تازه 9 ساعت بازی کردم. چیزی نرفتم که بخوام نظر بدم. هنوز وسایل خفنش دستم نیومده
فقط همین رو بگم که کشتن دشمنا توی این شماره از همه جالب تره اونم به لطف همین موشن کنترلی که بعضی ها بهش گیر دادن. بدون موشن کنترلر این سیستم غیر ممکن هست. فقط تصور کنید که دارید متال گیر رایزینگ با move بازی می کنید!
سیستم استفاده از شمشیر توی بازی منو خیلی یاده اون بازی انداخت. البته استفاده ای که نینتندو از شمشیر برای پیشروی در بازی کرده فکر نمی کنم در اون بازی به این وسعت و کاملی انجام بگیره چون اون بازی بیشتر از این نصف کردن واسه اکشن استفاده می کنه ولی توی این بازی خیلی استفاده های مختلفی داره و گیم پلی بازی به این ویزگی گره خورده. فکر نمی کنم که هیچ کس مثل نینتندو اینقدر قشنگ از موشن کنترلر استفاده کرده باشه
یه خبر هم خوش و هم شاید ناخوشایند اینکه دیگه خیری از گمراه شدن وسط یه محیط در اندشت و گشتن هر سوراخ سمبه ای واسه پیدا کردن ماموریت نیست. همراه جدید لینک اینقدر بهتون اطلاعات میده که هیچ موقع گم نشید. حتی توی مبارزات با غول ها هم اگه ازش هی بخواید بیشتر توضیح بده کامل روش کشتنش رو میگه البته نه به شکل کاملا مستقیم ولی تا حدود زیادی روش از بین بردن غول اسپویل میشه پس حواستون باشه که ازش زیاد اطلاعات نگیرید. جالب اینجاست که وسواس عجیبی واسه گزارش دادن داره به شکلی که درصدی که ممکنه هدف مورد نظر در مکان در نظر گرفته شده باشه رو هم میگه. تعداد کشتن هر مدل دشمن و میزان موفقیت شما در مبارزه با اون. اگه بخواید یه انالیز کامل از وضعیتتون انجام میده و میگه که ابزاری که همراه دارید چقدر مناسبه این ماموریت هست! چیزایی که توی هیچ کدوم از شماره های بازی نبوده
در ضمن بازی یه نقد مفصل خواهد داشت توی صفحه اصلی!
امیدوارم که هر چه زودتر بتونم تمومش کنم که نقدش هم از دهن نیوفته