The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
من میخاستم tlus اخرین بازی باشه که رو ps3 میرم و بعدش با نسل گذشته حداحافظی کنم.
با معرفی این بازی و dlc هاش و احتمالن بهبود گرافیک برای ps4 رفت برام جز بازیهای نسل بعدیو از خرید و بازیش تو این نسل منصرف شدم.
بنظرم الان دیگه ارزش 200 تومن پول رو نداره و با همین پول میشه این نسخه فوق العاده رو خرید رو نسل بعد.

خیلی خوشحال شدم. حتی شینجی میکامی هم خوشحالس!
shinji-neil.jpg

باو کجای کاری با این خبر کوجیما هم هایپ شده،خودتون که میدونید استاد علاقه زیادی به آخرین از ما داره...

اینم یه عکس دست جمعی به اضافه Troy Baker دوبلور شخصیت Joel در TLOU و بازیگر نقش Delsin در Infamous:SS (در حال می زدن) :d

آخرین ویرایش:
باو کجای کاری با این خبر کوجیما هم هایپ شده،خودتون که میدونید استاد علاقه زیادی به آخرین از ما داره...

اینم یه عکس دست جمعی به اضافه Troy Baker دوبلور شخصیت Joel در TLOU و بازیگر نقش Delsin در Infamous:SS (در حال می زدن) :d

بردلی کوپر چی میخواد این وسط؟!! :دی

Amazon :

''TLoU Remastered includes the Abandoned Territories Map Pack, Reclaimed Territories Map Pack, and the critically acclaimed Left Behind''

و
"Now featuring full 1080p, higher res character models, improved shadows and lighting, in addition to several other gameplay improvements."

باکس آرت یک کار کوچیک با ارزش کرده اونم اینه که نقش الی رو پر رنگ تر داره نشون میده تا جول که این خیلی نشانه ی بد و خوبیه !

بد چون اگر نقش الی زیاد شده یعنی شماره بعدی حتما جول میمیره و ما مجبوریم تنها با الی بازی کنیم یعنی الی پخته تر و کم تر شوخ تر !

البته چه برداشتی کردم خیلی جدی بود ولی نظرم اینه ! :d

خوب چون مسعول بازاریابی سونی گفته بود توی باکس آرت نسخه ی PS3 جول بیشتر معلوم باشه تا الی تا فروش بیشتری بکنه چون دلیلش هم گفته بود که فکر نکنن بازی دخترونه هست !
{چه دلیل مسخره ای}

یکی از اعتراضات سازنده ی بزرگ بیوشاک اینفینیت که همه میشناسنش هم همین بود که این باکس آرتی که من دوست داشتم نبوده بلکه مجبورم کردن این باکس آرت باشه بخاطر فروش !
{چون بعضی ها هیچی از گیم نمیدونن مبان بازی بخرن از روی باکس آرت میخرن}

البته الان دیگه دست ناتی داگ بازه چون باکس آرتش اگر گل خالی هم بود فروش میکرد پس اون چیزی که ذهنش هست رو و بدون توجه به فروشش این رو انتخاب کرده !‌

بهتون قول میدم اگر نسخه ی گوتی از بیوشاک بیاد عکس باکس آرت 100٪ الیزابت جون خواهد بود !

بردلی کوپر چی میخواد این وسط؟!! :دی
اگر منظورت سمت چپ Bruce هست که اون Evan Wells هست رییس دفتر سانتا مونیکای Naughty Dog

جهت اطلاع دوستان ناتی داگ در دو شهر سانتا مونیکا و دیگری در کالیفرنیای آمریکا دفتر مرکزیشون مستقر هست...به احتمال زیاد تیمی که داشتن روی Uncharted کار می کردن (Justin و Amy) در دفتر کالیفرنیا مشغول به کار بودند و در این عکس هم شاید به همین خاطر نیستند که داشتن رو بازی شبانه روز کار می کردند اما متاسفانه...:(

این نسخه PS4 آخرین بازمانده از ما هم فکر کنم در واقع نسخه GOTY باشه...اون بالای باکس آرت ولی دیدنیه ها...عدد خوشگل 200 چشم خیلیها رو در میاره از جمله Polygon که نیل دراکمن هم سر DLC بازی و نمره ای که این سایت داده بود بهش حسابی قاطی کرده بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or