PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
سلام به همه !
من بالاخره قسمت داستانی و Left Behind رو تموم کردم نگران نباشید پستم هیچ اسپویلی نداره ! بازی واقعا فوق العاده بود و به هیچ قسمتیش نمیشه گیر داد !
به هرکسی که بازیو تموم نکرده پیشنهاد میدم اصلا وارد Credit نشه چون اون موزیک و حس اخر بازی از دستش میره ! این اولین بازی بود که من تا اخری که اسم هارو نوشت نشستم و به اهنگ های فوق العادش گوش دادم
همینطور برای DLC ! بازی واقعا ارزش 2 بار تموم کردن رو داره ولی چون داستان لو رفته یه مقدار از لذتش کم میشه ! به شدت منتظر نسخه 2 بازی و همچنین انچارتد ! دوستان یه درخواستی هم دارم ! کسی اینجا هست که از شماره 1 تا 3 انچارتد رو رفته باشه !؟؟
اگه هست لطفا توی پ.خ به من داستان و شخصیت همین نیت رو یه توضیحاتی بده و بگه چه خبره چون من PS3 نداشتم و برای 4 ش سر در گم نشم و بفهمم چه خبره

دوستانی که مشکل ریجن دارن میتونن یه اکانت ریجن دو بسازن با اکانت اصلی Primary کننش تا مپ ها با اکانت اصلیتون هم شیر بشه!
خب من اکانت امریکام پلاس داره اگه اکانت ریجن دو رو primary کنم که دیگه نمیتونم از پلاس استفاده کنم که.میتونم؟

شما وقتی Primary کنی پلاست هم شیر میشه!

الان یعنی من که تو اکانت ریجن 1 پلاس دارم یه اکانت ریجن 2 بسازم و همینو primary کنم بازم پلاس دارم ؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه
فقط اگه اکانت پرایمری پلاس داشته باشه بین بقیه اکانت ها شر میکنه (فکر کنم)

الان یعنی من که تو اکانت ریجن 1 پلاس دارم یه اکانت ریجن 2 بسازم و همینو primary کنم بازم پلاس دارم ؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه
فقط اگه اکانت پرایمری پلاس داشته باشه بین بقیه اکانت ها شر میکنه (فکر کنم)
نه دیگه.تازه فهمیدم چی شد.اکانت امریکات که پلاس داره هیچ.یه اکانت ریجن دو میسازی و dlc رو با اون دانلود میکنی.بعد این اکانتو پریمری میکنی.بعد با اکانت امریکات میری بازی میکنی.پلاست بین اکانتای دیگه شیر نمیشه و فقط با همون امریکاییه پلاس داری.ولی چون ریجن دو رو پریمری کردی میتونی از اون dlc استفاده کنی روی اکانت امریکات.فهمیدی چی شد؟

نه دیگه.تازه فهمیدم چی شد.اکانت امریکات که پلاس داره هیچ.یه اکانت ریجن دو میسازی و dlc رو با اون دانلود میکنی.بعد این اکانتو پریمری میکنی.بعد با اکانت امریکات میری بازی میکنی.پلاست بین اکانتای دیگه شیر نمیشه و فقط با همون امریکاییه پلاس داری.ولی چون ریجن دو رو پریمری کردی میتونی از اون dlc استفاده کنی روی اکانت امریکات.فهمیدی چی شد؟

اره کاملا فهمیدم
ممنون از راهنماییت ( کلی غصه خوردم نمیتونم این DLC رو بازی کنم)

پلاس بین اکانتا شیر میشه دوستان. اگه یه اکانت شما که پلاس داره رو Primary کنید، باقی اکانت ها هم میتونن از پلاسش استفاده کنن.
ولی این که بشه DLC رو با یه اکانت دیگه دنلود کرد و بعد با اون اکانت که پلاس هست بازی کرد رو من اطلاعی ندارم. نمیدونم شدنیه یا خیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or