اون ضرب المثل برای این بود که هر کسی صلاح کار خودشو میدونه
در مورد بن شدن :علی آقا من دورامو زدم تا الان 5 بار بن شدم که برای تست موارد بن بوده که صبح تا شب تویه تاپیک تویه خود کنسول به رفقا pm میدم آقا مواظب این عوامل باشین
نزدیک به 7 یا 8 بار به متین pm دادم از تویه خود کنسول(چون آنلاین تویه مولیمن بود)هی میگفتم آقا بیا بیرون ،sgin اوت کن ولی فایده نداشت (حالا نمیدونم کجا بود )
خلاصه سونی کشکی کشکی کسی رو بن نمیکنه حتما یه حرکت اشتباه موجب اون بن شده(طبق تجربه :سونی بعد از اعمال اون کار خطا سریعا بن نمیکنه .معمولا 14 روز طول میکشه که نفهمی از کجا خوردی)
اون ضرب المثل برای این بود که هر کسی صلاح کار خودشو میدونه
در مورد بن شدن :علی آقا من دورامو زدم تا الان 5 بار بن شدم که برای تست موارد بن بوده که صبح تا شب تویه تاپیک تویه خود کنسول به رفقا pm میدم آقا مواظب این عوامل باشین
نزدیک به 7 یا 8 بار به متین pm دادم از تویه خود کنسول(چون آنلاین تویه مولیمن بود)هی میگفتم آقا بیا بیرون ،sgin اوت کن ولی فایده نداشت (حالا نمیدونم کجا بود )
خلاصه سونی کشکی کشکی کسی رو بن نمیکنه حتما یه حرکت اشتباه موجب اون بن شده(طبق تجربه :سونی بعد از اعمال اون کار خطا سریعا بن نمیکنه .معمولا 14 روز طول میکشه که نفهمی از کجا خوردی)
اره داداش تقصیر خودم بود من فکر میکردم دستگاه من مقاومه ولی نبود کاش انلاین بشم میرم تو بازی بعد از اینکه لول اپ کردم:-l میرم اقا محمد رو شیو میکنم که گفت بعضی از دستگاها بن نمی شن بعدش هم اقا علی بهادری
بالاخره خطر داره دیگه هر کاری هم کنی ! ممکنه تا الان هم بن نشدی یه دفعه بشی
اره داداش تقصیر خودم بود من فکر میکردم دستگاه من مقاومه ولی نبود کاش انلاین بشم میرم تو بازی بعد از اینکه لول اپ کردم:-l میرم اقا محمد رو شیو میکنم که گفت بعضی از دستگاها بن نمی شن بعدش هم اقا علی بهادری
داداش تو برو سیزن پستو پیدا کن تا اینکه ما کپی خورا رو اذیت کنی (:d)
آره دیگه آیدی هم بن میشه
اون یه مشکل بود تویهه خود dlc توسط تیم دابلکس که تویه بعضی از فایلهاش مشکل وجود اشت فیکسش کردن درست شد .تمومش کردم لفت بیهایند رو
کپی خورا همه جا هستن مواظب باش هد شات نشی:d
هه به هد شات هم نمیرسی رضا از پشت شیوت کرد
دور هم بودیم با رفقا گفتیم یه چندتا عکس یادگارا بگیریم:d
مای فرندوووو رضا رو ببینید ترو خدا اینم تیم ملی :dاستایله عرفانوووووو اینم همون قبلیه فقط اعصابشون خرابه اون سمت یه موش رد میشد امیر هی میخواست با کمون بزنش
دور هم بودیم با رفقا گفتیم یه چندتا عکس یادگارا بگیریم:d
مای فرندوووو رضا رو ببینید ترو خدا اینم تیم ملی :dاستایله عرفانوووووو اینم همون قبلیه فقط اعصابشون خرابه اون سمت یه موش رد میشد امیر هی میخواست با کمون بزنش
استایل بشیر و عرفان تو حلقم یعنی جون میدن واسه خفت گیری:d
