PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
اقا اسپویل داستانی داره : اگه نرفتی تا اخر بازش نکن

دوستان من رفتم بازیو تا اخر اون اخرش چرا الی رو داشتن عمل میکردن من اون تیکرو نفهمیدم ! بعد اینکه توی DLC LEFT Behind بقیه بازی هست یعنی جزو اصل بازی حساب میشه چون هنوز نرفتم بازی کنم دی ال سی رو !؟

میشه پخ کنید چیکار میکنه اون قسمت؟:dیا لینک ویدئو اون قسمتو بدید:d
(من بازیو ندارم متاسفنه:(()
کاری نکرد باو یه kiss ساده بود :d

- - -ویرایش - - -

دوستان من رفتم بازیو تا اخر اون اخرش چرا الی رو داشتن عمل میکردن من اون تیکرو نفهمیدم ! بعد اینکه توی DLC LEFT Behind بقیه بازی هست یعنی جزو اصل بازی حساب میشه چون هنوز نرفتم بازی کنم دی ال سی رو !؟
خیر left behind یه dlc هست اتفاقاتی که بعد از اون قسمتی که joel تو زمستون زخمی میشه رو روایت میکنه و یه بخش هم از گذشته ellie به تصویر میکشه

برای ساخت واکسن این بیماری لازم بود تا مغز الی جراحی شه و بعد تحقیق روش انجام شه؛ پس الی می مرد و جوئل به همین خاطر نذاشت

اونجایی که جول مصدوم میشه و بازی میفته دسته الی اون تیکه ای که با مرده گیر میکنند و اون کلیکر بزرگه میاد باید چی کار کرد؟؟ اسلحه کم هست و اصلا راحی نیست.

اونجایی که جول مصدوم میشه و بازی میفته دسته الی اون تیکه ای که با مرده گیر میکنند و اون کلیکر بزرگه میاد باید چی کار کرد؟؟ اسلحه کم هست و اصلا راحی نیست.
باید از قبلش برنامه ریزی می کردی ! :دی ولی الانم قبل از اومدن اون مجبوری رانر ها و کلیکر هارو یه جوری با اجر و چاقو دستی الی بکشی هر چی تیر بهت دادن جمع کنی واسه اون بنده خدا ! با چندین و چند بار مردن و درست تیر اندازی کردن یار همراهت تو یکی از دست ها می تونی شانس داشته باشی :دی هر 3 یا 4 تا تیر یارت به دشمن اندازه یه تیر تو دمیج می ده !

اول اون مرحله یه بمب میخی میده اونو نیگه دار واسه اون گنده هه. بعد اینیکیا رو وقتی با دیویر دست به یقه میشن فوری برو با چاقو بکش یا آجر و یا شیشه نوشابه پرت کن سمتشون بعد فوری با چاقو... . جسدها تیر درست حسابی میدن حتی تو گراندد مد اونا رو بردار ببین تو جاهایی که امکان کشتن با آجر و چاقو نیست از تفنگ و یا تیرکمون استفاده کن. انجوری. شاید سختترین بخش بازی هست اینجا باید یجوری ردش کنی دیگه :دی

واسه اون دوستمون که راهنمایی می‌خواست:

این قسمت سخت‌ترین بخش بازی هست. 4 تا زامبی اول که از راهرو میان رو باید با تیرکمون بکشی که خیلی هم سخته :biggrin1:
یا آجر و بطری پرت کنی تو کلشون و وقتی Stun شدن به طرفشون بدوئی و با چاقو کارشونو تموم کنی.
اما موج بعدی که از تو پنجره میان رو به نظر من بهترین کار این که با رایفل هد شاتشون کنی.
اما قبل از اومدن اون Bloater بهترین کار اینه که یه Nail Bomb و یه Molotov ذخیره داشته باشی، این دو تا رو بهش بزنی، یه تیر هم به کلش بزنی می‌میره. همونطور که محمد امین گفت، زامبی‌های این قسمت هم وقتی می‌میرن زیاد Ammo ازشون میفته رو زمین، همرو سریع جمع کن.
خلاصه شگرد خاصی نداره، سخته دیگه :biggrin1:

امروز براي بار سوم و بار دوم روي ps4 تمومش كردم(خيلي كم پيش مياد يه بازي رو بيشتر از يه بار برم) و به نظرم ميشه قاطعانه گفت بهترين پايانو داره بازي(و يا حداقل بهترين پايان احساسي)تو تاريخ بازيها و قابل تقدير:x...

.

امروز براي بار سوم و بار دوم روي ps4 تمومش كردم(خيلي كم پيش مياد يه بازي رو بيشتر از يه بار برم) و به نظرم ميشه قاطعانه گفت بهترين پايانو داره بازي(و يا حداقل بهترين پايان احساسي)تو تاريخ بازيها و قابل تقدير:x...

.

من بار پنجم دارم می‌رم و تا حالا تو زندگیم این کارو توی هیچ بازی‌ای انجام ندادم :دی

سلام دوستان داشتم توی سایت metacritic چرخ میزدم توی قسمت نقد کاربران این رو دادیم یعنی این شکلی شدم :|
This game typifies everything wrong with video games and the direction pretentious game developers are going. The GAMEPLAY sucks, it is shallow and repetitive, shoot kill, roll, grab weapon, scrounge in darkness ,use craft menu, repeat, it is basically the Uncharted series re badged. They hide a mediocre gameplay behind a grimdark story for edgey children with think it is deep. When in fact its about as deep as saturday morning children's cartoon.
Games are meant to be games, not overly long movies for children

سلام دوستان داشتم توی سایت metacritic چرخ میزدم توی قسمت نقد کاربران این رو دادیم یعنی این شکلی شدم :|
This game typifies everything wrong with video games and the direction pretentious game developers are going. The GAMEPLAY sucks, it is shallow and repetitive, shoot kill, roll, grab weapon, scrounge in darkness ,use craft menu, repeat, it is basically the Uncharted series re badged. They hide a mediocre gameplay behind a grimdark story for edgey children with think it is deep. When in fact its about as deep as saturday morning children's cartoon.

به گیمپلی ایراد گرفته=))
فکر کنم ایشون ازون دسته ای هستن که معتقدن تلو از Re6 کپ زده/:)

بار اوله ازین جور نوشته ها توی نت میخونی؟ :دی
شما بهترین اثر تاریخ رو هم خلق کنی، یه عده گیر میدن. بالاخره اینترنته و فضا مُفت :دی مالیات که نمیدن واسه چرت و پرت گفتن :دی
اصلاً شاید طرف واقعاً هم نظرش این باشه، وقتی 99.99 درصد افراد با بازی زندگی کردن، دو نفر هم که حال نکردن مشکل خودشونه :دی

از اين نظرهاي فكاهي بالاخره تو نت پيدا ميشه همون جور كه دوستان گفتن بعضي افراد به راحتي و خيلي مفت ميتونن هر شر و وري رو بگن ....
------------
همين جمله EUROGAMER براي وصف گيم پلي اين بازي كفايت ميكنه ....
Gameplay truly is king and you'll struggle to find any game on PlayStation 4 or Xbox One that matches up to the sheer quality on offer here

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or