The Last of Us | PSN

علی سونی حواسش نبوده دستش رفته رو ایدی من:banned: جای اینکه بگی احسانم مای فرندمونه خدا نکنه هیچوقت بن بشه[-o<

چرا مممممممممن:wallbash:

نه احسان یقین داشت ۱۰۰ درصد کسی دیگه بن نمیشه :| یعنی مطمن تر از این آدم من ندیدم :d

می خواسم بگم که کلا رندومه ممکنه هر کپی خوری اینجوری بشه ! البته امیدوارم نشه چون وافعا بد حال گیریه مخصوصا آنلاین :|

لعنت بر PSNNNNNNN من بن شددددددددم رفتم تو جهنم:(
بابا ینی چییییی اینهمه ادم من باید بن بشم؟ده بار زدم نوشته سونی شفلیقتون کرده.حالا چیکار کنیم مای فرندا

رضا.احسان:(

من میگم چرا درخواست دوستیمو قبول نمیکنی .. نگو بن شدی

همه با هم دعا برای رفع بن 8-|

نه احسان یقین داشت ۱۰۰ درصد کسی دیگه بن نمیشه :| یعنی مطمن تر از این آدم من ندیدم :d

می خواسم بگم که کلا رندومه ممکنه هر کپی خوری اینجوری بشه ! البته امیدوارم نشه چون وافعا بد حال گیریه مخصوصا آنلاین :|
علی جان 1 بار اینو گفتم 2 باره هم میگم ...سونی بدون دلیل و بدون انجام کار خطا کسی رو بن نمیکنه...
حتما یه کار اشتباه انجام میشه...:|

- - -ویرایش - - -

من میگم چرا درخواست دوستیمو قبول نمیکنی .. نگو بن شدی

همه با هم دعا برای رفع بن 8-|
امیر حسین تو هم بزودی به محسن میپیونددی...
همین الان که داشتیم بازی میکردیم رفقا 4 بار به مدت طولانی دیدنت که تویه مولتیمن بودی.
بعد نیای اینجا سرتو بکوبی به دیوار آی چرا بن شدم
بعد علی هم از اونور بگه از احسان مطمئنتر ندیدم:|l-)

- - -ویرایش - - -
علی تویه همین تاپیک مو رو از ماست میکشم بیرون
محسن به اینا نگاه کن ببین تویه 14 روز گذشته با کدوم رابطه داشتی:d

1- بلک آپس 2 ممنوع(تویه تمامی کال آف ها فقط این کال آف مشکل بن داره)
2- در حالت آنلاین وارد مولتیمن یا هر برنامه ی کپی نشی
3- با 1 دیسک اوریج تمام بازی های تویه هارد کنسولت رو آنلاین بازی نکنی(حتی 2 تا)(این مورد با استفاده از sen مشکلی نداره)
4- در حالت آنلاین از چیت گیم استفاده نشه
5- دانلود نکردن بازی های بخش free to play استور (مثل :مولتی پلیر آنچارتد 3 ، dust 514)
6- استفاده نکردن از کد مسیج هایی که از طرف سونی ،مستقیما رویه کنسولتون میاد(مسیجی که میگه این پیام رو به تمام فرند هات ارسال کن،50 دلار بهت میدیدم)
(چیز مشکوکی به ذهنت میرسه بگو)
اوهو یاد پوآرو افتادم:d

علی تویه همین تاپیک مو رو از ماست میکشم بیرون محسن به اینا نگاه کن ببین تویه 14 روز گذشته با کدوم رابطه داشتی 1- بلک آپس 2علی تویه همین تاپیک مو رو از ماست میکشم بیرون

3- با 1 دیسک اوریج تمام بازی های تویه هارد کنسولت رو آنلاین بازی نکنی(حتی 2 تا)(این مورد با استفاده از sen مشکلی نداره)
5- دانلود نکردن بازی های بخش free to play استور (مثل :مولتی پلیر آنچارتد 3 ، dust 514)
6- استفاده نکردن از کد مسیج هایی که از طرف سونی ،مستقیما رویه کنسولتون میاد(مسیجی که میگه این پیام رو به تمام فرند هات ارسال کن،50 دلار بهت میدیدم)

به نام خدا
بسم الله رحمن رحیم
محسن هستم زندانیه شماره ی 1
اقای قاضی(احسان)
1.بلک اپس به خوابمم نمیاد:d
2.مگه خرم:d
3.فک کنم یه 2بار که اونم خودم اینکارو نکردم
4.دستت درد نکنه ماهم؟:d
5.اصلا استور فقط نادری پاساژ نخل(بازار سیدی فروشا اهواز):d
6.سونی لطف کرد یه چند باری یه مسجایی داد ولی اگه توشون مینوشت پول میده اون کارو میکردم ولی اینو نگفت پس کاریش نداشتمو پاک:>
خودت مشکوکی:d
اگه ادرسی چیزی داری از سونی بده من برم سونیو خفتشون کنم میگن اینطوری شاید انبنت کنه:-o
احسان اون تخیلی بود من واقعیم:d

