The Last of Us | PSN

منم خیلی مشکل نداشتم فقط یه بار دوشاخه نت دیدم (خدارو شکر ) اونم بهش تذکر دادم این دوشاخه برق نه سوکت اترنت خودشون خجالت کشیدن دیگه نشونش نمیدن :)) یکی یا دو بار هم تیر غیب خوردم :-o که البته آخری با محمد بوددیم اونم تیر غیب خورد فکر کنم طرف چیتر بود
نه یارو چیتر نبوده بلکه لگ داشته!!
توی تصویر خودش تورو زده و تو هم اونو زدی بعد مثلا 20 ثانیه لگ داشته بعد اون 20 ثانیه تاخیر تازه تو تاثیر تیراشو میبینی ( البته بقیه هم میتونن ببینن)
یه نکته جالب و مسخره بازی اینه (البته به نفع ماست):
داشتم بازی میکردم که یهو هر چهار نفر تیم حریف جلوم ظاهر شدن! منم گفتم یکی دوتا شونو میزنم بعد میمیرم بعد این یاروا هی تیر میزدن من اصلا دمیج نمیشدم!!
یعنی 4 نفر همزمان به یه نفر تیر بزنن و تیر هیچ کدوم نخوره؟!!! منم گفتم عجب حرفه ای شدم:d 2 تا شونو با تیر زدم یکی با چوب یکی دیگه هم با شیو:d
بعد دیدم که هیچ امتیازی بهم نداد و متعجب شدم؟!!!! بعد حدود 20 ثانیه یهو دیدم مثل سرعت نور بندری رفتم ( اثرات تیراشون تازه داشت خودشو نشون میداد:d) و 1 ثانی نشده مردم!!!
ولی وقتی رفتم اونجا که همون چهار نفرو زدم دیدم اونا هم به درجه ملکوت شهادت رسیدند:d یعنی در قبال یه مرگ 4 تاشونو DOWN و EXECUTE کردم:d
این میدونم برای همتون پیش اومده کلا زیاد پیش میاد واسه ماها

خوش اومدی متین فعلا که همه پخشن تکی بازی میکنن منو رضاو عرفانو ممد جمشون میکنیم پرویت بزنیم اخرم روز از نو روزی از نو:| یکی نیست بگه بابا با این لول جمع کردن به کجا میرسی اخه مگه naughtydog بهتون پولی چیزی میده:d(البته تو که لول 0ی واقعا نیاز به لول داری:p)ما که اگه تنهاهم باشیم کسی اینوایت بده از بازی خارجم میشم تو فیفاهم تو سیزنم باشم خارج میشم مرد نیستم اگه اینکارو نکنم !این بازی(tlou) فقط فانه با رفقاس جای کانتر بازا که دنبال رنکنو ادمینی نی.خدایی نمیخوام چون رفیقمن مثالشون بزنم ولی خدایی جدی میگم نمیگم از خودم از رضاو احسانو ممدو عرفان(چنتای دیگهم هستن ولی اونایی که میشناسین) ازینا یاد بگیرین.فعلا که انلی deadspace3:p

یه جملهم به بزرگترا من خودمم سنم کمی زیاد هست ولی وقتی بچه تر از خودم هست خودمو جولوش نمیگیرم(واس هیچکس) یا مسخره نمیکنم.اینم بدون مرد بزرگ بزرگی به سن ادم یا داناییش نی به شعورشه(چون شنیدم چنین چیزیو اصلا خوشم نیومد و جدی ترین حرفمه)

خوب شاید بعضیها بد بگیرن منظورو ولی از هرچه بگذریم سخن دوست نکوست:bighug:;)
خوشحالم که از سکوت دروردمش:d
دوستداره همتون محسن:x

آخرین ویرایش:
دوستان واقعا دلم براتون تنگ می شه چون که کنسولمو فروختم و معلوم نیست که دیگه کی بگیرم8-|
دیشب هم رفتیم با بچه ها چند دست بزنیم که اصلا بی خیال بازی شدم.:|
چند شب پیش هم منو داش محسن با هم یه چند دستی بازی کردیم که واقعا عالی بود. راستی این جمله ی مرد بزرگ بزرگی به سن ادم یا داناییش نی به شعورشه رو هم به من گفته بود منم فکر کردم چیز اشتباهی بهشون گفتم و شعور بنده.....:d
البته بعدش متوجه شدم با من نیستن:d
باعث افتخار من بود که توی این چند وقتی مزاحمتون می شدم:)
ممنون همه تون:x

باو من تا جایی که یادمه همه این مشکلا که میگین داشتین قبل آپدیت هم ! حالا یه پریز اومده متوجهتون کرده اشکال داره ؟؟ :d

من هم به شخصه مشکلی نداشتم این پریز تو آنچارتد هم بود من از اول تعجب کردم چرا تو TLOU نذاشتن چیز بدرد بخوردیه !

