froka
کاربر سایت
آخه مشکل اینه که هایرول واریور روند داستانی و وجه ماجرایی مجموعه رو به اون صورت نداره
درسته یا نه?
قرار تو این چند روزه برسه دستم بازیش کنم بهت امارشو می دم عادل جان
آخه مشکل اینه که هایرول واریور روند داستانی و وجه ماجرایی مجموعه رو به اون صورت نداره
درسته یا نه?
درسته یا نه?
ممنون از پاسخ هر دوتون
خب nemesiss جان اگه bit'm up باشه که کلا با hack and slash فرق داره،مثل فرق سری واریور با سری devil may cry ،سری واریور buttom machin داره اما دویل و ... و مخصوصا نینجا گیدن کمبو دارن و استراتژی میخان برای بازی کردن
من اون مد نظرمه،فک کن،زلدا با قلابش یه غول آخر رو بکشه سمت خودش و کمبوی 20 ضربه ای به یه غول آخر بزنه!
تاپیک Zelda Wii U هست,اگر می خواید در مورد بازی های دیگه بحث کنید,لطفا برید به بخش مربوطه
ممنون از ابراز توجهتون به نظم تاپیک . اگه توجه کنید داریم راجعب زلدا صحبت میکنیم . خود زلدا هم منتشر نشده واسه همین داریم راجعب آینده ی اون و چیزهایی که ای کاش در اون باشن صحبت می کنیم . منطقیه راجعب بازی ای که نیومده اینطور صحبت هایی بشه
مصاحبه مال 2 هفته پیش هست و میاماتو می گه ممکنه شما برید یک کار دیگه ای بکنید و هدف اصلیتون رو فراموش کنید و ما نمی خواستیم یک بازی بسازیم که شما لزوما برای مدت زمان زیادی بازیش کنید و می خواستیم کاری کنیم که برای مدت زمان کم هم قابل بازی باشه.خبر جدید اینکه ظاهرا میاموتو گفته توی بازی انقدر ماموریتهای فرعی وجود داره که ممکنه هدف اصلی رو هم گم کنید! یعنی در حالی که داری ماموریت اصلی رو انجام میدی، کلی ماموریت فرعی جلوت سبز میشه که ماموریت اصلی رو یادت میره کلا!
توی گیم فا یه مصاحبه گذاشته بود از میاموتو:d
شما اگر برید سیب بخورید توی بازی,یعنی ماموریت فرعی انجام دادید؟منظور از "کارِ دیگه ای بکنید" همون ماموریت فرعیه دیگه حتما!
شما اگر برید سیب بخورید توی بازی,یعنی ماموریت فرعی انجام دادید؟
کار دیگه منظورش هر کاری هست که می شه توی بازی انجام داد,اعم از انجام ماموریت های فرعی
اخرش دستم رسید
دیشب خوابم نمی برد نمی دونم به خاطری چی بود عشق زیلدا بود یا نه
[/URL][/IMG]
داداش از ebay مي گرفتي، كلا امازون خيلي گرون در مياد.فدات داستان داره از امازون اروپا خریدم قرار بود یکی از بستگان برام بیاره یادش رفت تا یکی دیگه برام اورد
درست یادم نیست فکر کنم هر دو تا بازی 60 یا 70 پوند شد البته نامردا مالیات هم انداختن روش