امروز چند دست با حامد بازی کردم بعد رفت با مای فرنداش :d
منم رفتم با برادران اجنبی به این صحنه جالب برخوردم:
چه مهدکودکی اینجا...لول!
احسان . علی من دیشب هر حرفی زدم پس می گیرم نرود میخ در سنگ اهنین! پس بزن خوردش کن همین!:d
فقط خداوکیلی به جون هم نپرین هرچی هم تیکه میکه دارین به خودم بگین تا 13 همشون به ترتیب حروف الفبا جواب میدم:d البته اینو بگم تیکه های خارجکیتون میره ته صف
اوه اوه جمع کنید خانم اومد
صبر.شکیبایی.گذشت اینارو شونصد بار روی کاغذ بنویس بعد کامنت بذار
چه مهدکودکیه اینجا
عمویی بازی منو دیدی ؟؟ بهتره بجای دیدن بازی من یه سر به Leaderboard بزنی تا کرک و پرت بریزه ( نمی خواستم دیگه حرفی دربارش بزنم اما ... ) فکر نکنم Ratio که ۳.۳۵ باشه اصلا بفهمی ! lol شما برو حماستو بیافرین با تیر یکیو بزن برای خودت دست بزن کمبود محبت نگیری
11 - 1 :dشب با چه رویی بیای ؟؟ :d
شکسته نفسی میفرمایید محمد جوننمیخواستم این چیزارو بگم و نمیگم من بازی کن حرفه ایی هستم چون اینا یه سری بازی بیش نیست و هر کی هم بره اول لیست لیدر برد خدا نمیشه!!!
من وقتی تو TLOU نوب بودم خیلی بیشتر لذت میبردم تا الان!!!
البته الانم نوبم:d
نرود میخ در سنگ اهنین! پس بزن خوردش کن همین!:d
بابا سر این چرت و پرتا بحث نکنید!
در ضمن باز بحث K/D RATIO اومد منم اینطور شدم
این چیزا ملاک بر این نیست که بازیکن حرفه ایه یا نه!
اقای قادری شما که از اول بازی با دوستاتون پارتی کردید و به کشتن نوب های خارجی این K/D رو به دست اوردی؟!!:d
ما ها از همون اول هیچ کیو تو TLOU نمیشناختیم و مسلما هم اون موقع ضعیف بودیم و هی میمردیم!
من توی بتل 3 K/D ریتیو م 1 و خورده ای ه اما یه نفری تیم حریف رو میزارم تو قوطی کنسروش میکنم!!!
نمیخواستم این چیزارو بگم و نمیگم من بازی کن حرفه ایی هستم چون اینا یه سری بازی بیش نیست و هر کی هم بره اول لیست لیدر برد خدا نمیشه!!!
من وقتی تو TLOU نوب بودم خیلی بیشتر لذت میبردم تا الان!!!
البته الانم نوبم:d
قبول داشته باش عزیزم:dنه باو بحث پیش نیوردم بچه ها میدونن دیگه اصلا بحث این چیزارارو نمیکنم یه سری فکر کردن خیلی حالیشونه گفتنم یه تلنگری بهشون بزنم :d
البته این که KD ملاک بازیکن حرفه ای نیست رو زیاد قبول ندارم :d
آقا چیزی نمونده تا ۱۱-۱ ها ! رضا کجایی ؟ :d