the legend of zelda:skyward sword

اتفاقا IGN و Gaminformer و Eurogamer و Edge معتقدند همونی شده که باید بشه وگرنه 10 نمیدادن:d
کنترل بازی رو من از دوستانی که دموش رو بازی کرده بودند (یه مدت قبل از بازی اصلی اومد 1 گیگ هم حجم داشت) پرسیدم همه میگفتند عالی کار شده.تو IGN هم ریچ گفته بود من همیشه معتقد بودم زلدا فقط با کنترل های کلاسیک بیشترین لذت رو داره ولی این بازی نظرمو کاملا عوض کرد:d

متاش 95 شده مشکل اساسی 5 ساعت ابتدایی بازی هست که هیچی نداره

در ضمن من بازی رو از روی دیسک می رم لازم نیست حتما ایمج بگیرید

پس گویا GS کلا با بازیهایه ژاپنی مشکل داره جدیدا
اون از 5.5 که به acecombat داد و انصافا حقش 8.5 بود حداقل اینم از این
انشااله زودتر برسه دستم و بازیش کنم:x

این سایت ها رو بریزید توی جوب
مگه حرف اینا وحی منزل هست که این همه به چرت و پرتاشون اهمیت میدید
خودتون بازی رو تجربه کنید و کنترلش رو ببینید بعد متوجه می شید که مشکل داره یا شاهکاره. این بازی ارزشش 7 و 8 هست یا 10!

• Like
Reactions: 235matin235
این سایت ها رو بریزید توی جوب
مگه حرف اینا وحی منزل هست که این همه به چرت و پرتاشون اهمیت میدید
خودتون بازی رو تجربه کنید و کنترلش رو ببینید بعد متوجه می شید که مشکل داره یا شاهکاره. این بازی ارزشش 7 و 8 هست یا 10!

ایا این تاپیک خوابید؟؟؟:دی

• Like
Reactions: 235matin235
نه من دارم بازی می کنم این ضرهای بازی گویا بی نهایت هستن هر تکونی می خوری یکی باهات ضر می زنه اما جدای از این ها گیم پلی بازی عالی هست حتما امتحانش کنید

داستان بازی نسبت به شماره های قبلی خیلی بهتر شده
قبلا توی بازی لینک فقط دو احساس داشت. یکی خوشحال بود یا اینکه اخم می کرد و خشمگین می شد. یه داستان دو قطبی محض که یه طرفش خوبی بود و یه طرفش بدی
الان احساس پشیمونی و از خودگذشتگی هم توی داستان هست. عشق که بین لینک و زلدا وجود دارد خیلی گرم تره و در کل داستان ملموس تر شده نسبت به داستان دیزنی وار و فیرتیل گونه ای که قبلا داشت. مردم شهر هم داستان های فرعی مخصوص به خودشون رو دارن که مثل همیشه عالیه . این ضر هایی هم که می گید مربوط میشه به همین بخش داستان. البته این وسط یه قابلیت خوبی که گذاشته شده اینه که بالای سر هر کسی که یه حرف درست و درمون واسه گفتن داره یه علامت نقطه چین میاد و مثل قبل نیاز نیست با تک تک افراد هر دفه که اسکای لافت میای صحبت کنی.
انیشمیشن ها هم با وجود اینکه روی Wii داره این بازی اجرا میشه جدا دیدنیه. رقص روی آب همراه جدید لینک Fi یکی از زیباترین قسمت های بازی به حساب میاد. خود انیمیشن های لینک هم در حین بازی و هم در حین کات سین ها
در مورد گیم پلی یه چیزی که زیاد باهاش حال نکردم این بود که مثلا کیسه بمب رو که افزایش حجم میدی یه کیسه توی لیست آیتم هایت توی کیفت می زاره که باعث میشه یه اسلات واسه آیتم ها پر بشه. کیسه دوم رو که می گیری یه اسلات دیگه. کیسه مربوط به دونه های تیرکمون میگیری یه اسلات دیگه.اما کیسه پول هیچ اسلاتی نمی گیره! اصلا چه نیازی به این کار بود. کیسه رو به کل تعویض می کردید. آخر سر می بینی 4 تا کیسه بمب 5 تایی داری که 4 تا از اسلات ها رو پر کرده.

چی بگم والا!:دی
هر چی جلوتر میری بهتر میشه
الان 45 ساعته که رفتم و فکر کنم تازه 60 درصدش تموم شده
اسپویلر! اتوضیح یه مرحله هست. زیاد اسپویل نیست ولی اگه خیلی حساسیت نخونید
یه سری مرحله داره که لینک روح میشه.
باید دونه هایی رو جمع کنید که روحتون رو رشد میده! 15 تا هست که توی مرحله پخش شده
زمانی که از دایره شروع خارج می شید یه سری نگهبان داره که بیدار میشن میفتن دنبالتون تا اینکه یه دونه پیدا کنید
هر دونه ای که می خورید 90 ثانیه فرصت بهتون میده که دونه بعدی رو پیدا کنید. در این بین یه سری نیمچه نگهبان بیدار هم تو محیط هستن که اگه پیداتون کنن نگهبان های خفته بیدار میشن و به سرعت میان طرفتون و اگه یه ضربه بهتون بزنن باید از اول همه دونه ها رو پیدا کنید
با اینکه شاید ساده به نظر بیاد ولی هیجانش خیلی بالائه بخصوص آخرین دونه ها که سخت پیدا میشه. یه موسیقی فوق العاده جالب هم توی پشت زمینه پخش میشه و هیجان بازی رو بالا می بره
از مراحل مورد علاقه من توی بازی حساب میشن.فقط حیف که 3 تا بیشتر نیستن

ببخشید دوستان . شما هم تو بازیی مشکلات کنترلی دارید ؟ بعضی وقتا پوینتر اعصاب خورد کن میشه.

دیگه بازی موشن کنترلی بهتر از این نمی شه
باید تحمل کرد
البته زیاد هم بد نیست. یه مدت بری عادت می کنی
کاش اینا همش انتخابی بود و هر کی دوست داشت با دسته معمولی میرفت.
از همه رو اعصاب تر زمانی هست که می خواید سوار بر پرنده یه غول هم بکشید. به فحش می کشید بازی رو!:دی
دقیقا مثل ماریو گلکسی ها و اون مراحل گوی بلوری

یه هدیه کوچیک از طرف من به طرفدارهای بازی!:دی
افکت زیبای Spirit Vessel
خیلی دنبالش گشتم ولی توی نت نبود و بعد مجبور شدم خودم کپچر کنم
یه آهنگ 2-3 ثانیه ایه که افرادی که بازی رو انجام داده باشن می دونن کی پخش می شه
من که خیلی خودم ازش خوشم میاد برای همین کلی تلاش کردم تا پیداش کنم و بزارمش روی گوشیم به عنوان massage tone
این لینک دانلودش
http://mediafire.com/?muqv0c3rtw9li3y
50 کیلو بایت بیشتر نیست پس حتما یه امتحان بزنید

• Like
Reactions: masoud101

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or