The Last of Us | PSN

باو این بچه بازیا چیه میگی من میرم ما هیچی تو دلمون نیست مگه نه احسان:d
تا 3 4 روز عید یکم شلو ول میایم قانونشه.رضا قلکو اماده ککککککنننن میخوایم PS4و بگیریم دیگه$-).امسال عید قرارمون کرمون خونه رضا اینا ریمن:d
های ایموجمو باید به زبون اوردش از رو نوشته کسی نمیفهمه یکم صدا باریک میشه بعد از اعماقه درونتو حولقومت میگی هههه های بعد ایموجمم باید توند بگی با کمی خنده بعدش صدای خنده فضای لابیرو میگیره:d.نوکرمم باید و تو نوشته چنتا بشه و ر هم همینطور و چند عدد ی بعد از ر قرار میدیم به این شکل که میشه نوووووکررررریییم:d
رضا در جواب اینکه گفتی احسان ببند اینکه خداوند گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید دره دیگری:))

منو هربار انلاین دیدن.کنج دیوار دیدن.توی عید با کلوچه و خرما دیدن.پیش مای فرندا دیدن.منو داون شده دیدن.تا دیدن از بینشون رفتم شیو را به گردنم فرو بردن.ایشالا که ندیدی.ندیدی.مارو بستن تو مدرسه.مارو بردن بزم موتولو
هم تیمیهایم
کجان؟
فرندلی
:d:x

آخرین ویرایش:
امروز چند دست با حامد بازی کردم بعد رفت با مای فرنداش :d
منم رفتم با برادران اجنبی به این صحنه جالب برخوردم:
88949752159755864508.jpg

چه مهدکودکی اینجا...لول!
احسان . علی من دیشب هر حرفی زدم پس می گیرم :-" نرود میخ در سنگ اهنین! پس بزن خوردش کن همین!:d
فقط خداوکیلی به جون هم نپرین هرچی هم تیکه میکه دارین به خودم بگین تا 13 همشون به ترتیب حروف الفبا جواب میدم:d البته اینو بگم تیکه های خارجکیتون میره ته صف :p
اوه اوه جمع کنید خانم اومد=))
صبر.شکیبایی.گذشت اینارو شونصد بار روی کاغذ بنویس بعد کامنت بذار:lol:

چه مهدکودکی اینجا...لول!
احسان . علی من دیشب هر حرفی زدم پس می گیرم :-" نرود میخ در سنگ اهنین! پس بزن خوردش کن همین!:d
فقط خداوکیلی به جون هم نپرین هرچی هم تیکه میکه دارین به خودم بگین تا 13 همشون به ترتیب حروف الفبا جواب میدم:d البته اینو بگم تیکه های خارجکیتون میره ته صف :p
اوه اوه جمع کنید خانم اومد=))
صبر.شکیبایی.گذشت اینارو شونصد بار روی کاغذ بنویس بعد کامنت بذار:lol:

ببین امشب دیگه فکر نکنم اثری از کامنتت تو این سایت باشه :d شب با چه رویی بیای ؟؟ :d

Last edited by a moderator:
بابا سر این چرت و پرتا بحث نکنید!
در ضمن باز بحث K/D RATIO اومد منم اینطور شدم:|
این چیزا ملاک بر این نیست که بازیکن حرفه ایه یا نه!
اقای قادری شما که از اول بازی با دوستاتون پارتی کردید و به کشتن نوب های خارجی این K/D رو به دست اوردی؟!!:d
ما ها از همون اول هیچ کیو تو TLOU نمیشناختیم و مسلما هم اون موقع ضعیف بودیم و هی میمردیم!
من توی بتل 3 K/D ریتیو م 1 و خورده ای ه اما یه نفری تیم حریف رو میزارم تو قوطی کنسروش میکنم!!!
نمیخواستم این چیزارو بگم و نمیگم من بازی کن حرفه ایی هستم چون اینا یه سری بازی بیش نیست و هر کی هم بره اول لیست لیدر برد خدا نمیشه!!!
من وقتی تو TLOU نوب بودم خیلی بیشتر لذت میبردم تا الان!!!
البته الانم نوبم:d

چه مهدکودکیه اینجا
=))
عمویی بازی منو دیدی ؟؟ بهتره بجای دیدن بازی من یه سر به Leaderboard بزنی تا کرک و پرت بریزه ( نمی خواستم دیگه حرفی دربارش بزنم اما ... ) فکر نکنم Ratio که ۳.۳۵ باشه اصلا بفهمی ! lol شما برو حماستو بیافرین با تیر یکیو بزن برای خودت دست بزن کمبود محبت نگیری :|
( همیشه حق با مشتری بوده )
شب با چه رویی بیای ؟؟ :d
11 - 1 :d
نمیخواستم این چیزارو بگم و نمیگم من بازی کن حرفه ایی هستم چون اینا یه سری بازی بیش نیست و هر کی هم بره اول لیست لیدر برد خدا نمیشه!!!
شکسته نفسی میفرمایید محمد جون:">
نرود میخ در سنگ اهنین! پس بزن خوردش کن همین!:d
ببند:|

بابا سر این چرت و پرتا بحث نکنید!
در ضمن باز بحث K/D RATIO اومد منم اینطور شدم:|
این چیزا ملاک بر این نیست که بازیکن حرفه ایه یا نه!
اقای قادری شما که از اول بازی با دوستاتون پارتی کردید و به کشتن نوب های خارجی این K/D رو به دست اوردی؟!!:d
ما ها از همون اول هیچ کیو تو TLOU نمیشناختیم و مسلما هم اون موقع ضعیف بودیم و هی میمردیم!
من توی بتل 3 K/D ریتیو م 1 و خورده ای ه اما یه نفری تیم حریف رو میزارم تو قوطی کنسروش میکنم!!!

نه باو بحث پیش نیوردم بچه ها میدونن دیگه اصلا بحث این چیزارارو نمیکنم یه سری فکر کردن خیلی حالیشونه گفتنم یه تلنگری بهشون بزنم :d

البته این که KD ملاک بازیکن حرفه ای نیست رو زیاد قبول ندارم :d

آقا چیزی نمونده تا ۱۱-۱ ها ! رضا کجایی ؟ :d

رضا میگم امشبو نیا :d بد میشه برات :d

الان احسان mute مون کرده :d

راستی خواستی از دوستای اطرافت شیو بشی بگو علی شفاعتمو کرده :d

الان یکی پا میشه میگه میری جهنم کار اهل بیت به شوخی گرفتی :d :|

نه باو بحث پیش نیوردم بچه ها میدونن دیگه اصلا بحث این چیزارارو نمیکنم یه سری فکر کردن خیلی حالیشونه گفتنم یه تلنگری بهشون بزنم :d

البته این که KD ملاک بازیکن حرفه ای نیست رو زیاد قبول ندارم :d

آقا چیزی نمونده تا ۱۱-۱ ها ! رضا کجایی ؟ :d
قبول داشته باش عزیزم:d
جریان 1.11 چیه؟!

محمد اگر تو نوبی پس من و محسن پت و متیم تو بازی :dیعنی هنوز اون دستی که جلوم افتادی فراموش نمی کنم:d یعنی اگر خارجی بودم اونجوری داونم نمیکردی...سنگدل:d
راستی هنوز شیرینی PS4 ندادی:|

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or