محمد:-s این اتفاقایی که گفتی الانم برای من پیش امد فقط تفاوتش این بود توی اون حالت نورانی و خلسه(!) صدای 1بابایی هم میومد. باگاش قبلا وحشتناک نبودن الان دیگه توی برزخ بازی گیر میوفتی:-ss من دیگه تنها این بازی انجام نمیدم:p
یه جملهم به بزرگترا من خودمم سنم کمی زیاد هست ولی وقتی بچه تر از خودم هست خودمو جولوش نمیگیرم(واس هیچکس) یا مسخره نمیکنم.اینم بدون مرد بزرگ بزرگی به سن ادم یا داناییش نی به شعورشه(چون شنیدم چنین چیزیو اصلا خوشم نیومد و جدی ترین حرفمه)
خوب شاید بعضیها بد بگیرن منظورو ولی از هرچه بگذریم سخن دوست نکوست:bighug:;)
خوشحالم که از سکوت دروردمش:dدوستداره همتون محسن:x
یعنی پندات تو مغز استخونم:p هفته دیگه عمر نوح رد میکنی دیگه درسته؟ :d حالا منم 1مثل معروف در باب این بحث بگم:bighug:
جوجه هارو اخر پاییز میشمارن ببینن چندتاشون گربه خورده>:)
الانم احسان میاد فتوا میده:d
/
عرفان رفتی:(....خب 1کی دیگه جات پر میکنه:p(!kidding)
ولی دیشب 2ب2 حال داد....
علما و اساتید@
سرجدتون قبل از اینکه وارد بازی شین 1تست کانکشن بزنین تا اینقدر تو سرچ و لابی الاف نشیم! والا دیشب با اون یکی عرفان تو سرچ فسیل شدیم:|
1بابایی بعد 1ساعت فهمید مچ نیست همچین رفت تست امد مثل بنز پیدا کرد بابا به ما جوونا رحم کنید:d
احسان.بشیر.رضا.محمد.امیر...... بدون شما تلو بسی حال میده:p لااقل 3-4تا دان تو هر بازی میتونم داشته باشمb-)
ولی جدا جاتون empty:(
1ک حالی از جفتتون بگیرم:>

محمد:-s این اتفاقایی که گفتی الانم برای من پیش امد فقط تفاوتش این بود توی اون حالت نورانی و خلسه(!) صدای 1بابایی هم میومد. باگاش قبلا وحشتناک نبودن الان دیگه توی برزخ بازی گیر میوفتی:-ss من دیگه تنها این بازی انجام نمیدم:p

یعنی پندات تو مغز استخونم:p هفته دیگه عمر نوح رد میکنی دیگه درسته؟ :d حالا منم 1مثل معروف در باب این بحث بگم:bighug:
جوجه هارو اخر پاییز میشمارن ببینن چندتاشون گربه خورده>:)
الانم احسان میاد فتوا میده:d
/
عرفان رفتی:(....خب 1کی دیگه جات پر میکنه:p(!kidding)
ولی دیشب 2ب2 حال داد....
علما و اساتید@
سرجدتون قبل از اینکه وارد بازی شین 1تست کانکشن بزنین تا اینقدر تو سرچ و لابی الاف نشیم! والا دیشب با اون یکی عرفان تو سرچ فسیل شدیم:|
1بابایی بعد 1ساعت فهمید مچ نیست همچین رفت تست امد مثل بنز پیدا کرد بابا به ما جوونا رحم کنید:d
احسان.بشیر.رضا.محمد.امیر...... بدون شما تلو بسی حال میده:p لااقل 3-4تا دان تو هر بازی میتونم داشته باشمb-)
ولی جدا جاتون empty:(
1ک حالی از جفتتون بگیرم:>

عصابم داقون شده بود:d
بستگی داره که عمر نوح چقد بوده اووووون زمان 22 خیلی زیاد بوده ینی پیر:p(مثل 100تومنی که اوووون زمان باهاش 20تا ادامسو یه بستنی زمستونه میخریدیم الان صندوق صدقاتم قبولش نمیکنه:d)خوبه نوشتم کمی زیاد اگه مینوشتم زیاد چی میگفتی:d
هر که اول بین بود,اعما بود هرکه اخر بین,چه با معنا بود میم بده=))
رضا جملرو اینطوری خوندی فک کنم از هرچه بگذریم نکوست:d
عرفان خیلی حال داد دادا نری ps4 بخری بهمون خیانت کنی;)
رضا امشب باید میدیدیییییی وسط بازی خوابم برررررد=))=))=))(2روز نخوابیده بودم:d).اصلا وضعیتی بود 6تا چپتر دیگه مونده که احسان شکست عشقی خورد(الی سوخت تو اتیش):d
رضا دلخور مشو:bighug:

