The Legend Of Zelda

6565-620x330.jpg

Fan Art

دانلود فیلم جدید از گیم پلی :

http://dl.dbazi.com/Trailer/Zelda Wii U Video.MP4

TGA 2014: اولین تریلر از نسخه جدید بازی The Legend Of Zelda | دنیای بازی

تریلرشو دیدم خیلی این ذلدا عالیه خیلی قشنگ بودش با این دسته wiiu هم امکانات خاص خودش رو داشت واقعا خوشم امدش از بازیش

صادق جان دلمو خوش کردی خیال کردم تریلر جدید همونی که صبح گذاشته بودم ای بابا حالم گرفته شد

تریلرشو دیدم خیلی این ذلدا عالیه خیلی قشنگ بودش با این دسته wiiu هم امکانات خاص خودش رو داشت واقعا خوشم امدش از بازیش

لینک خرابه فکر میکنم.

کدوم لینک

لینکی که benjohn گذاشته بودو گفتم.
تریلرو دیدم و خوشم اومد. مخصوصا با حرکت موهای اسبها. یه حالت طبیعی و جالبی میداد به این گرافیک فانتزی. ایشالا اولین زلداییه که بازی میکنم!

حالا کم کم سعی میکنم همه رو بازی کنم(اگه خوشم بیاد!)
قصد داشتم اوکارینا رو بگیرم که فعلا مثل اینکه قسمت نیست!

- - -ویرایش - - -

ویدئو رو دیدم . این بازی واقعاً شاهکاره ! یعنی قشنگ ارزش اینو داره که بخاطرش یه Wii U بخری :| :دی

99.9% انحصاریای wiiu این ارزشو دارن:d

حالا کم کم سعی میکنم همه رو بازی کنم(اگه خوشم بیاد!)
قصد داشتم اوکارینا رو بگیرم که فعلا مثل اینکه قسمت نیست!

- - -ویرایش - - -

99.9% انحصاریای wiiu این ارزشو دارن:d

اگه یک موقعی خدای نکرده از زلدا خوشت نیومد دستگاه رو رد کن بره :دی
کنسول نینتندو داشته باشی و از زلداش خوشت نیاد یعنی هیچی :|

اگه یک موقعی خدای نکرده از زلدا خوشت نیومد دستگاه رو رد کن بره :دی
کنسول نینتندو داشته باشی و از زلداش خوشت نیاد یعنی هیچی :|

اره خدای حتما و حتما سری زیلدا و ماریو هر کسی رو راضی و شاد و وارد فضایی در بعد نینتندو می کنه

هیچ وقت حکم کلی راجع به چیزی که خودمون دوست داریم/نداریم نباید بدیم!:d
مثلا به نظر من حتی یکی از بازیهای انحصاری سونی ارزش بازی کردن نداره و واقعا نمیفهمم بقیه از چی این بازیا خوششون میاد! ولی هیچ وقت حکم نمیدم که هر وس اونا رو بازی کنه، وقتشو تلف میکنه!

قبلا روی ds یه زلدا بازی کرده بودم که خب خیلی خوشم نیومد. حالا ببینیم الان چی میشه:d
اصلا چرا راه دور بریم؟ همین ماریو کارت. همه دنیا دارن ازش تعریف میکنن. بهترین ریسینگ سال هم که انتخاب شد. ولی من هر کار کردم، نتونستم ازش خوشم بیاد! اصلا جالب نبود بنظرم!

هیچ وقت حکم کلی راجع به چیزی که خودمون دوست داریم/نداریم نباید بدیم!:d
مثلا به نظر من حتی یکی از بازیهای انحصاری سونی ارزش بازی کردن نداره و واقعا نمیفهمم بقیه از چی این بازیا خوششون میاد! ولی هیچ وقت حکم نمیدم که هر وس اونا رو بازی کنه، وقتشو تلف میکنه!

قبلا روی ds یه زلدا بازی کرده بودم که خب خیلی خوشم نیومد. حالا ببینیم الان چی میشه:d
اصلا چرا راه دور بریم؟ همین ماریو کارت. همه دنیا دارن ازش تعریف میکنن. بهترین ریسینگ سال هم که انتخاب شد. ولی من هر کار کردم، نتونستم ازش خوشم بیاد! اصلا جالب نبود بنظرم!

اخه نظر هر نفر فرق میکنه منم با ماریو کارت زیاد حال نکردم فقط مال جمعه تنهایی حال نداره البته سلیقه فرق داره و در ضمن هر کسی عاشق محبط باز و حل معما و ماجراجویی باشه با سری زیلدا به همه خواسته هاش میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or