تازه کجاشو دیدی اون ایدیمو ندیدی 277تا پلاتینیوم داشتم فیفا 13و بتل فیلد3و4 و انچارتد و ... پلات کرده بودم پیر شدم تو این راه
ششششششششش:-$:d

Last edited by a moderator:
علی جان 1 بار اینو گفتم 2 باره هم میگم ...سونی بدون دلیل و بدون انجام کار خطا کسی رو بن نمیکنه...
حتما یه کار اشتباه انجام میشه...:|

- - -ویرایش - - -

امیر حسین تو هم بزودی به محسن میپیونددی...
همین الان که داشتیم بازی میکردیم رفقا 4 بار به مدت طولانی دیدنت که تویه مولتیمن بودی.
بعد نیای اینجا سرتو بکوبی به دیوار آی چرا بن شدم
بعد علی هم از اونور بگه از احسان مطمئنتر ندیدم:|l-)

- - -ویرایش - - -
علی تویه همین تاپیک مو رو از ماست میکشم بیرون

احســــــــــــــــان ... متاثر شدم [-o<

دیگه مولتی من نمیرم
البته اکانت من با ویتا و 4 که ارجینانه قاطیه ... سونی هم بعله @};-

آقای قاضی ، من وکیل آقا محسن هستم ( البته شغل آینده ام ان شاالله همین هست ;) )

درباره ی متهم احسان اظهاراتی دارم :d

احسان من الان چابهار رفتم اینجا ولتون نمیکنم یدونه اینترنت داشتن اینجا همونو رمزشو گرفتم :d

تو این تاپیکم بلای جونت شم دیگه تا همرو بن نکردی :d

من مطمنم اینا کار خود احسان :d خود احسان به سونی میگه تو چه وقت معین چه کسی بن کنه تا سود دهی کارش بره بالا ، و ایجاد رعب و وحست بین بچه ها تا دیگه آنلاین نیاین و کلی بازی سینگل از احسان بگیرن :d

میگیم sawman اشتباه کرد ! محسنو چی میگی ؟؟ :d

منتظر اظهارات شما هستم

به نام خدا
بسم الله رحمن رحیم
محسن هستم زندانیه شماره ی 1
اقای قاضی(احسان)
1.بلک اپس به خوابمم نمیاد:d
2.مگه خرم:d
3.فک کنم یه 2بار که اونم خودم اینکارو نکردم
4.دستت درد نکنه ماهم؟:d
5.اصلا استور فقط نادری پاساژ نخل(بازار سیدی فروشا اهواز):d
6.سونی لطف کرد یه چند باری یه مسجایی داد ولی اگه توشون مینوشت پول میده اون کارو میکردم ولی اینو نگفت پس کاریش نداشتمو پاک:>
خودت مشکوکی:d
اگه ادرسی چیزی داری از سونی بده من برم سونیو خفتشون کنم میگن اینطوری شاید انبنت کنه:-o
احسان اون تخیلی بود من واقعیم:d

=))
آفرین آفرین :d
محسن جان بند 3 رو نقض کردی ... به شواهدی و تست خودم انجام این کار در مدت 1 ساعت هم موجب بن میشه ... چون آیدی 1 دیسک در 2 بازیه متفاوت ،تویه سرور سونی ذخیره میکنه ...آیم ساری:(
از psid یه کنسول دیگه واسه آنبن استفاده کن
- - -ویرایش - - -

احســــــــــــــــان ... متاثر شدم [-o<

دیگه مولتی من نمیرم
البته اکانت من با ویتا و 4 که ارجینانه قاطیه ... سونی هم بعله @};-
ایشالله که بن نشی....از sen استفاده کن now تا 14 روز آینده
در ضمن تاریخ امروز رو تا 14 روز دیگه داشته باش که اگه خطر از سرت گذشت متوجه باشی

- - -ویرایش - - -

آقای قاضی ، من وکیل آقا محسن هستم ( البته شغل آینده ام ان شاالله همین هست ;) )

درباره ی متهم احسان اظهاراتی دارم :d

احسان من الان چابهار رفتم اینجا ولتون نمیکنم یدونه اینترنت داشتن اینجا همونو رمزشو گرفتم :d

تو این تاپیکم بلای جونت شم دیگه تا همرو بن نکردی :d

من مطمنم اینا کار خود احسان :d خود احسان به سونی میگه تو چه وقت معین چه کسی بن کنه تا سود دهی کارش بره بالا ، و ایجاد رعب و وحست بین بچه ها تا دیگه آنلاین نیاین و کلی بازی سینگل از احسان بگیرن :d

میگیم sawman اشتباه کرد ! محسنو چی میگی ؟؟ :d

منتظر اظهارات شما هستم

اظهارات شما مطرحه ولی مهم نیست :d:p
موکل شما بند 3 رو نقض کرده ...برو حالشو بگیر:d
ختم جلسه :!!

