سلام خوبیمسلام دوستان
خوبید ؟
چه خبر ؟ جای من خالیه ؟
رضا فك كنم عكسارو داشتي ميدي خيلي خنديدي حولست نبود چي تايپ ميكني ، اگر به جر خوردنه اون بازيه ١٠-١ كه باعث ********* شده:d
خيلي رو داريد كه باوجود به نفع گرفتن داور هنوز خوشحاليد شانسلونا بخث رو تو اينجا ادامه نده
مطمعني رئال يك كلمست كله تاريخ فوتبال تو اين تيم خلاصه ميشه
تو با رضا-شيو-هميشه-شد-مثل جمله بساز
==============
ماي فرند عكسارو از يجا ديگه اپ كن
چه سکوتی تو تاپیکه:whistling:
اول اینکه اصلا چیزه خوبی نیست تو میری وسط بازی جلوی دشمن خشکت میزنه بعد یارو با خیال راحت میترکونتت تو هم مثل اسکلا فقط میشینی نیگاه میکنی:d(منظورم از تو تو نیستی ها مثال میزنم:d)من كه تنها ايرادي كه ميتونم از اپديت بگيرم افزايش لوداوت براي بوستراست،اون دو شاخه هم خيلي چيزه خوبيه باعث ميشه به بازياي بقيه نسبت به قبل كمتر بشه گند زد:d (تا اونجايي كه من برداشت كردم)
برا من كه خيلي كم پيش مياد اينجوري شه،دوستاني هم كه ميان با هم بازي ميكنيم هم مشكلي نداشتند!!
محمد جان من قشنگ يادمه كه شما تو تو يسري از بازي ها لگ وحشناك داشتي! بعيد ميدونم مشكل از آپديت باشه
در هرصورت. اميدوارم دوباره همه مشكلاشون برطرف شه لجز ماي فرند:d
من كه تنها ايرادي كه ميتونم از اپديت بگيرم افزايش لوداوت براي بوستراست،اون دو شاخه هم خيلي چيزه خوبيه باعث ميشه به بازياي بقيه نسبت به قبل كمتر بشه گند زد:d (تا اونجايي كه من برداشت كردم)
برا من كه خيلي كم پيش مياد اينجوري شه،دوستاني هم كه ميان با هم بازي ميكنيم هم مشكلي نداشتند!!
محمد جان من قشنگ يادمه كه شما تو تو يسري از بازي ها لگ وحشناك داشتي! بعيد ميدونم مشكل از آپديت باشه
در هرصورت. اميدوارم دوباره همه مشكلاشون برطرف شه لجز ماي فرند:d
احسان ،من بعد اپديت حداقل ٧-٨ هفته بازي كردم و مشكلي نديدم بجز همون شب اول!!صبر کن این بلا سر خودت بیاد میای اینجا پست میزاری این چه وضع آپدیته.خدایش نتم ضعیف بود که الان صبح تا شب باید عکس اون دوشاخه رو ببینم.خوبه تویه لابی اکثر مواقع خودم لیدر بودم
تازه محمد با خارجی هم بازی کردم یا رو راه میرفت وایمیساد از پنجره میپرید وایمیساد(هر کاری میکرد وایمیساد).حالا صبر کن واسه تو هم پیش میاد(فقط امید وارم هر چه زودتر درستش کنه)
بنظره من اينجوري گير كنب بهتره اينه كه يارو رو بزني بعد بلند شه شيوت كنه يا شيوش كني ولي اون شيو كنهاول اینکه اصلا چیزه خوبی نیست تو میری وسط بازی جلوی دشمن خشکت میزنه بعد یارو با خیال راحت میترکونتت تو هم مثل اسکلا فقط میشینی نیگاه میکنی:d(منظورم از تو تو نیستی ها مثال میزنم:d)
حالا شاید پینگم اون موقع زیاد شده باشه ولی در کل بازی اون حالت قبل رو نداشت قبلا من با پینگ 300 میرفتم تا یارو رو میزدی میمرد امتیازشم بهت میداد
اما الان یه تاخییر با پینگ زیر 200 هم داره!!! اینا همش مال این اپدیت اخریه
درضمن من دوباره یکی شیوم کرد باز رفتم تو اون فضای سفید در حال دویدن و بعد سقوطی دوباره
آرامشه بعد از طوفانه
بابا راست میگه دیگه کند زده به مولتی بازی تا دو قدم بر میداری یه دوشاخ پریز میاد میگه خودتو اینترنتتو چک کن:dولی نمیدونه مشکل از خودشه باید آپش رو درست کنه، منم نمیام
میام ولی دزدکی
چه سکوتی تو تاپیکه:whistling:
آره دیگه
من نباشم همینه
از 27 اسفند استاد AhN وارد عرصه شده و حریف میخواهد ...
اینم تا آخر گوش کنید . :http://navaye-zaker.ir/includes/upload/enifard-sahadathazretmasumeh1392-9.mp3