The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
آرزوم بر آورده شد :crying1: حالا فقط مونده GTA V رو هم برای نسل حاضر معرفی کنن.

بازی هم تابستون امسال عرضه میشه. اون 60 فریم رو هم نمیدونم دوستان از کجا آوردن، چون همچین چیزی تایید نشده.
The Last of Us Remastered – Coming to PS4 Summer 2014 – PlayStation.Blog

Resolution: 1920 x 1080
Higher resolution character models
Improved shadows and lighting
Several other gameplay improvements

شاید آرزوت بر آورده بشه البته شاید ;;)

GTA V PS4 coming June 2014, says German retailer

German PSBlog میگه بازی 1080p/60fps خواهد بود :

ترجمه ی GT :
At the moment we are looking forward insane to announce that we can publish for the first time in the history of Naughty Dog is a game with all these upgrades in 1080p and 60 frames per second

The Last of Us Remastered - ab Sommer 2014 auf PS4 - Der deutschsprachige PlayStation BlogDer deutschsprachige PlayStation Blog
ینی پیشرفت گرافیکیش خفنه ؟ :دی

بازی برای پیش فروش گزاشته شده و و کسایی که که بازی رو پیش خرید کننمیتونن از قابلیت هایی چون:

• Increased Crafting Speed
  • Increased Healing Speed
  • 9mm Reload Speed Upgrade
  • Rifle Clip Capacity Upgrade
  • Two skins for Joel and Ellie unlocked after beating the single-player campaign
  • Bonus XP for multiplayer
  • A multiplayer melee attack booster
  • Extra in-game cash to start
  • Special customizable character items for multiplayer

استفاده کنن

The-Last-of-Us2-335x425.png

چقدر دلم برای الی تنگ شده بود :bighug: :x روی PS3 نشد یه دل سیر بازی کنمش :d

بازی برای پیش فروش گزاشته شده و و کسایی که که بازی رو پیش خرید کنن
کجا میشه پیشخرید کرد؟ خود PSN گذاشتنش؟

فقط 1080p بودن بازی تایید شده و هنوز از 60 فریم خبری نیست. ولی Meyer از تاوتی داگ گفته: بازی 1080 هست و شخصیت ها دارای وضوح بالاتری هستن، در قسمت نور و سایه ها شاهد بهبود هستیم. و نکسچرها در بازی بسار بهبود پیدا خواهند کرد

Naughty Dog community strategist Arne Meyer detailed the PS4 version on the PlayStation Blog where he noted that it would be in 1080p and include "higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements."

الان برای ما تنها راه پیش خرید کردن بازی استور هستش دیگه آره ؟ :d
توپخونه جایی پیش فروش نمیکنن ؟ :d

این نسل با این حجم های کمرشکن اگه اینترنت خوب نداشته باشی فیزیکی بصرفه تره, نسخه PS3 حدود 22 گیگ بود , حالا این DLC هم داره با کلی جزییات بیشتر راحت 30 گیگ میشه :d

این نسل با این حجم های کمرشکن اگه اینترنت خوب نداشته باشی فیزیکی بصرفه تره, نسخه PS3 حدود 22 گیگ بود , حالا این DLC هم داره با کلی جزییات بیشتر راحت 30 گیگ میشه :d

تا قبل انتشار نسخه بعدی دانلود میشه انشاالله :d

من هی سعی کردم Cool خودم رو حفظ کنم دیدم شماها اینقدر جو دادید منم الان هیجان زده شدم! برای من خیلی بازی ایده آل خواهد بودش چون من اون مدتی که بازی رو انجام میدادم مولتی پلیر رو بازی نکردم و Left Behind هم دیگه حوصله نکردم بگیرم(کلا کمتر بازی پیش میاد برم سراغ DLC هاش) ولی الان قشنگ یه بازی که کلا یه بار انجامش دادم و یه بار در حال بازیکردن یکی رو تماشا کردم میاد که هم مولتی پلیرش برام جدیده و هم DLC داستانیش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or