mohamada
کاربر سایت
نه یارو چیتر نبوده بلکه لگ داشته!!منم خیلی مشکل نداشتم فقط یه بار دوشاخه نت دیدم (خدارو شکر ) اونم بهش تذکر دادم این دوشاخه برق نه سوکت اترنت خودشون خجالت کشیدن دیگه نشونش نمیدن یکی یا دو بار هم تیر غیب خوردم :-o که البته آخری با محمد بوددیم اونم تیر غیب خورد فکر کنم طرف چیتر بود
توی تصویر خودش تورو زده و تو هم اونو زدی بعد مثلا 20 ثانیه لگ داشته بعد اون 20 ثانیه تاخیر تازه تو تاثیر تیراشو میبینی ( البته بقیه هم میتونن ببینن)
یه نکته جالب و مسخره بازی اینه (البته به نفع ماست):
داشتم بازی میکردم که یهو هر چهار نفر تیم حریف جلوم ظاهر شدن! منم گفتم یکی دوتا شونو میزنم بعد میمیرم بعد این یاروا هی تیر میزدن من اصلا دمیج نمیشدم!!
یعنی 4 نفر همزمان به یه نفر تیر بزنن و تیر هیچ کدوم نخوره؟!!! منم گفتم عجب حرفه ای شدم:d 2 تا شونو با تیر زدم یکی با چوب یکی دیگه هم با شیو:d
بعد دیدم که هیچ امتیازی بهم نداد و متعجب شدم؟!!!! بعد حدود 20 ثانیه یهو دیدم مثل سرعت نور بندری رفتم ( اثرات تیراشون تازه داشت خودشو نشون میداد:d) و 1 ثانی نشده مردم!!!
ولی وقتی رفتم اونجا که همون چهار نفرو زدم دیدم اونا هم به درجه ملکوت شهادت رسیدند:d یعنی در قبال یه مرگ 4 تاشونو DOWN و EXECUTE کردم:d
این میدونم برای همتون پیش اومده کلا زیاد پیش میاد واسه ماها