آقا رضا منم دلم تنگ شده واسه یه بازی دسته جمعی ... یه چند روزی نیستم می یام دوباره ... دوستان تذکر های لازم دادن :d فقط یه چیز مونده اونم اینکه لطفا هدستاتون بزنید به شارژ و بیایید :">

گفتم نزدیکه عیده تاپیکو یه گرد گیری کنم:p
رفقا حال کردین امشب جمع بشین بزنیم .نظر مثبتتون مساعده:d
یه چند روزی بود طرف مولتیش نرفتم دلم تنگیده براش;)

گفتم نزدیکه عیده تاپیکو یه گرد گیری کنم:p
رفقا حال کردین امشب جمع بشین بزنیم .نظر مثبتتون مساعده:d
یه چند روزی بود طرف مولتیش نرفتم دلم تنگیده براش;)
دیشب که منو پیچوندی رضا هم به وسیله خودم اغفال کردی رفتی KZ3:|
بابا تو دیگه دست ارینم از پشت بستی:p:d شدی زئوسیش(خدای خدایان پیچش:d)
حالا جدای از شوخی دیگه مولتیش زیاد حال نمیده چون بیشتریا رفتن سمت 1بازی دیگه....بشیر و امیر فیفا:fut.رضا.محسن.خودت.عرفان با سم فیشر میچرخین.پریروزم که 3تفنگدار رفته بودن ریمن:|:d
محمدم(HITMAN) که ps4 خریده دیگه تحویل نمیگیره:( (شیرینیش 1شب همه بچه ها به ترتیب شیوت کنن.باشه:d)
اون1کی محمدم که با BF4 داره خودش خفه می کنه تو دستای اول قشگ معلومه هنوز تو حال و هوای بتل:p
و بقیه دوستان به نحوی دیگر...
تازه محسن به من میگفت بیا LBP2 بگیریم 50-60نفری با هم coop بریم:|
ولی کم کم منم دارم متقاعد میشم بیام طرف فیشر و kz3 و.... (پندات دیشب جواب داد:d)
تلو 1چیزه دیگه است هر وقت اومدین منم میام:p
تو میخوای باز من تنها بزاری...LloOolL:lol:

حالا جدای از شوخی دیگه مولتیش زیاد حال نمیده چون بیشتریا رفتن سمت 1بازی دیگه....بشیر و امیر فیفا:fut.رضا.محسن.خودت.عرفان با سم فیشر میچرخین.پریروزم که 3تفنگدار رفته بودن ریمن:|:d
محمدم(HITMAN) که ps4 خریده دیگه تحویل نمیگیره:( (شیرینیش 1شب همه بچه ها به ترتیب شیوت کنن.باشه:d)
اون1کی محمدم که با BF4 داره خودش خفه می کنه تو دستای اول قشگ معلومه هنوز تو حال و هوای بتل:p
ولی کم کم منم دارم متقاعد میشم بیام طرف فیشر و kz3 و.... (پندات دیشب جواب داد:d)
من امروز ظهر اومدم یه چند دست بازی کردم!
ولی دیگه مثل قبل نبودم نمیتونستم خوب هدف بگیرم
بیاید هر چی میخواید منو شیو کنید من امادم:d

رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دهنت looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

رضا از این چیزا ناراحت نیستی من ناراحتیتو میدونم:d
نامرد من که طرف همتونم یبار با احسان میرم پیش فیشر یه بار با تو پیش الی:dنمیخوام کسی دلخور بشه وسطو میگیرم.هربارم میام پارتیش میکنم میگم رضا.حتی بقیه اینوایت دادن اومدم با تو سرچ زدم 2نفری که تو سرچ دیدیمشون.بشکنه این دست:d.بهت میگم بابا بیا بریم پیش فیشر هی:|به احسانم میگم بیا تلو میگه:|.ولی LTBو الانم میگم باید بگیری:dنمیدونم چرا فک میکنم فاز میده.ریمنم اگه مردین رکوردمونو بزنین مخصوصا تو فوتبالش:pKZ3رو نیستم رفتم بگیرم 34GB بووووود:-o.الان میریم ایموژمو بهت نشون میدم حالت جا بیاد;)و محمد(HITMAN)بدجور تو تاپیکای PS4 میپلکیا دورو نباش:dرضا اینا یه مدته که خودشون نیستن:d
احسانم اغفالش میکنیم ضربتی میریم رو موخش که بیاد.امیرم به سونی میگم بنش کنه تا دیگه سمت پلات کردن نره با ممدو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or