خوب حالا همه چیزم جوره فقط نتم پوکیده
حالا کی درست میشه دیگه خدا می دونه
اینم ایدی جدیم WwREZAwW خواستین ادد...
فکر کنم بعد از اینکه نتم وصل شه دستگاه خراب میشه
خوب حالا همه چیزم جوره فقط نتم پوکیده
حالا کی درست میشه دیگه خدا می دونه
اینم ایدی جدیم WwREZAwW خواستین ادد...
فکر کنم بعد از اینکه نتم وصل شه دستگاه خراب میشه
نه نیازی نیست هیچ تیکی رو فعال کنی...
فقط ایبوتو پاراما رو جایگزین کن..آپ 1.06 رو بنصب..dlc مپ ها رو بنصب بعد فیکسش کن..بعد هم آنلاین پسو بنصب بعد بیا حاله منو با هد شات بگیر باشه:d
نه نیازی نیست هیچ تیکی رو فعال کنی...
فقط ایبوتو پاراما رو جایگزین کن..آپ 1.06 رو بنصب..dlc مپ ها رو بنصب بعد فیکسش کن..بعد هم آنلاین پسو بنصب بعد بیا حاله منو با هد شات بگیر باشه:d
- - -ویرایش - - -
فکر کنم ایراد از بسته بندی جدیدت باشه:d
زیاد شیکو مجلسی به نظر نمیاد
اقا 1سوال شرعی در مورد شما با توجه به اواتار و امضات به ذهنم رسید
شما طرفدار کدوم تیمی:مادرید یا کاتالان.مسی یا رونالدو؟
چون تو لابی مثلا من بخوام علی له کنم با توجه به دوستان در لابی و ظرفیتهای ممکن شروع به له کردن می کنم:d
حالا اگر مادریدی میری پیش علی و محسن(بیشتر اونوری تا اینوری) و محمد موسوی و....ولی اگر کاتالانی میای طرف خودم که بزرگمون رضا هم اینطرفه اون وسط احسانم mute می کنه تا راحت بزنیم همدیگر چپ و راست کنیم:d
این نکته خیلی مهمه پس تکلیف همه روشن کن:d
/
محمد اره دیگه همین بخش خون و خونریزیش جذابتر و بهتر میشه :d هم صوتی هم تصویری:bighug: یعنی مثلا تا قبلا با میلیتاری میزدی تو سر طرف فقط جادرجا میفتاد انگار سکته زده... ولی الان وقتی بخوره توی سرش به به
همینجور صدای افتادن هر تیکش مثل چی روحت نوازش میده:d...البته هنوز خودم از نزدیک ندیدم دیگران گفتن منم تفسیر کردم:d
لیدیز اند جنتلمن نت من به اوج بلوغ خریت خودش رسیده :bighug:از همین جا به isp شاخ شکن درود می فرستم:d
/
چون تو لابی مثلا من بخوام علی له کنم با توجه به دوستان در لابی و ظرفیتهای ممکن شروع به له کردن می کنم:d
حالا اگر مادریدی میری پیش علی و محسن(بیشتر اونوری تا اینوری) و محمد موسوی و....ولی اگر کاتالانی میای طرف خودم که بزرگمون رضا هم اینطرفه اون وسط احسانم mute می کنه تا راحت بزنیم همدیگر چپ و راست کنیم:d
/
شدی لول 2 کوفتت بشه ریجن1:d
/
محمد اره دیگه همین بخش خون و خونریزیش جذابتر و بهتر میشه :d هم صوتی هم تصویری:bighug: یعنی مثلا تا قبلا با میلیتاری میزدی تو سر طرف فقط جادرجا میفتاد انگار سکته زده... ولی الان وقتی بخوره توی سرش به به
همینجور صدای افتادن هر تیکش مثل چی روحت نوازش میده:d...البته هنوز خودم از نزدیک ندیدم دیگران گفتن منم تفسیر کردم:d
رضا به جان تو اغفالم کردن:dلول 3 نه 2:dدیگه همین لول میمونم تا بیای.رضا بدبختیم لوله با هر بازی 10تا داونم رد نمیکنه زور میزنه تا 1لول اضافه بشه ینی میمیریم:dبیا که شات گان در انتظاره رودهاته:dدیگه بنظرم بیخیاله سونی بشیم بریم بلک اپس 2 رو بازی کنیم یه 10 20 تا ps id جور کنیم ما که چیزی واس از دست دادن نداریم حال سونیو بگیریم تی بگ بریم تو بازیش
اگه مادریدی بودی اینطوری میشه ترکیبمون.ما همه.رضاو کاتالان تک
ینی بهتون میگم ریجن 1 نکنین نصف عمرتون به فناس.فقط برو یه گوشه بمب بکار منفجر کن اعضای بدنتو تیکه تیکه بشمار:d
WE LOVE REGION 1
یه 10 بار خاموش روشن کن بیا بجز 13 دربدر که نیستم
یکی از بچها گفت محسن لولت 0 شده؟!!فک کنم باید 4تا اندرلاین دیگهم میزاشتم!!
لیدیز اند جنتلمن نت من به اوج بلوغ خریت خودش رسیده :bighug:از همین جا به isp شاخ شکن درود می فرستم:d
/
/
شدی لول 2 کوفتت بشه ریجن1:d
/