The Last of Us | PSN

محمد اگر تو نوبی پس من و محسن پت و متیم تو بازی :dیعنی هنوز اون دستی که جلوم افتادی فراموش نمی کنم:d یعنی اگر خارجی بودم اونجوری داونم نمیکردی...سنگدل:d
راستی هنوز شیرینی PS4 ندادی:|
گفتم دیگه بیاید نفری یه شیو به همتون به عنوان شیرینی اهدا میکنم:d

یا علی :d
با اون شاهکار دیشب میبینم هنوز اینطرفا میچرخی به بچه ها گیر میدی>:)
بدم تو لابی خفتت کنن هان؟:d امشب بیا تو لابی 1کمی با هم کل کل کنیم.باشه:d
احسانم میپیچونم تنها میام:p
با تو هرگز بی تو عمرا:d

یا علی :d
با اون شاهکار دیشب میبینم هنوز اینطرفا میچرخی به بچه ها گیر میدی>:)
بدم تو لابی خفتت کنن هان؟:d امشب بیا تو لابی 1کمی با هم کل کل کنیم.باشه:d
احسانم میپیچونم تنها میام:p
با تو هرگز بی تو عمرا:d

هی یو :d

اینجا رو کل کل سرا نکن میام امشب دارم برات :d

یکی به من نوب کمک کنه :d چجوری می شه این آیتم ها رو گیفت کرد؟ هم تیمی هام زیاد میدن چیز میز ولی من نمی تونم! چرا؟ لولم پایینه آیا؟ یا کار خاصی باید کرد؟
لول 4-5 هستم!

یکی به من نوب کمک کنه :d چجوری می شه این آیتم ها رو گیفت کرد؟ هم تیمی هام زیاد میدن چیز میز ولی من نمی تونم! چرا؟ لولم پایینه آیا؟ یا کار خاصی باید کرد؟
لول 4-5 هستم!
باید صبر کنی اخرین حالت کرفتر برات باز بشه . بعد با انتخاب این گزینه توی loudout که می ذاری ، می تونی به هم تیمی هات گیفت بدی .

سلام به شما عزیزان :X :d

کسانی که هندزفری ندارند برای حرف زدن اما ویتا دارند میتونن با ورود به قسمت Party ویتا باهم بحرفند

( هرکس ویتا داشت و هم تیمی من شد به من بگه چون منم فقیرم هندزفری نمیتونم بخرم )

بعدشم لطفا بقیه هم منو ادد کنن تا اعصابم :wallbash:.... :-ss

:stupids::thanks:

لعنت بر PSNNNNNNN من بن شددددددددم رفتم تو جهنم:(
بابا ینی چییییی اینهمه ادم من باید بن بشم؟ده بار زدم نوشته سونی شفلیقتون کرده.حالا چیکار کنیم مای فرندا

رضا.احسان:(

لعنت بر PSNNNNNNN من بن شددددددددم رفتم تو جهنم:(
بابا ینی چییییی اینهمه ادم من باید بن بشم؟ده بار زدم نوشته سونی شفلیقتون کرده.حالا چیکار کنیم مای فرندا

رضا.احسان:(

احسان روزی خودت هم میری همون جایی که نوشتی تو پروفیلت :d

این بود قطعی بودن کپی ؟ :d این سومین نفره که من تو TLOU میشناسمش بن شد :|

آپدیت رو که امشب میزارم دانلود بشه دوست عزیز فقط آنلاین پس از کجا بیارم مگه اونایی که بازی رو دیجیتالی میخرن آنلاین پس بهشون نمیده؟

شما میگی کنسولم جیلبریکه خوب با اینستال پکیج که تو کنسولته انلاین پسو باید نصب کنی که باید از اینجا بگیری روش نصبشم هست.من تاحالا دیسک اوریجینال از نزدیک ندیدم نمیدونم انلاین پس رو دیسک کجاس:d

علی سونی حواسش نبوده دستش رفته رو ایدی من:banned: جای اینکه بگی احسانم مای فرندمونه خدا نکنه هیچوقت بن بشه[-o<

چرا مممممممممن:wallbash:

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or