اقا هرچی بچه ها به بشیر قسم و ایه دادن که بابا خودتو کنترل کن کسی نزن با اینکه جلوی خودش گرفت ولی دستش قاط زد محمد موسوی شیو کرد تو عکس دومی هم بشیر پشت امیر و محمد علیزاده بود نمی دونست کدومو شیو کنه تردید تو صورتش داره موج میزنه یعنی بسوزه پدر این مثلث که به دوست و دشمن رحم نمیکنه منم اون بالا داشتم حضور غیاب می کردم اخه مسئول اردو من بودم:d و منتظر رسیدن تغذیه بچه ها بودم چون تو دانشگاه زنگ دوم تغذیه میدن
توی عکس سومی هم من و امیر داشتیم میگفتیم کلاغ پر.گنجیشک پر که 1دفعه کلاغ پرید ما هم حواسمون رفت سمتش سرمون چرخوندیم(توی عکس چهارمی:d)
امیرم تیپش بسسیجی واره فقط کرک و پشمش ریخته
ولی خداییش تیپ حال میکنین ادم حسابیتون تو این عکسا من بودم:dفرمانده ارشد با سرباز صفری باید 1فرقی داشته باشه:d
توی عکس اولم امیر داشت حواست پرت می کرد منم داشتم میومدم شیوت کنم(ساری)
با این کلمات جمله بساز:سیتی.جر.رئال.خورد.مثل.LloOolL
دستت درد نکنه احسان عالی بود دسته من قاطی بود هر لحظه امکان داشت یکی شیو بشه خیلی استرس داشت از خود بازی هم استرسش بیشتر بود :d آخه دوستانی که نبودن نمیدونن احسان چه زجری کشید تا به رضا بفهمونه کجا وایسه از عکسها هم معلومه همه وایسادن عکس بگیرن رضا از دیوار همسا یه رفته بالا انقدر دیگه اعصاب احسان به هم ریخت که مجبور شد با مشت رضا بزنه منم یه باز شیوش کردم تا دست از شیطنت برداره:d
استایل بشیر و عرفان تو حلقم یعنی جون میدن واسه خفت گیری:d
اقا هرچی بچه ها به بشیر قسم و ایه دادن که بابا خودتو کنترل کن کسی نزن با اینکه جلوی خودش گرفت ولی دستش قاط زد محمد موسوی شیو کرد تو عکس دومی هم بشیر پشت امیر و محمد علیزاده بود نمی دونست کدومو شیو کنه تردید تو صورتش داره موج میزنه یعنی بسوزه پدر این مثلث که به دوست و دشمن رحم نمیکنه منم اون بالا داشتم حضور غیاب می کردم اخه مسئول اردو من بودم:d و منتظر رسیدن تغذیه بچه ها بودم چون تو دانشگاه زنگ دوم تغذیه میدن
توی عکس سومی هم من و امیر داشتیم میگفتیم کلاغ پر.گنجیشک پر که 1دفعه کلاغ پرید ما هم حواسمون رفت سمتش سرمون چرخوندیم(توی عکس چهارمی:d)
امیرم تیپش بسسیجی واره فقط کرک و پشمش ریخته
ولی خداییش تیپ حال میکنین ادم حسابیتون تو این عکسا من بودم:dفرمانده ارشد با سرباز صفری باید 1فرقی داشته باشه:d
توی عکس اولم امیر داشت حواست پرت می کرد منم داشتم میومدم شیوت کنم(ساری)
با این کلمات جمله بساز:سیتی.جر.رئال.خورد.مثل.LloOolL
رضا فك كنم عكسارو داشتي ميدي خيلي خنديدي حولست نبود چي تايپ ميكني ، اگر به جر خوردنه اون بازيه ١٠-١ كه باعث ********* شده:d
خيلي رو داريد كه باوجود به نفع گرفتن داور هنوز خوشحاليد شانسلونا بخث رو تو اينجا ادامه نده
مطمعني رئال يك كلمست كله تاريخ فوتبال تو اين تيم خلاصه ميشه
تو با رضا-شيو-هميشه-شد-مثل جمله بساز