The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
آرزوم بر آورده شد :crying1: حالا فقط مونده GTA V رو هم برای نسل حاضر معرفی کنن.

بازی هم تابستون امسال عرضه میشه. اون 60 فریم رو هم نمیدونم دوستان از کجا آوردن، چون همچین چیزی تایید نشده.
The Last of Us Remastered – Coming to PS4 Summer 2014 – PlayStation.Blog

Resolution: 1920 x 1080
Higher resolution character models
Improved shadows and lighting
Several other gameplay improvements

آقا کاورش داره با احساسات من بازی میکنه نمیشه صبر کرد :d

43366611637463509708.jpg

Left Behind هم داره با DLC های MP

We’re happy to say that the major content releases will be included with The Last of Us Remastered:

• [*=center]Left Behind single player expansion

[*=center]Abandoned Territories multiplayer map pack
    [*=center]Reclaimed Territories pack – details will be coming soon on exactly what is included

برای اطلاعات بیشتر باید صبر کنین تا E3 (احتمالاً :d)
We will be revealing more detailed information about the upgrades for the PS4 version in the coming months.
22145733102837315724.jpg

آخرین ویرایش:

بازی هم تابستون امسال عرضه میشه. اون 60 فریم رو هم نمیدونم دوستان از کجا آوردن، چون همچین چیزی تایید نشده.

همین تابستون امسال ؟ تابستون 93 ؟ خیلی زود نیست ؟
-------------------
این همون قبلیه یا نسخه جدیده ؟ ( به شک افتادم :d)

تاریخ انتشارش هم که شد 31 دسامبر. امیدوارم بتونم تا اون موقع دیگه PS4 رو بخرم پس باید توی هزینه هام حسابی صرفه جویی کنم :d

با اینکه دیروز بازی رو تموم کردم ولی الان دوباره دارم از اول بازی میکنم و انگار نه انگار که یک بار بازی رو تموم کردم . خیلی برام جذابه و فوق العاده است. برای بار دوم با سکانس شروع بازی گریه کردم. این بازی داره با روح و روانم بدجوری بازی میکنه :((

- - -ویرایش - - -

ولی آمازون تاریخ انتشار رو 31 دسامبر زده

مــغــرم مــنــفــجــر شــد :|
عــجــب کــاوری داره !
این دفعه بازی رو شروع کنم دیگه زار زار گریه میکنم :d قشنگ بهترین شروع یه بازی بود

من دیگه از خدا چی میخوام :-/ ! DLC ـه بهترین بازی عمرت رو بازی نکرده باشی و بتونی تو نسل بعد با پیشرفت های گرافیکی و محتویات اضافی مولتی پلیر تجربه کنی، چندین بار هم خود بازی رو دوباره تموم کنی !واقعا تو پوست خودم نمیگنجم :crying1: :d .
اینطور که معلومه پرت پر ملاتیه :دی !
Well, it’s no secret that we have been working night and day at the studio to bring The Last of Us to PS4.

خیلی دوست دارم بعد یه مدت هم یه چیزی بدن به اسم ناتی داگ کالکشن که هم این و هم 3 تا آنچارتد بعلاوه ی آنچارتد ویتا داخلش باشه که همه 1080 شده و aa هم ردیف :x

- - -ویرایش - - -

تاریخ انتشار بازی تایید نشده ، اون 31 دسامبر همینطوری زدن ....
بله!
هر بازی که تاریخ انتشارش مشخص نشه 31 دسامبر میخوره!
من فک کنم 2-3 ماه دیگه میاد احتمالا همون روزی که سال پیش بازی عرضه شد!
رود هم نیست همین توم ریدر هم که برا نسل جدید معرفی شد در فاصله ی کوتاهی عرضه شد!

اگر تابستون باشه پس می شه گفت تاریخی که اون خرده فروش اسپانیایی زده بود درست هست (19 June برابر با 7 تیر ماه)

The Last of Us Complete Edition for PS4 Appears on Spanish Retailer | DualShockers

اینم بگم که زیاد " این صحنه تو PS4 چه شود ، اون صحنه تو PS4 چه شود" نکنین :دی

پیشرفت گرافیکی قرار نیست یه چیزی در حد The Order باشه هااا اینو در نظر بگیرین . در صفحات قبل اعلام شد که یدونه رزولوشن 1080 شده با یه سری پیشرفت ها در سایه و نور پردازی و تغییراتی در گیمپلی .

یهو انتظارتون میره بالا انگار TLOU 2 هست که بعد میخوره تو ذوقتون :دی البته بیشتر منظورم با اونایی بود که گرافیک این بازی رو PS4 خیلی واسشون مهمه :دی

German PSBlog میگه بازی 1080p/60fps خواهد بود :
Die Arbeit auf PS4 hat es uns ermöglicht, die Grafik sowie zahlreiche technische Aspekte von The Last of Us zu verbessern und weiterzuentwickeln. Im Moment freuen wir uns wahnsinnig, verkünden zu können, dass wir zum ersten Mal in der Geschichte von Naughty Dog ein Spiel mit all diesen Upgrades in 1080p und mit 60 Bildern pro Sekunde veröffentlichen können. Wir lieben nichts mehr, als uns neuen technischen Herausforderungen zu stellen – und genau das war hier der Fall. Mehr Infos zu den Upgrades für die PS4-Version gibt es in den kommenden Monaten.
ترجمه ی GT :
Working on PS4 has allowed us to improve the graphics as well as numerous technical aspects of The Last of Us and develop. At the moment we are looking forward insane to announce that we can publish for the first time in the history of Naughty Dog is a game with all these upgrades in 1080p and 60 frames per second. We love nothing more than to face new technical challenges - and that was the case here. There is more information about the upgrades for the PS4 version in the coming months.

The Last of Us Remastered - ab Sommer 2014 auf PS4 - Der deutschsprachige PlayStation BlogDer deutschsprachige PlayStation Blog

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or