The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
2 مسئله هست! دوستانی که تروفیاش رو روی ps3 گرفتن دیگه رو 4 نمیتونن تروفی بگیرن:دی پس اینقدر خوشحال نباشن:دی
دوستانی که میگن چرا 60$ دلیلش اینه که هر چی dlc باشه رو اینم با همون 60 $ دریافت میکنید!
...................
من که به شخصه اصلا دوست ندارم دیسک بخرم چون میترسم یه روز بزنه به سرم بفروشمش :دی دیجیتالی میگیرم که ور دلم باشه:دی

2 مسئله هست! دوستانی که تروفیاش رو روی ps3 گرفتن دیگه رو 4 نمیتونن تروفی بگیرن:دی پس اینقدر خوشحال نباشن:دی
دوستانی که میگن چرا 60$ دلیلش اینه که هر چی dlc باشه رو اینم با همون 60 $ دریافت میکنید!
تروفی رو از کجا میدونی ؟:d
دوستانی که میگن چرا 60$ حواسشون نیست که هنوزم این بازی بدون DLC در PS3 قیمتش 59.99 دلار هست و تخفیف نخورده چه برسه به این نسخه که احتمالا با DLC و پیشرفت گرافیکی هست !

با این اینترنت تخیلی میترسم بزنه دمیج کنه موقع دانلود وگرنه هم اومد رو استور مهلت نمیدم بهش . GTA V هم با DLC جدیدش معرفی کنن رو کنسول واقعا همه جوره روزو شبمونو میسازه با همین دو بازی .

منبع نمیخواد! به نظرت منطقیه برای یه بازی 2 بار تروفی پلت بگیری؟:دی

آره چرا که نه ! :d همین بازی های بین نسلی PS3 و PS4 هرکدوم Trophy Set های جدا دارن, میشه روی هر پلتفرم یه پلات گرفت, مثل BF4 و AC4 و Tomb Raider و . . .
یا روی ویتا بازی هایی مثل Sound Shapes هم روی PS3 پلات داره هم روی ویتا :d
اینم تروفی های جدا خواهد داشت :bighug:

در 60 فریم بودنش شکی نیست وقتی Tomb Rider با پیشرفتهای چشم گیر گرافیکیش و تکنیک بسیار سنگین TreeFX بازی رو در 60 فریم و تمام HD اجرا کرد TLOU که جای خود داره

راستی این جریان Day 1 چیه که روی بسیاری از بازیهای استور من دیدم هست...؟

توم ریدر رو که 1080p و 60 فریم کردن ما خریدیم واسه PS4:d، این TLoU که جای خود داره. منتهی چون همین الان وسطای Survivor Plus (دلستاواس) هستم و بار 4ُمیه که دارم بازی میکنم، احتمالا تا دو سال دیگه نمیرم سمت نسخه PS4ـش. :دی یکم یادمون بره بعد! الان تقریبا همه جای بازی رو حفظم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or