آخرین ویرایش:
محسن یعنی چی باوووووووو:(...:((
اه حالم گرفته شد...:((
اخه دلبندم(لاشخووور:|) استفاده از 1دیسک و بازی کردن بیش از 1عنوان بدون sen روی ps3 که سونی هم فرتی بنت می کنه.اخه این چه کاری بود هان؟:punish:
یعنی گناه بزرگتر از این توی انلاین نیست:(
تازه دیشب ریجن1 کرده بود احسان و منم هدشات می کردم اونم از مغز پوکیده اونا عکس میگرفت:(منم میخواستم امشب ریجن1 کنم بازی که الان زدحال خوردم اساسی:( خداییش اعصابم به هم ریخت...
برادر AHn تو هم دیشب 1ساعتی تو مولتیمن بودی به احتمال زیاد کلکت کنده است...اخه رعایت این نکات اینقدر سخته؟
این بساط مسخره بازی هم تمومش کنید...هرکی 1اشتباه کرد=بن...منم 1کاری کردم شاید تا هفته دیگه بن شم...
حال کامنت و حالگیری ندارم:(...کلا کسی بن میشه خوشحالی نداره=((:((. هر وقت من بن شدم کل سایت شیرینی بدین...

یکی بن شد دارین همو لو میدین؟؟
mosio kazem بن شد حالا لست اف از رو با قدرت بیشتر در اکانت KAZEM HUNTER ادامه میدیم هاها دهنتون اونجا سرویس میکنم "))

یکی بن شد دارین همو لو میدین؟؟
mosio kazem بن شد حالا لست اف از رو با قدرت بیشتر در اکانت KAZEM HUNTER ادامه میدیم هاها دهنتون اونجا سرویس میکنم "))

be carfull wath you say l-)

- - -ویرایش - - -

اخه دلبندم(لاشخووور:|) استفاده از 1دیسک و بازی کردن بیش از 1عنوان بدون sen روی ps3 که سونی هم فرتی بنت می کنه.اخه این چه کاری بود هان؟:punish:
تازه دیشب ریجن1 کرده بود احسان و منم هدشات می کردم اونم از مغز پوکیده اونا عکس میگرفت:(منم میخواستم امشب ریجن1 کنم بازی که الان زدحال خوردم اساسی:( خداییش اعصابم به هم ریخت...
برادر AHn تو هم دیشب 1ساعتی تو مولتیمن بودی به احتمال زیاد کلکت کنده است...اخه رعایت این نکات اینقدر سخته؟
این بساط مسخره بازی هم تمومش کنید...هرکی 1اشتباه کرد=بن...منم 1کاری کردم شاید تا هفته دیگه بن شم...
حال کامنت و حالگیری ندارم:(...کلا کسی بن میشه خوشحالی نداره=((:((. هر وقت من بن شدم کل سایت شیرینی بدین...
رضا جان نزنش بابا کشتیش:|بنده خدا گفت که کار خودش نبوده:(
تو دیگه چرا ... چی کار کردی؟؟

آخرین ویرایش:

بابا خودمم اصابم از همین خورد شد موندم توش اخه خودمم اینکارو نکردم من فقط اسپلینترو با سیدی میزدم چند بار پسر عموم فیفارم با سیدی اجرا کرد فک کنم 14 روزم شد.اصاب خوردیش اینه که پیش مای فرندا نیستی.ولی همه قانوناشو رعایت کردم شانس سر این!دیگه حالا یه چندروزی داون ندارم چون میدونی که اگه من روزی حداقل 100تا داون نداشته باشم خوابم نمیبره:(
تو فیفاهم یه شب ازت نبازمم همینطور:p
تازه lostplanete 2رو به افتخارتون دانلود کردم;)(ینی پیدا کردنش پیرم کرد هیجا نیست جوز تورنت که اونجاهم به زور)
فقط یه چیزش باحال میشه مثلا یکی میاد تو تلو بهش میگم من بن شدم ایدی قبلیم لولش 600 بود کی به کیه:p:d
تو چیکار کردی؟نه اینطورام نی من جزه اثتثنا بودم
ایشالا کههیچوقت بن نمیشی و خیلیای دیگه(جدیترین حرف)

من الان تو بنم اینجا هواش یجوریه همهجا تاریکه تو برزخم:d

رضا دقت کردی احسان یه مدتیه خیلی زیاد از حد خارجی شده؟:-?

