PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
هیچ جا سخت‌تر از چپتر زمستون نیست. اون قسمت که الی و دِیو به صورت تگ با زامبی‌ها درگیر می‌شن سخت‌ترین قسمت بازیه.قسمت دوم هم همون چپتره که الی با اسب فرار کرده، اونجا هم به شدت مهمّات کمه و تعداد دشمنا زیاد.
فعلاً چپتر Hometown رو روی Grounded رفتم :p

با دو بار Grounded رفتن نمی‌شه همه اسلحه‌ها رو آپگرید کرد :دی
حداقل باید بار اول رو Easy یا Medium بری :دی
خوب مومن دارم میگم انجام دادم دیگه :دی دروغ که ندارم :دی یدونه آپگرید پایانی rifle مونده بود که اونم تو همون آخرای بازی اوکی کردم

خوب مومن دارم میگم انجام دادم دیگه :دی دروغ که ندارم :دی یدونه آپگرید پایانی rifle مونده بود که اونم تو همون آخرای بازی اوکی کردم

آخه من الان دارم روی Grounded می‌رم اصلاً هیچی واسه جمع کردن نیست که بخوای همه اسلحه‌ها رو آپگرید کنی :دی

آخه من الان دارم روی Grounded می‌رم اصلاً هیچی واسه جمع کردن نیست که بخوای همه اسلحه‌ها رو آپگرید کنی :دی

عزیز جان تو Grounded اون چیز میزا که میشه برداشت برق نمیزنه؛ قشنگ باید همه جا رو بگردی

Do you see my f*cking SHOTGUN now

WHERE is my doughter

آخرین ویرایش:
عزیز جان تو Grounded اون چیز میزا که میشه برداشت برق نمیزنه؛ قشنگ باید همه جا رو بگردی

Do you see my f*cking SHOTGUN now

WHERE is my doughter

دست شُما درد نکنه :دی
دیگه اونقدرا هم از مرحله پرت نیستیم دادا :دی
به هر حال مهّمات و وسایل آپگرید روی Grounded خیلی کمتر گیر میاد :دی

ND آعلام کرد DLC بعدی که شامله 2 تا مپه مولتی میشه رو به صورت free عرضه خواهد کرد.
دلیلش هم به خاطره مشکلات match making هست که هنوز وجود داره...
:"We've decided to release these two maps for free on both the PS3 and PS4 in appreciation for all of your continued patience as we work to resolve matchmaking issues,":
توی بلاگ nd هم گفتن.

The Last of Us Remastered Receives Free Multiplayer Maps - IGN

احتمالاً خیلی هاتون متوجه این موضوع شدید که هرچی اون کله اسکلت توی مغازه هالووین پیشبینی می کرد درست بود:
?Are we gonna die today -
.Seems dreadfully unlikely -
?Am I ever going to get to play a videogame -
.Your chances are dismal -
?Will I drive a car again -
.I feel it in my bones -
?Are we ever leaving this stupid quarantine zone -
(The answer is in limbo (so there is a chance -
?Will we ever gonna get our water guns back -
!The spirit nodes yes -​
- آیا ما امروز میمیریم؟
- به نظر خیلی غیر محتمل میاد.
- آیا من یه روزی یه بازی کامپیوتری انجام می دم؟
- احتمالش خیلی کمه.
- آیا من دوباره یه ماشین می رونم؟
- رخ دادنشو توی وجودم حس می کنم
- بالاخره ما این منطقه قرنطینه مزخرفو ترک می کنیم؟
- جواب این پرسش در ابهامه (پس یعنی احتمالش وجود داره)
- آیا ما تفنگ های آب بازی مون رو پس می گیریم؟
- ارواح اشاره می کنن بله!

دوستانی که پیش خرید کردند به موارد زیر رسیدن!؟
اون اسکین ها رو چطور میتونم استفاده کنم!؟
3ec21c7331811f5db24e3aced67bf542.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

اره به ما هم نداده...فقط توو اسکین ها واسه الی یه دونه تی شرت لجنی مانند داد که سیمبل ناتی داگ روش بود داده....همین...نهxp واسه مولتی...نه اون اپگرید ها

اون اسکین هارو هم اگه بازی رو روی درجه های سختی مختلف تموم کنی واست باز میشه که بخریشون..بعد که خریدی یه گزینه داره واسه apply کردن

هیچ جا سخت‌تر از چپتر زمستون نیست. اون قسمت که الی و دِیو به صورت تگ با زامبی‌ها درگیر می‌شن سخت‌ترین قسمت بازیه.قسمت دوم هم همون چپتره که الی با اسب فرار کرده، اونجا هم به شدت مهمّات کمه و تعداد دشمنا زیاد.
فعلاً چپتر Hometown رو روی Grounded رفتم :p
وای آره اونجام خیلی سخته و هم ترسناک برای بار اول بخوای بازی کنی.من رو Medium بار اول بازی میکردم بقدر استرس داشتم اونجارو که حد و حساب نداشت دستام میلرزید ولی خب مهمات زیاد بود مخصوصا این Molotov Cocktail داشتم راحت میشد bloater رو کشت ولی الان رو Grounded دیگه باید رو درگیرها فیزیکی و هدشات کردن برنامه ریزی کرد راه دیگه ای نداره :دی اونجا که الی فرار میکنه زیاد سخت نیست.
من تا چند تا چپترو رو Survival رفتم بعدش عوض کردم رو Grounded خیلی هوش مصنوعی قویتر شد کپ کردم :دی
من خیلی دوست داشتم مثل اون قابلیتی که تو Left Behind بود که کلیکر و رانرهارو مینداختیم به جون هانتر ها تو بازی اصلی باشه گیم پلی دیگه بی نقص ترین حالت ممکن میشد البته تو بعضی جاها بود خیلی عالی میشد.این قابلیت تو DLC عالی بود انقدر زیبا کار شده بود
.

دست شُما درد نکنه :دی
دیگه اونقدرا هم از مرحله پرت نیستیم دادا :دی
به هر حال مهّمات و وسایل آپگرید روی Grounded خیلی کمتر گیر میاد :دی
موافقم شما واسه اینکه همه اپگرید هارو بگیری باید تمام shiv door ها رو باز کنی یعنی 13 تا shiv لازم داری که امکانش صفره در طول بازی رو grounded بیشتر از پنج شیش تا درست کنی.
حداقل یه بار رو easy یا normal باید بری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or