آخرین نسل هم باری GBA و DS بازی کردم علاقه ام با زلداها سبک کلاسیکه

حالا دنبال اینم The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition از DSI SHOP بخرم

البته نینتندو پوینت میخواد که نمیدونم از کجا باید بخرم تو یوتویب کلی کلیپ هست که آموزش دانلود رایگان این بازی از DSI SHOP داده که من هیچی نفهمیدم

البته نینتندو پوینت میخواد که نمیدونم از کجا باید بخرم تو یوتویب کلی کلیپ هست که آموزش دانلود رایگان این بازی از DSI SHOP داده که من هیچی نفهمیدم

تاجایی که میدونم اون آمورش ها درست نیست معمولا
شرمنده که میگم
ببخشیدا به نظرم بهتر برای حفظ نظم تاپیک مربوط به افسانه ی زلدای مربوط به wii u تاپیک نظم بهتری داشته باشه
خیلی ممنون

جدی جدی خیلی مشخصه اکثرمون سنمون بالاس!خوبه همیشه با احترام باهم صحبت کنیم

من شماره ی اول ds رو این اواخر تموم کردم و فوق العاده س به نظرم
منم منتظرم آپدیت بعدی گیت وی بیاد که بتونم minish cap رو که احسان و بقیه معرفی کردن رو 3ds باز ی کنم
ظاهرا اون شماره خیلی کلاسیکه حالا تا ببینیم major mask بیاد ببینیم اون چطوره
ولی خیلی حیفم میاد زلدا مجموعه ش همیشه ارزش تکرار دوباره ش خیلی کمه.همیشه آرزوم بود که مثلا چی میشد لینک میتونست یه شمشیرزنی ساده،کمبو بزنه (مثلا یه چیزی مثل بایونتا!)و تو بازی آپگرید بسه.البته قسمت ماجراجوییش مثل همیشه باشه و آیتم ها هم همیشه تو طول بازی داده بشه.لامصب این شده یه فانتزی برام!!

منم منتظرم آپدیت بعدی گیت وی بیاد که بتونم minish cap رو که احسان و بقیه معرفی کردن رو 3ds باز ی کنم
ولی خیلی حیفم میاد زلدا مجموعه ش همیشه ارزش تکرار دوباره ش خیلی کمه.همیشه آرزوم بود که مثلا چی میشد لینک میتونست یه شمشیرزنی ساده،کمبو بزنه (مثلا یه چیزی مثل بایونتا!)و تو بازی آپگرید بسه.البته قسمت ماجراجوییش مثل همیشه باشه و آیتم ها هم همیشه تو طول بازی داده بشه.لامصب این شده یه فانتزی برام!!

بیشترین استریم های Speed Run رو زلدا داره ، حتی بیشتر از ماریو

Hyrule Warriors همین فانتزیه شماس:d
اگه نداریش پیشنهاد میکنم حتما بگیریش. خیلی خوبه بازیش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or