PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
سلام دوستان میخواستم بدونم که این مستندی که از پشت صحنه ی ساخت بازی هستش باید از کجا بهش دسترسی پیدا کنم چون تو منوی بازی که نبود؟!

من دارم برای بار پنجم بازی رو میرم :دی
هر بار که بازی میکنی، راحت تر میشه واست. قشنگ یاد میگیری از چه سلاحی چه جاهایی استفاده کنی. رفتار زامبی ها و پلیس ها رو بهتر میتونی پیش بینی کنی. بار اول روی نُرمال فکر کردم خیلی بازی سخت بود. دفعه سوم روی هارد که رفتم، تا چپتر چهارم فقط دو تا تیر شلیک کردم و یه ضربه هم نخوردم :دی
در کل Paceـه بازی خیلی خوبه، یه جوریه که به محض خسته شدن از مبارزه، یه قسمت Stealth رو به روت قرار میگیره، وقتی احساس میکنی از مخفی کاری خسته شدی، قشنگ یه بخشی شروع میشه که میری تو دل دشمن :دی
منم خودم از کسایی هستم که بدم میاد یهو یه چیزی بپره تو تصویر و میترسم :دی ولی این بازی زیاد رو مخ نبود و ازین جور صحنه ها زیاد نداره :دی

واقعا ممنون... خیلی کمک کردی... این قسمت مشخص شده هم مهم ترین دلیل منه... مرسی از جواب کاملت

سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه بار بازی رو روی medium تموم کردم حالا میخوام با new game plus روی درجه های سخت تر برم ولی بالاتر از medium انتخاب نمیکنه انگار که غیر فعال باشن فقط موقعی که کامل میزنم از اول بره میشه چیکار باید کنم ؟

مرسی

سلام دوستان میخواستم بدونم که این مستندی که از پشت صحنه ی ساخت بازی هستش باید از کجا بهش دسترسی پیدا کنم چون تو منوی بازی که نبود؟!

داخل بازی یه قسمت به نام گالری داره توش تمام کات سین ها هستش این مستند هم هستش;)

سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه بار بازی رو روی medium تموم کردم حالا میخوام با new game plus روی درجه های سخت تر برم ولی بالاتر از medium انتخاب نمیکنه انگار که غیر فعال باشن فقط موقعی که کامل میزنم از اول بره میشه چیکار باید کنم ؟

مرسی

newgame + رو با همون نرمال شروع کنید
چپتر اول ( هوم تاون ) رو که رفتی سیو کن روی همون سیو خودتون و برگردید به منوی بازی.اونوقت newgame+ رو بزنید و میبینید همه درجه ها باز شده اند
پست اول این تاپیک رو بخونید دقیق تر نوشته

http://forum.bazicenter.com/thread91538/

newgame + رو با همون نرمال شروع کنید
چپتر اول ( هوم تاون ) رو که رفتی سیو کن روی همون سیو خودتون و برگردید به منوی بازی.اونوقت newgame+ رو بزنید و میبینید همه درجه ها باز شده اند
پست اول این تاپیک رو بخونید دقیق تر نوشته

http://forum.bazicenter.com/thread91538/

شرمنده اصلن حواسم نبود پست اول نوشته بازم دمت گرم مرسی

سلام
بچه ها من الان این 4 تا اسلحه رو از استور خریدم ( اکانتی که روش پلاس دارم ریجن 1 و بازی ریجن دو ) برای همین از استور uk چهار تا اسلحه رو خریدم.
الان رفتم تو بازی ( با اکانت ریجن 1 ) بعد هنوز هم باید part جمع میکردم تا استفاده کنم ازش...
بعد رفتم با اکانت ریجن دو تو بازی و 2 روز پلاس مجانی رو فعال کردم.
بعد که رفتم تو بازی خودش همون اول پول خرید لانچر رو بهم داد ,باید همینجوری بشه؟
چکار کنم تا بتونم ازش استفاده کنم توی اکانت ریجن 1 ؟

اقا من enforcer خریدم تا دیروز داشتم استفاده میکردم ولی الان قفل شده تو استور هم که میرم زده purchesed . کسی این اتفاق براش افتاده؟

برا منم اینطور شده!!!!
امروز خریدمش بازی کردم شب اومدم دیدم زده PURCHASE !!!!!!!
یعنی چی این!!:d

اقا من enforcer خریدم تا دیروز داشتم استفاده میکردم ولی الان قفل شده تو استور هم که میرم زده purchesed . کسی این اتفاق براش افتاده؟

برا منم اینطور شده!!!!
امروز خریدمش بازی کردم شب اومدم دیدم زده PURCHASE !!!!!!!
یعنی چی این!!:d

Restore Licenses رو انجام بدید درست میشه. برای منم پیش اومده بود...

برای اولین بار تو زندگیم شروع کردم به تروفی جم کردن :دی
تمام تروفی های آفلاین به جز +Survivor رو هم گرفتم که اونم با تموم کردن بازی روی Grounded آزاد میشه :دی
در این حد زدم به سیم آخر :دی

روی ps3 وقت نشد رو درجه Grounded بازی رو تموم کنم . امروز روی ps4 تمومش کردم . واقعا هر چی بازی سخت تر می شه لذت بردن ازش بیشتر می شه . حتی نوار سلامتی رو هم نشون نمی ده روی این درجه ! به همه پیشنهاد می کنم حتما روی این درجه بازی رو تموم کنن .

من بازی رو میزارم رو ۳۰ فریم واقعا تفاوت عجیبی پیدا میکنه خیلی بد میشه بازی
رو ps3 هم واقعا اینطوری بوده بازی یا بخاطر 60فریمه که تفاوت زیادی احساس میکنم من ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

من بازی رو میزارم رو ۳۰ فریم واقعا تفاوت عجیبی پیدا میکنه خیلی بد میشه بازی
رو ps3 هم واقعا اینطوری بوده بازی یا بخاطر 60فریمه که تفاوت زیادی احساس میکنم من ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

کار کاره این 60fps :dیک بار که بزاری روش دیگه بخوای ورداري نمیشه:))چون چشم تفاوت را ميبينه بدجور:>

روی ps3 وقت نشد رو درجه Grounded بازی رو تموم کنم . امروز روی ps4 تمومش کردم . واقعا هر چی بازی سخت تر می شه لذت بردن ازش بیشتر می شه . حتی نوار سلامتی رو هم نشون نمی ده روی این درجه ! به همه پیشنهاد می کنم حتما روی این درجه بازی رو تموم کنن .
این بازی سبک بقا هست و روی درجه سختی Grounded تازه معنای واقعی این بازی رو میفهمیم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or