Parsa13 کاربر سایت Aug 10, 2012 #151 نوشته شده توسط Wander: بابا این نسخه از همه نسخه ها ساده تره چطور توش موندید بیشتر... یک جاش بود که باید 3 تا اسکلت رو میترکوندمشون...من نمیترکوندم...واسه ی همین رد نمیشد !!
نوشته شده توسط Wander: بابا این نسخه از همه نسخه ها ساده تره چطور توش موندید بیشتر... یک جاش بود که باید 3 تا اسکلت رو میترکوندمشون...من نمیترکوندم...واسه ی همین رد نمیشد !!
Parsa13 کاربر سایت Aug 10, 2012 #152 صفحه ی اول همین تاپیک یک لینکی گذاشته شده که آهنک از System of a down هست...در مورد همین بازی اینطوری که نوشته...کسی آهنگش رو داره ؟؟
صفحه ی اول همین تاپیک یک لینکی گذاشته شده که آهنک از System of a down هست...در مورد همین بازی اینطوری که نوشته...کسی آهنگش رو داره ؟؟
arshiya26 کاربر سایت Aug 10, 2012 #153 نوشته شده توسط Wander: بابا این نسخه از همه نسخه ها ساده تره چطور توش موندید بیشتر... چشممون روشن
Parsa13 کاربر سایت Aug 10, 2012 #154 این هم لینک دانلود اسکرین سیور زلدا به عنوان 25 امین سالگردش ... خیلی خوب بود !...دیگه چیزی نمونده تا کل کامپیوترم بشه از سری های زلدا ! zelda25th_screensaver_win.zip
این هم لینک دانلود اسکرین سیور زلدا به عنوان 25 امین سالگردش ... خیلی خوب بود !...دیگه چیزی نمونده تا کل کامپیوترم بشه از سری های زلدا ! zelda25th_screensaver_win.zip
arshiya26 کاربر سایت Aug 10, 2012 #156 نوشته شده توسط Wander: ................. بیشتر... خودتی...................
Parsa13 کاربر سایت Aug 11, 2012 #157 نوشته شده توسط arshiya26: خودتی................... بیشتر... ادب رو رعایت کنین و بهم فهش ندین !!
Wander کاربر سایت Aug 12, 2012 #159 نوشته شده توسط arshiya26: ممد 5 روزه چه نمایشگاهی میری؟ بیشتر... شهید شدم سر اسم این نمایشگاه البته سوژه خوبی بود واسه سره کار گذاشتن ملت ولی خوب من مثبت تر از این حرفام که ملت رو سره کار بزارم
نوشته شده توسط arshiya26: ممد 5 روزه چه نمایشگاهی میری؟ بیشتر... شهید شدم سر اسم این نمایشگاه البته سوژه خوبی بود واسه سره کار گذاشتن ملت ولی خوب من مثبت تر از این حرفام که ملت رو سره کار بزارم
Parsa13 کاربر سایت Aug 12, 2012 #160 نوشته شده توسط Wander: شهید شدم سر اسم این نمایشگاه البته سوژه خوبی بود واسه سره کار گذاشتن ملت ولی خوب من مثبت تر از این حرفام که ملت رو سره کار بزارم بیشتر... قضیه چیه ؟؟
نوشته شده توسط Wander: شهید شدم سر اسم این نمایشگاه البته سوژه خوبی بود واسه سره کار گذاشتن ملت ولی خوب من مثبت تر از این حرفام که ملت رو سره کار بزارم بیشتر... قضیه چیه ؟؟
Parsa13 کاربر سایت Aug 12, 2012 #161 من هرچی دقت میکنم میبینم هیچ فرقی بین Master sword توی Twilight Princess با Skyward Sword نیست !!
arshiya26 کاربر سایت Aug 12, 2012 #162 نوشته شده توسط Parsa13: من هرچی دقت میکنم میبینم هیچ فرقی بین Master sword توی Twilight Princess با Skyward Sword نیست !! بیشتر... اخه تو گاوی Spoiler ببخشید
نوشته شده توسط Parsa13: من هرچی دقت میکنم میبینم هیچ فرقی بین Master sword توی Twilight Princess با Skyward Sword نیست !! بیشتر... اخه تو گاوی Spoiler ببخشید
Parsa13 کاربر سایت Aug 12, 2012 #163 نوشته شده توسط arshiya26: اخه تو گاوی Spoiler ببخشید بیشتر... خب چه ربطی داره ؟؟
arshiya26 کاربر سایت Aug 12, 2012 #164 نوشته شده توسط Parsa13: خب چه ربطی داره ؟؟ بیشتر... دقت می کردی میفهمیدی
Parsa13 کاربر سایت Aug 12, 2012 #165 نوشته شده توسط arshiya26: دقت می کردی میفهمیدی بیشتر... بگو حالا !