the legend of zelda:skyward sword

چنده یدونه بخریم برا حمل ونقل هوایی:دی

این یکی که خیلی عصبیه فک نکنم بذاره سوار شی:))
بچه ها اگه نمونه های واقعی از سایر سایر جونورای بازی دارین بذارین ببینیم :d

من خیلی خیلی دلم چسبیده به این بازی!
با اینکه بازی نکردم ولی جزو اون دسته ای هستش که میدونم بازی کنم عاشقش میشم ...
راستش کنسول وی هم ندارم!
نمیشه این رو با شبیه ساز دلفین بازی کرد؟

با امولاتور نشد نداره ولی فک نکنم بازیهای وی رو خوب جواب بده مخصوصا این یکی که بد جوری از موشن پلاس کار میکشه! بخاطر موشن پلاسش هر 5-6 ساعت یبار باتریاشو میذاشتم شارژ!#:-s برعکس No more hero 2 که از اول تا آخرش فقط یبار باتری خالی کرد
wii دیگه خیلی ارزون شده کارکردش

این یکی که خیلی عصبیه فک نکنم بذاره سوار شی:))
بچه ها اگه نمونه های واقعی از سایر سایر جونورای بازی دارین بذارین ببینیم :d

با امولاتور نشد نداره ولی فک نکنم بازیهای وی رو خوب جواب بده مخصوصا این یکی که بد جوری از موشن پلاس کار میکشه! بخاطر موشن پلاسش هر 5-6 ساعت یبار باتریاشو میذاشتم شارژ!#:-s برعکس No more hero 2 که از اول تا آخرش فقط یبار باتری خالی کرد
wii دیگه خیلی ارزون شده کارکردش

آره مخصوصا از اون گنده هاش که هی برادر صدا میکرد توی بازی لینک رو !! :))

عمرا اگه با شبیه ساز اجرا بشه ! شاید نسخه ی Twilight princess اش اجرا بشه ولی Skyward sword اش امکان نداره... !

سلام

به جهت اطلاع رسانی میگم :

The Legend of Zelda: Skyward Sword - Dolphin-Emulator.com Wiki

به Version Compatibility بروید .

اگر چه من خودمم بعضی بازی ها مثلا New Super Mario Bros رو با شبیه ساز بازی کردم و به روش غیر قانونی ولی به نظر خودم انجام این کار درست نیست تقریبا (خوب این نظر من هست )

• Like
Reactions: ehsanservat
سلام

اگر چه من خودمم بعضی بازی ها مثلا New Super Mario Bros رو با شبیه ساز بازی کردم و به روش غیر قانونی ولی به نظر خودم انجام این کار درست نیست تقریبا (خوب این نظر من هست )

یک جاش گفته بود که دلفین با موشن پلاس میونه ی خوبی نداره...با این حساب میشه بازیش کرد یا نه ؟؟؟

سلام

:praying:بله بله.... چنتا بازی اریج داری؟:praying:

نسخه Twilight Princess رو تونستم با Dolphin بیارم بالا و خیلی خیلی هم لذت بردم، اما این یکی رو من نتونستم، اگه کسی تونسته یه آماری هم به ما بده از کف دربیایم! :دی

• Like
Reactions: alisantori
اگه هم بالا بیاد نمیشه بازیش کرد چون کلا از موشن پلاس استفاده شده و از اون نشونه که تو دلفین نشانه گر موس شبیه سازی شده ، استفاده نشده.
حتی اون نشونه گیری ای که توبازی هست با موشن پلاس هست.

به نظرم دور بازی هایی که موشن پلاس دارن رو باید خط بکشی با دلفین.مگه اینکه شبیه سازش بیاد!!!!!

• Like
Reactions: alisantori
تونستی تموم کنی Twilight princess اش رو ؟

تا Temple Of Time رفتم بعدش ویندوز پرید و دوباره فرصت نشده هنوز برم این بازی رو...
شاهکار به تمام معنا بود، طراحی هنری 20....

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------

اگه هم بالا بیاد نمیشه بازیش کرد چون کلا از موشن پلاس استفاده شده و از اون نشونه که تو دلفین نشانه گر موس شبیه سازی شده ، استفاده نشده.
حتی اون نشونه گیری ای که توبازی هست با موشن پلاس هست.

به نظرم دور بازی هایی که موشن پلاس دارن رو باید خط بکشی با دلفین.مگه اینکه شبیه سازش بیاد!!!!!

آره، فعلاً که باید حسرت به دل بمونم...!
حالا یا امولاتور جدید بیاد یا کسی رو پیدا کنم ازش wii قرض بگیرم برم بازی رو! :دی

تا Temple Of Time رفتم بعدش ویندوز پرید و دوباره فرصت نشده هنوز برم این بازی رو...
شاهکار به تمام معنا بود، طراحی هنری 20....

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------

آره، فعلاً که باید حسرت به دل بمونم...!
حالا یا امولاتور جدید بیاد یا کسی رو پیدا کنم ازش wii قرض بگیرم برم بازی رو! :دی

منم تا Temple of time بیشتر نتونستم برم... یک جاییش هست میمونم که باید چیکار کنم :دی

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

در به در دنبال Start Orb ویندوز 7 Triforce ام....تا الان چند تا هم پیدا کردم ولی اونی که میخوام نیست...:(

منم تا Temple of time بیشتر نتونستم برم... یک جاییش هست میمونم که باید چیکار کنم :دی

---------- نوشته در 05:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

در به در دنبال Start Orb ویندوز 7 Triforce ام....تا الان چند تا هم پیدا کردم ولی اونی که میخوام نیست...:(

تصحیح میکنم... من توی Temple of time نیستم... توی Arbiter's Grounds ام ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or