the legend of zelda:skyward sword

ها این لینک دومیه درسته برام.
راستی این WBFS هستش یا ISO ؟
پ.ن: پارت 7 هم نداره ها:d
:دی
رپیدبازه دیگه
حالش خوب نیست!:دی
اون یه پارت رو بهت میدم. خودت زحمته مستقیم کردنش رو بکش
الان سایتی که ازش گرفتم دان شده. صبح اون لینک رو هم میزارم
لینک مستقیم نداره این بازی؟
به پست های بالاتر مراجعه کن

داری بازی می کنی حال می کنی دیگه
نه بابا
دیشب اومدیم بازی کنیم منم حساس به این جور چیزا. این CFG لعنتی کاور بازی ها رو اجرا نمی کرد! هر کاریش هم کردم نشد. نزدیک 2 ساعت از من وقت گرفت ولی درست نشد. ساعت 12 یه 1 ساعتی بازی کردم که اونم با گشتن همه سوراخ سمبه ها و صحبت با تمام کاراکتر ها به هیچ کجا نرسید که بخوام نظری در موردش بگم.تنها چیزی که تا الان خیلی نظرم رو جلب کرده صورت های واقعی تر و با طراحی زیبا تر کاراکتر های بازی بود. گرافیک خیلی قشنگی داره
زلدا هم خیلی شیطون شده توی این شماره!:دی زیادی مواظبه لینکه!:دی

محمد جان کنترل بازی چجوریه ؟ آخه گیم اسپات روانی :d به کنترل بازی گیر داده !
خودت بیشتر کدوم کنترل رو برای این بازی میپسندی ؟ کلاسیک یا با موشن .
زیاد نرفتم
من اصولا از موشن کنترلر تا جایی که به تجربه بازی ضربه نزنه استقبال می کنم همون جور که از توایلایت پرنسس خوشم اومد
باید برم جلوتر تا بشه کامل نظر داد در مورد کنترل.

بازی فریز نمیشه برات؟شنیدم بعضی جاها مثل باس دوم فریز میکنه...میترسم دانلود کنم 4 گیگ بپره ازم:(
متاسفانه کل امروز رو داشتم رانندگی می کردم!:(
امشب بعد یه چرت سعی می کنم برم ببینم سر اون باس چی میشه
راستی کنترل بازی هیچ مشکلی نداره. کسی که با ماریو گلکسی مشکل داشته باشه با اینم مشکل داره. دقیقا پروازش شبیه اون بازیه. بقیه چیزاش مثل پرت کردن یه شی به هوا یا روی زمین بدون مشکل انجام میشه
البته هنوز نمیشه نظر قطعی داد

سلام به همه دوستان این زلدای جدید دی وی د ی هاش اومده تو بازار؟
من وقتی با برنامه نیوگاما می خوام بازیا رو بیارم نمیاد یعنی شمارشگر که تموم میشه دوباره برمیگرده تو صفحه اول برنامه نیو گاماکنسول هم کپی خور از هارده فریم ور 4.2 هست ممنونم​

• Like
Reactions: alisantori
سلام به همه دوستان این زلدای جدید دی وی د ی هاش اومده تو بازار؟
من وقتی با برنامه نیوگاما می خوام بازیا رو بیارم نمیاد یعنی شمارشگر که تموم میشه دوباره برمیگرده تو صفحه اول برنامه نیو گاماکنسول هم کپی خور از هارده فریم ور 4.2 هست ممنونم​
http://www.wiiso.com/showthread.php...kyward-Sword-Spa-Eng-Fre-NTSC-U-FULL-2011-FIX
این رو دانلود کن و تمام WAD ها رو با wad manager نصب کن. بازی رو هم از روی هارد اجرا کن

بازی فریز نمیشه برات؟شنیدم بعضی جاها مثل باس دوم فریز میکنه...میترسم دانلود کنم 4 گیگ بپره ازم:(
رسیدم به فریز!:( الیته نه باس بلکه همون اول بازی که لینک سقوط آزاد می کنه به سوراخ آسمون!
یه سری کارها هم کردم مثل ران ios 250 و on کردن اون گزینه Block IOS reload ولی بازی فریز می کنه
راه حلی سراغ داری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or