آخرین ویرایش:
رضا دقت کردی احسان یه مدتیه خیلی زیاد از حد خارجی شده؟:-?
I agree with you :d
پاشو از برزخ بیا بیرون ...هر چی سریعتر آنبن کن که قرار زامبی 1 گذاشتیم .تازه نیستی ببینی تلو رو ریجن کردیم من با میلیتاری میزنم تو سر رضا ،دوباره رضا میاد میخوره به تیر من:dکله اش ریز ریز میشه:d
بدو بیا ،باشه:p

I agree with you :d
پاشو از برزخ بیا بیرون ...هر چی سریعتر آنبن کن که قرار زامبی 1 گذاشتیم .تازه نیستی ببینی تلو رو ریجن کردیم من با میلیتاری میزنم تو سر رضا ،دوباره رضا میاد میخوره به تیر من:dکله اش ریز ریز میشه:d
بدو بیا ،باشه:p

احسان عکس هدشات بگیر ببینیم این مسخره ها چیو تو ریجن ۲ سانسور کردن :\| همین طور تیکه تیکه شدن بدن رو بمب :d

فیزیکی ریجن ۱ هیچ جا پیدا نشد :| :(

محسن تو لابی به جات 1عکس از خودت گذاشتم با 2تا شمع کنارش بعد با احسان هی دورش می چرخیم شعرهای دبستانی میخونیم:d
نه بابا این فرندای خارجیش بیشتر ادد کرده برای حمالی و لیدری:d ماله زمانی هستن که تو سرچ کسی پیدا نمیکنه به اینا inv میده میان بعد لیدرشون می کنه اونم مثل بنز پیدا می کنه...کلا برده داری تو خونشه:d 2تا ترو تمیز به ما هم بده که تو سرچ فسیل نشیم:lol:
زود سونی دور بزن بیا میلیتاری برای هدت لحظه شماری می کنه:p
/
منم ریجن1 کردم:bighug: ولی دوباره این باگ من تو لابیم ولی تو منو نشون میده تو توی لابی هستی و من تورو توی منو میبینم اومده سراغم:|
/
علی زود بیا که قلب میلیتاری برای تو می تپد:d با میلیتاری بزنم تو هدت ببینم مغز تو سرت داری یا نه :pاگرم خواستی 1بمب میندازم زیرت و جای دست و پاهات عوض می کنم.باشه:d
/
احسان من شبی چندبار هدت نترکونم که خوابت نمیبره :d برو توبه کن از دیابلو رضا بترس:d(پریشب با دیابلو زد سوراخم کرد:|:d)
راستی تلو من خراب شده به خاطر این باگ:| امشب بریم bf4 موتور سواری:p دیشب ردیفش کردم. اگر کسی دوست داشت امشب بیاد bf4 (رضا و احسان برای جفتتون اجباریه>:))

آخرین ویرایش:
محسن تو لابی به جات 1عکس از خودت گذاشتم با 2تا شمع کنارش بعد با احسان هی دورش می چرخیم شعرهای دبستانی میخونیم:d
نه بابا این فرندای خارجیش بیشتر ادد کرده برای حمالی و لیدری:d ماله زمانی هستن که تو سرچ کسی پیدا نمیکنه به اینا inv میده میان بعد لیدرشون می کنه اونم مثل بنز پیدا می کنه...کلا برده داری تو خونشه:d 2تا ترو تمیز به ما هم بده که تو سرچ فسیل نشیم:lol:
زود سونی دور بزن بیا میلیتاری برای هدت لحظه شماری می کنه:p
/
منم ریجن1 کردم:bighug: ولی دوباره این باگ من تو لابیم ولی تو منو نشون میده تو توی لابی هستی و من تورو توی منو میبینم اومده سراغم:|
/
علی زود بیا که قلب میلیتاری برای تو می تپد:d با میلیتاری بزنم تو هدت ببینم مغز تو سرت داری یا نه :pاگرم خواستی 1بمب میندازم زیرت و جای دست و پاهات عوض می کنم.باشه:d
/
احسان من شبی چندبار هدت نترکونم که خوابت نمیبره :d برو توبه کن از دیابلو رضا بترس:d(پریشب با دیابلو زد سوراخم کرد:|:d)
راستی تلو من خراب شده به خاطر این باگ:| امشب بریم bf4 موتور سواری:p دیشب ردیفش کردم. اگر کسی دوست داشت امشب بیاد bf4 (رضا و احسان برای جفتتون اجباریه>:))

من که الان مسافرتم :( تازه باشم هم چون ریجن ۲ هستم نمی تونم سرمو بترکونی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or