salar_dariush
کاربر سایت
منم بن شدم این بازی دیگه مورد دار شد عاغا ایدی ps4 پریییییییییییید
واسه ps4 مشکلی پیش نمیاد...
منم بن شدم این بازی دیگه مورد دار شد عاغا ایدی ps4 پریییییییییییید
سلام مای جیگرا
امشب تلو به راهه...رضا ، محسن،و به یک شخص دیگه واسه کو آپ 4 نفره lost planet 2 نیاز مندیم
الان دارین بازی میکنین ؟ :d
این بشر با سر دردشم هدشات میکنهیه هدشات تو چکپوینت بهم زدی دقیقا از فاصله نزدیک همه دیدن چطوری منفجر شد سرم ینی اصلا نمیدونست من دارم میام همینطوری تیرو زد تق.فک کنم خوابم نبره:dیک نکته در رابطه با اون lost planete 2:هدست اجباریه حتی شما دوست عزیز ترجیحا باحال مثل خودمون:dبازی کردیم...من امشب سر درد شدیدی داشتم رفقا رو نیم راه گذاشتمو آف شدم(الانم برادر زاده ام داره بازی میکنه)
هی گفتم احسان وقتی تست کرده جدی بگیر با 1 دیسک 2تا بازی نمیشه سونی میگه 1بار جستی ملخک 2بار جستی ملخک دیگه برو ... ملخک:dمنم بن شدم این بازی دیگه مورد دار شد عاغا ایدی ps4 پریییییییییییید
اره نکنه الان میخوای بیای؟:dالان دارین بازی میکنین ؟ :d
منظورت اینه که فهمیدی چطوری وسط بازی نوع اسلحت رو تغییر بدی؟رضاااااا خیارشورشاه
ینی یه چیز فهمیدم همین الان از تلو اساسی عوض کردن اسلحه وسط بازی:-o
کاری کردیم که علی دیگه کل کل نمیکنه نفر بعدی کیه؟b-)ابتدا بازی را میاورید وارد انلاین میشوید وارد لابی میشوید ادامه اموزشو اونجا میگم:d
(کمپه ترک کل کل)
منظورت اینه که فهمیدی چطوری وسط بازی نوع اسلحت رو تغییر بدی؟
اینو که از همون اول معلوم بود چجوریه :d
وسط بازی start رو میزنی بعد change رو میزنی ( نمیدونم بعد از change چی نوشته بود :d)
اگرم منظورت یه چیز دیگه بود شرمنده
این im _ sara چرا اینجوریه
براش زدم سلام خوبی ؟
بعدش زدم تو دختری ؟
دیدم جواب نداد
بعدش زدم نمیخوای جواب بدی ؟
گفت نه و منو remove کرد
براش زدم جواب سوالام رو گرفتم
حالت اصلا خوب نیست :d
دخترم معلوم شد که هستی
ایدیشو بده جنازه تحویل بگیرمنظورت اینه که فهمیدی چطوری وسط بازی نوع اسلحت رو تغییر بدی؟
اینو که از همون اول معلوم بود چجوریه :d
وسط بازی start رو میزنی بعد change رو میزنی ( نمیدونم بعد از change چی نوشته بود :d)
اگرم منظورت یه چیز دیگه بود شرمنده
بیا میخوام با تیرای میلیتاری با کلت روپایی بزنمبچه ها از الان تا تابستون یه هفته در میون پنج شنبه باهاتونم جامو خالی بذارین ( البته هد رضا یا محسن هم میتونین بجاش بذارین )
این جمله هم میگم و میرم تا هفته ی دیگه :d
رضا سرت کو ؟؟ محسن یو چی ؟؟ :d
خوبه لطیفه و میاد تلو میزنه:dروحیاتشون لطیفه
its ok :d
این im _ sara چرا اینجوریه
براش زدم سلام خوبی ؟
بعدش زدم تو دختری ؟
دیدم جواب نداد
بعدش زدم نمیخوای جواب بدی ؟
گفت نه و منو remove کرد
براش زدم جواب سوالام رو گرفتم
حالت اصلا خوب نیست :d
دخترم معلوم شد که هستی
حالا خوبه با اکانت قبلیم که میلیتاری داشت با سرت خرس وسط بازی می کردم:d با پوکه هاشم گردنبند درست کردم انداختم دور قاب عکست تو لابی. بیا نگاه کن ببین اندازت هست یا نه:dبچه ها از الان تا تابستون یه هفته در میون پنج شنبه باهاتونم جامو خالی بذارین ( البته هد رضا یا محسن هم میتونین بجاش بذارین )
این جمله هم میگم و میرم تا هفته ی دیگه :d
رضا سرت کو ؟؟ محسن یو چی ؟؟ :d
چه زود پسرخاله دخترخاله شدین با هم:d
شما قانون 3وم نیوتون به صورت سریع.ناقص و کاملا عجولانه در هم شکستی(!):d که در نتیجه میشه Delete:bighug: